imperatore 08.07.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Napewno dlatego byli w finale, bo flage wywiesiles No tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imperatore 08.07.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Do dziś na niektórych samochodach powiewają biało-czerwone flagi... i lusterka kolorowe nadal się trafiają Hmnnnn czyżby Polacy, robili się jak amerykanie? Gdzie flaga jest dla nich największym skarbem...... i są z tego dumni jak mogą ją przywiesić koło domu oby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 10.07.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Mimo,że nie popisaliśmy się,flagi nie ściągałam,bo jednak Euro trwało dalej. Ściągnęłam ją dopiero po finale w Kijowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 11.07.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 No bo nasi kibice mieli sukces siatkarzy i Radwańskiej, zbliża się olimpiada to czemu zdejmować? Można było jeszcze dla kibicek kupić taki gadżet, ciekawe co na to konserwatyści http://sprzedajemy.pl/stringi-euro-2012,566946 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts