airwolf 17.06.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Witam serdecznie, Czy któryś z forumowiczów ma okna z w/w firmy?Jakie są Wasze opinie na temat linii Prestige Perfectline oraz linii Energo. Czy jeśli nie posiadam domu pasywnego to jest sens dopłacania za wersję Energo? Pozdrawiam,Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 11.02.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 taka trochę dziwna odpowiedź........... ale co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stynia 12.02.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) [usunięty cytat ze spamreklamą - moderator] Witam. Czy ta firma robi coś takiego w oknach, aby je podłączyć do alarmu? Ile takie czujniki mniej więcej mogą kosztować zamontowane przez producenta w oknie? Edytowane 12 Lutego 2013 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.02.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Czy ta firma czasem nie zleciła "szeptańca"? Praktycznie każdy producent daje możliwość zamówienia fabrycznie montowanych kontraktonów. Spotkałem rozrzut na poziomie ceny - od 30 do 130zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 12.02.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 żenujący wątek:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stynia 12.02.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) Praktycznie każdy producent daje możliwość zamówienia fabrycznie montowanych kontraktonów. Spotkałem rozrzut na poziomie ceny - od 30 do 130zł/szt Dziękuję, Finland. To są wobec tego różne modele? Potrzebuję na pewno do każdego skrzydła po jednym czy więcej? Potrzebuję 25 przeliczyłam skrzydła w oknach i skrzydłach balkonowych. Mam pytanie, czy można zamawiać okna inne do "zimnej" części domu: strych, okna w garażu, kotłownia a do "mieszkalnej" inne? Trudno byłoby dobrać podobne z zewnątrz? Mam już wycenę z w.w. firmy w Veka Al 90+, ale nie wiem jak ta stolarka się sprawuje po latach... Edytowane 12 Lutego 2013 przez Stynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 12.02.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Jeżeli wybierasz jakiś profil w okolicach 70 mm to można dać w części mieszkalnej 3 szyby, natomiast w części "zimnej" dać 2 szyby i od zewnątrz będzie wyglądać identycznie.Profile 70 mm kontra 80 - 90 mm bardzo często jednak różnią się wyglądem, choć można znaleźć takie profile, gdzie ta różnica jest znikoma Odpowiedź "tententen" zgłosiłem moderatorowi, pojawiła się w temacie dawno założonym z miasta gdzie produkują te okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stynia 15.02.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Jeżeli wybierasz jakiś profil w okolicach 70 mm to można dać w części mieszkalnej 3 szyby, natomiast w części "zimnej" dać 2 szyby i od zewnątrz będzie wyglądać identycznie. Profile 70 mm kontra 80 - 90 mm bardzo często jednak różnią się wyglądem, choć można znaleźć takie profile, gdzie ta różnica jest znikoma Dziękuję. Już znalazłam kilka takich identycznych okien z zewnątrz w grupie głębszej stolarki, jak wskazałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts