jazzy 09.02.2015 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 martaMarcia, myślę, że Twoje wątpliwości rozwieje dobry stolarz, ktorego wybierzesz do wykonania Twoich schodów, on na pewno dysponuje próbkami, które będziesz mogła porównać z podłogą AnikoPL, dzięki za miłe słowa Powiem Ci, że moje schody i balustrada to najlepszy wybór jakiego dokonałam wiem, że wg Ciebie to zmarnowany metraż, jednak ja uważam, że to ozdoba domu Jestem dumna z siebie, że postawilam na swoim i nie dalam się przekonać innym do drewnianej balustrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 10.02.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Oj to znaczy że się źle wyraziłam. Uważam takie rozwiązania za marnotractwo w SWOIM domu co nie znaczy że nie mogę uważać je za bardzo ładne u kogoś innego. Najważniejsze że tobie się podoba - reszta jest nie ważna. Ja będę skrajnie marnować przestrzeń w kuchni nie robiąc wiszących szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 10.02.2015 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Oj to znaczy że się źle wyraziłam. Uważam takie rozwiązania za marnotractwo w SWOIM domu co nie znaczy że nie mogę uważać je za bardzo ładne u kogoś innego. Najważniejsze że tobie się podoba - reszta jest nie ważna. Ja będę skrajnie marnować przestrzeń w kuchni nie robiąc wiszących szafek Nie wyrazilas się źle rozumiem co mialas na myśli no ale co zrobić? Schody muszą być, więc skoro muszą, to niech będą czymś ładnym No nieważne Popieram kuchnie bez wiszących szafek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 10.02.2015 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 (edytowane) Zdecydowanie zgadzam się. Coś tak dużego, tak widocznego musi być jak najładniejsze. To że chce je pod spodem zabudować nie znaczy że olewam ich kwestię. Wrzucilam w swoim temacie kilka moim zdaniem przepięknych schodów. A balustrady skoro nie będą drabinki metalowe (jakoś tak mam wrażenie że dzieciaki by się na nich ciągle wspinały aż w końcu jedno czy drugie by spadło i zrobiło sobie krzywdę) to planuję albo takie "babcine" tyle że każdy szczebelek pomalowany na inny kolor albo takie marynarskie, pomalowane na turkusowo (marynarskie bo widziałam takie tylko na wizualizajach nadmorskich domków letniskowych - takie zabudowane z X w środku - nei wiem jak to zilustrować - w moim temacie pokazałam jeden taki przykład)Pozdrawiam111111111111qA Edytowane 10 Lutego 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.02.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Cześć Jazzy, wróciłam do Ciebie i raz jeszcze przeczytałam dziennik i komentarze Chciałam zapytać o krzesła i tapetę w pasy, ale już znalazłam odpowiedzi:)no to spytam jeszcze czy polecisz swojego stolarza od kuchni?pozdrawiam:)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 19.02.2015 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 ... no to spytam jeszcze czy polecisz swojego stolarza od kuchni? pozdrawiam:)))))) Odpowiem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Jazzy znowu do Ciebie wróciłam takie masz ładne te wnętrza jestem już dużo mądrzejsza niż jak pierwszy raz tu zaglądałam czy drzwi z wiatrołapu do domu są jakimś systemie przesuwnym? mam taki malutki ten wiatrołap i z każdej strony drzwi i chciałabym zaoszczędzić trochę miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 03.04.2015 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 http://blogi.newsweek.pl/wp-content/uploads/%C5%BByczenia-wielkanocne-A.D.-2011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.04.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/paringskpynt-online_zpshk3q3qql.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 20.05.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Byłam pospacerowałam a teraz idę sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 10.06.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Jazzy znowu do Ciebie wróciłam takie masz ładne te wnętrza jestem już dużo mądrzejsza niż jak pierwszy raz tu zaglądałam czy drzwi z wiatrołapu do domu są jakimś systemie przesuwnym? mam taki malutki ten wiatrołap i z każdej strony drzwi i chciałabym zaoszczędzić trochę miejsca Matulu, ale mnie dawno tu nie było Juskra, ja też chciałam uniknąć zagęszczenia pootwieranych skrzydeł drzwi dlatego przesuwne to była jedyna dla mnie opcja M coś tam się burzył, że nie będą szczelne, że będzie wiało dołem itp. ale jesteśmy już po zimie i nic takiego nie miało miejsca Także polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 10.06.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Byłam pospacerowałam a teraz idę sadzić No a grabić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 10.06.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Matulu, ale mnie dawno tu nie było Juskra, ja też chciałam uniknąć zagęszczenia pootwieranych skrzydeł drzwi dlatego przesuwne to była jedyna dla mnie opcja M coś tam się burzył, że nie będą szczelne, że będzie wiało dołem itp. ale jesteśmy już po zimie i nic takiego nie miało miejsca Także polecam no i dzięki za tą informację bo ja znowu z tym wiatrołapem zonk mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knittwiktoria 30.07.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 no i dzięki za tą informację bo ja znowu z tym wiatrołapem zonk mam Witam, na jakiej wysokości jest okno w kuchni, też się zastanawiam nad oknem i zlewem i nie wiem na jakiej powinno być wysokości. pozdr. wiktoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 02.12.2015 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Witam, na jakiej wysokości jest okno w kuchni, też się zastanawiam nad oknem i zlewem i nie wiem na jakiej powinno być wysokości. pozdr. wiktoria Ups, trochę mi zajęło to mierzenie Wybacz, że dopiero teraz, pewnie już nieaktualne. Okno zaczyna sie na wys. 120cm od podłogi. Okno jest wysokie na ok 80cm. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts