max-maniacy 04.09.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 wyznaczasz nowe budowlano-modowe trendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 04.09.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 no tak... to o bezpieczne buty nawet nie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.09.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Tomek, no jak? Nie wiesz że to japonki?? Witam Krajana przelotem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 04.09.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 no tak... to o bezpieczne buty nawet nie pytam Bo to by było głupie pytanie Nie wiesz, co się nosi do sukienki - no przecież, że sandałki Luka, a Ty skąd? Bardziej Tomasza krajanka czy moja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 04.09.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.09.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Jego jego:)Bliska nawet dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 07.09.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Beatko spoznione zyczenia imieninowe!jesli wczoraj obchodzilas. Zycze szybkiej przeprowadzki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 07.09.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jego jego:) Bliska nawet dość. no no no... bo jeszcze zona przeczyta i pomysli ze "bliska: w sensie ze "bliska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.09.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 japonki są najwygodniejsze a w wyjściowych ciuchach zawsze najlepiej się pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.09.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 No bliska nie w sensie bliska no:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.09.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 a co się tak nagle wypieracie tego "bliska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.09.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Oj tak z nudów- ciężki dzień dziś mam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.09.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 to tulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 09.09.2013 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Cześć wszystkim! Miłośniczko prostoty, dzięki za życzenia Owszem, obchodziłam, i to jak - wyjazdowo PS. Czy w awatarze jest Twój dom? Jeśli tak - suuuper. Nitka, byliśmy w weekend na Kaszubach - zaliczyliśmy m.in. Szymbark z domem do góry nogami Jest ostrzeżenie dla osób z zaburzeniami równowagi przed wejściem, ale przecież ja jestem zdrowa Niestety, zaraz po wejściu poczułam, że mój błędnik bardzo, bardzo choruje, tylko o tym nie wiedziałam Kulałam się od futryny do futryny, każdą łapiąc kurczowo, a na górze w ogóle odmówiłam ruszenia się na krok (mimo że mąż twierdzi, że na górze było łatwiej). Najstarsza zniosła to jeszcze gorzej - przewracała się jak pijana Wyszłam na miękkich nogach. Ech, nie dla mnie te rozrywki Luka, trzymaj się (futryny - jak ja ), a Tomasz niech pozdrowi najbliższą sobie kobietę (czyli żonę, żeby rozwiać już wszelkie wątpliwości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 kocurku prawda ze jest zarabiscie w Szymbark ja to na gorze tak sie smialam ze ledwo szlam, a moja mamuska to na schodku (na tym podescie przejsciowym u gory) to usiadla i tez smiech taki nam wszystkim zorganizowala, ze wszyscy co tam byli malo sie nie polali ona nie chciala wstac i isc dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 11.09.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Cześć Kocurku.Zerkałaś wnikliwym okiem inwestora na tynki? Czekam z niecierpliwością na relację.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 11.09.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Zerknęłam pobieżnie, niestety, bo wpadłam tylko na 5 min i to przed całkowitym zakończeniem prac. Z grubsza wydaje się w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 17.09.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A co tu taka cisza????? Wszyscy sa chyba na placach budowy ))))) jak tam elewacja? Wszystko gra? Ps. Ciesze sie,ze spodobal sie Tobie moj domek,przewaznie slysze ciche glosy krytyki i glosne zdziwienia:))))))) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.09.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Fajna wycieczka, kiedyś tez tam byliśmy (poza sezonem na szczęście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 24.09.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Kocurze, daj znać co u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts