jazzy 08.11.2014 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Kurcze, jak plewilam moje 'hektary' przy płocie żeby sobie posadzić tam cisy sztuk 18, to znalazłam ze 4 pedraki. Czy jeśli jest ich tak mało (bo 4 sztuki na takim długim odcinku to chyba mało, prawda?), to jest szansa że mój trawnik nie zostanie pożarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 08.11.2014 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Przy okazji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.11.2014 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Spokojnie, tyle to zawsze sie znajdzie. Cisy cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 14.11.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Hihi, na szczęście nie będzie one nie owocują raczej to wisnie ozdobne to są wiśnie ozdobne jeeeeeeeju ile jak się będę musiała rzeczy nauczyć, nasza działka ma prawie 3 tys m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.11.2014 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 A są i to niektóre tak piękne, że dech zapiera. Kształty koron też mają różne i kolory liści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 15.11.2014 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Spokojnie, tyle to zawsze sie znajdzie. Cisy cudne. Ufff dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 15.11.2014 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 to są wiśnie ozdobne jeeeeeeeju ile jak się będę musiała rzeczy nauczyć, nasza działka ma prawie 3 tys m Cholewcia, kawał pola masz w posiadaniu. Nie chcesz podzielić na pół? Nauczysz się wszystkiego, zobaczysz A tak w ogóle, to na jakim etapie budowy jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Moje 2000 nieźle potrafi zawładnąć czasem Ale za to jaka satysfakcja, gdy coś uda się planowo przeprowadzić i widać efekty. Jest ponad 100 odmian wiśni ozdobnych. Oszałamiająco kwitną Wiśnie piłkowane „ąmanogawa”, „Kanzan”, „Kiku Shidare Sakura”. http://www.drzewa.com.pl/336-wisnie-ozdobne-prunus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 16.11.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 (edytowane) wczoraj byliśmy na budowie:) kończą ściany w piwnicy w przyszłym tygodniu mają zalewać strop a potem będzie się robiło moje królestwo czyli parter Jednocześnie "robi się" garaż bo jest osobno. za domem jest spora przestrzeń na razie porośnięta chaszczami ale jest parę drzewek które zamierzamy zostawić jakie gatunki to nie wiem ( jeszcze ) a na końcu działki rośnie dorodna brzózka jest pięknie jak na Śląsk żadnych kominów w zasięgu wzroku na chwilkę wrzucam fotkę, jeszcze przed rozpoczęciem budowy, koniec płotu to nie koniec działki... wiśnie... pachnące, będzie bosko PS zgodnie z obietnicą zdjęcie usunięte, coby Ci nie zaśmiecić wątku Edytowane 18 Listopada 2014 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.11.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Ładnie masz Wiśnie to nie jedyne fajne drzewa. Brzóz różnych odmian też jest sporo o różnej wielkości liści i różnych kolorach kory, i różnej wysokości. Są tacy co mówią, że liściaste strasznie śmiecą, ale iglaste, np. Sosny też gubią igły - co 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 16.11.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 tak, jestem dumna z naszej działeczki i pewnie nie raz będę Was prosić o pomoc na razie śledzę wątki wnętrzarskie i mam swoje faworytki, wszystko przede mną.... mam nadzieję że polubię "grzebanie" w ziemi i nie bedą na naszej działce królować wszechobecne tuje Jazzy przepraszam za tą prywatę, mam nadzieję że wybaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 16.12.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 halo halo czy u PAni jazzy coś się ciekaweo dzieje oczywiście wnętrzarsko?? ja utknęłam i ciułam na wiosenną kostkę i balkony, alemarnie to widze, buziaki przedświąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 17.12.2014 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 wczoraj byliśmy na budowie:) kończą ściany w piwnicy w przyszłym tygodniu mają zalewać strop a potem będzie się robiło moje królestwo czyli parter Jednocześnie "robi się" garaż bo jest osobno. za domem jest spora przestrzeń na razie porośnięta chaszczami ale jest parę drzewek które zamierzamy zostawić jakie gatunki to nie wiem ( jeszcze ) a na końcu działki rośnie dorodna brzózka jest pięknie jak na Śląsk żadnych kominów w zasięgu wzroku na chwilkę wrzucam fotkę, jeszcze przed rozpoczęciem budowy, koniec płotu to nie koniec działki... wiśnie... pachnące, będzie bosko PS zgodnie z obietnicą zdjęcie usunięte, coby Ci nie zaśmiecić wątku Zdjęcie oczywiście widziałam zapowiada się fajna przestrzeń, będę trzymać kciuki żeby udało Ci się to jak najszybciej ogarnąć ja juz mam stresa przed wiosną czy dam rade uporządkować moje 6 arów Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.12.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 hej Jazzy jestem przekonana że wszystko ogarniesz a potem mi będziesz doradzać Szczęśliwego i zielonego Nowego Roku życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 02.01.2015 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 hej Jazzy jestem przekonana że wszystko ogarniesz a potem mi będziesz doradzać Szczęśliwego i zielonego Nowego Roku życzę ! Tobie również wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku! Oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 05.01.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 dziś byłam na budowie i prawie załamka... nasze ukształtowanie terenu jest co najmniej dziwne. Garaż jest wyżej niż dom pomiędzy nim ma być nasyp jako ścieżka do domu, cały teren pomiędzy budynkami jest na różnych wysokościach, jestem przekonana że będziemy musieli zatrudnić jakiegoś architekta zieleni aby to wszystko ładnie wyglądało więc ja trzymam kciuki za Twój ogród a Ty trzymaj za moje dylematy ziemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.01.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 cormac, dzięki wielkie za odwiedziny i miłe słowo Schody są z jesionu, bejcowane i lakierowane matem. Okno w łazience zmierzę dokładnie jutro, ale z tego co pamiętam to chyba ma szer. 60cm. Chciałam żeby było jeszcze węższe, ale będzie nam (mi) służyło do wynoszenia prania, więc kosz z praniem musi przejść Nie będę dawać już żadnej żaluzji z racji tego, że mam roletę zewnętrzną. Witam się Twoje schody są wspaniałe, a dodatkowo jak doczytałam, że to jesion, to już całkiem super:) u siebie własnie zastanawiam się czy jesion pobielony czy dąb. Barierka też bardzo mi się podoba. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 28.01.2015 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Juskra trzymam kciuki Będzie dobrze. martaMarcia imienniczko dziękuje za mile słowa Ja też lubie swoje schody jesion ma piękne usłojenie, a dąb... sama wiesz ale każdy lubi co innego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.01.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jazzy Twoje schody mi się strasznie podobają, tylko ja mam mieć bielone i tak się zastanawiam czy nie będzie widać wtedy dużych różnic w kolorze typowych dla jesionu i czy nie będzie się za bardzo odcinało od podłogi - dębu bielonego?? jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 09.02.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Łazienka jak z programu 'odwiedzamy domy gwiazd' bardzo ją dopuściła. A najbardziej podoba mi się balustrada - sama o takiej myślałam ale za każdym razem widzę dzieciaki które się na nią wspominają i robią fiołki w dół na główkę i mi się odechciewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts