bury_kocur 29.10.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Ja Ci zamieszam, no! Od zapewniania adrenaliny to ja jestem w rodzinie Możesz pogadać z moim mężem na ten temat, jak przyjedziecie, a zwłaszcza Gosia może pogadać w sumie. Ja jestem taką elektryzującą kobietą, że mój mąż chyba od 19 lat nie miał szansy się znudzić u mego boku - zawsze coś odwinę, biedak pewnie już nie potrafi żyć normalnie, tak się uzależnił od stałego podnoszenia ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 29.10.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 .........Ja jestem taką elektryzującą kobietą, że mój mąż chyba od 19 lat nie miał szansy się znudzić u mego boku - zawsze coś odwinę, biedak pewnie już nie potrafi żyć normalnie, tak się uzależnił od stałego podnoszenia ciśnienia Skąd ja to znam hmmmm. J estem sercem , reką ,nogą wraz z twoim mężem. Jaaa gooo doooskonale roooozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 29.10.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 alez ja sie w twoja kocia rodzine nie wcinam ja tu tylko tak wiesz, lokalnie, po za dziennik budowy nosa wytknac nie mam smialosci po za tym w gruncie rzeczy jestem powaznym, odpowiedzialnym czlowiekiem, mezem, ojcem, podwladnym i przelozonym, powazanym panem inzynierem w kitlu i z notesem przestan sie smiac mowilem powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 30.10.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Hej ludziki! Odpowiadam hurtem, bo jutro skoro świt wyjeżdżam i pewnie będę odcięta od netu przez parę dni (oby nie ). Goshia7, okna barwione w masie to chyba nie w tym mieście i nie w tym budżecie Zresztą nawet w salonach, gdzie sprzedają naprawdę drogie okna (takie też zwizytowałam, a co!) nikt mi nie zaproponował tej opcji. Więc standard - wybór między białym a brązowym. max-maniacy - betonman znaleziony i zaklepany, tylko nie wiadomo, czy zdąży przez zimą - właśnie mi okna odjechały w czasie, dziś się dowiedziałam, że optymistycznym terminem byłby 17 listopada - a jeszcze hydraulika, podłogówka i dopiero beton, więc pewnie przed mrozami nie zdążymy Dach już skończony - byłam nawet na budowie i aparat też był, ale dziś sądny dzień i oczywiście zapomniałam pstryknąć... Zostają tylko do zamontowania rury spustowe, ale to na wiosnę, po elewacji. marynata - fajne te meble i nawet tanie, ale ja w sumie meble mam już... Stołu tylko brakuje, ale mam już wizję: zrobię go osobiście - blat drewniany, na kozłach. Taki mi się marzy od dawna wow przeczytałam i czekam z niecierpliwościa na ten etap u Ciebie kocurku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.10.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 po za tym w gruncie rzeczy jestem powaznym, odpowiedzialnym czlowiekiem, mezem, ojcem, podwladnym i przelozonym, powazanym panem inzynierem w kitlu i z notesem przestan sie smiac mowilem powaznie a to żeś mnie zaskoczył to dlatego musisz odreagować w taki sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 30.10.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 powazanym panem inzynierem w kitlu i z notesem a to żeś mnie zaskoczył no juz nie przesadzaj, wielu ludzi uzywa notesow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Z ciekawości zajrzałam, żeby rąbek w pełnej krasie zobaczyć a tu brak fotoopowieści . No nic poczekam, poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.10.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 kocurku nie rezygnuj z tych palet, to ostatnio bardzo na czasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 31.10.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 kocurku nie rezygnuj z tych palet, to ostatnio bardzo na czasie :) Ależ nie zamierzam - powiem więcej, ja miałam łóżko z palet, zanim zaczęło być modne, bo 12 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 31.10.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ależ nie zamierzam - powiem więcej, ja miałam łóżko z palet, no ba... jak to kot... spi gdzie popadnie http://s3.flog.pl/media/foto/1074091_kot-ek--spiacy-leniuszek-.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 31.10.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 no masz, muszę się jeszcze nauczyć ,że jesteś taka pomysłowa i zawsze z przodu... łóżko z palet, ciekawy pomysł, może jak zabraknie funduszy wykorzystam, a latem swobodny wyjazd na kółeczkach, aby oglądać gwiazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 06.11.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 witaj, przeczytałem DB i będę zaglądał i dopingował ciekawszych domów coraz więcej odkrywam na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 06.11.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Witam, M.A.G. Zapraszam i dopinguj, bo bardzo nam to potrzebne - uważam, że życzliwość obserwatorów ma wielkie znaczenie dla budowy, zresztą dla wszystkich poczynań, ponieważ pośrednio przekłada się na pewność siebie i wiarę we własne siły - a bez tego trudno się mierzyć z wyzwaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 07.11.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 cześć Kocurku, dawno Cię nie 'widziałam' mam juz kwiatki w sypialni wiem, że Ty nie kwiatkowa, ale wpadłam na pomysł, juz zatwierdzony w Rodzinie, żeby ściankę na której będzie TV obłozyc płytami betonowymi, także będę tez miała kawałek betonu u siebie - to Twoja inspiracja Kocurku:yes: pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 07.11.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 O Kocurowa,żyjesz Dach skończony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 07.11.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Cześć Kocurze.Muszę się pochwalić, że u mnie w tym tygodniu leją ławy. Muszę zrobić kilka fotek i się pochwalić. Często przebiegam obok Twojego "dzieła". W towarzystwie "radosnej twórczości" sąsiadów robi niesamowite wrażenie. Opowiedz co zamierzasz jeszcze w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 07.11.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Żyję i dach skończony, to tytułem krótkiego podsumowania Bluenet, gratuluję - a co jeszcze w tym roku planujecie? Pewnie niewiele, ale zawsze to już rozpoczęta budowa Chyba też się wybiorę z rewizytą - muszę zobaczyć, gdzie dokładnie ten Wasz dom będzie My w tym roku jeszcze okna i drzwi - już powinny być zamontowane, ale się obsunęły, będą za niecałe 2 tyg, jak dobrze pójdzie, i trochę w środku - jeśli pogoda pozwoli, to hydraulika, podłogówka i część elektryki plus beton, ach beton - a jeśli ścisną mrozy, to ocieplimy poddasze i położymy płyty g-k. Reszta na wiosnę, a ocieplenie z zewnątrz i tynkowanie to może już nawet latem, jak zamieszkamy (blisko będzie do roboty ). Amglad, czekam na tę ścianę - a kwiatkowa też jestem trochę, nie myśl sobie - w poprzednim mieszkaniu miałam łazienkę w wielkie, graficzne biało-czarne kwiaty. Jakkolwiek przerażająco brzmi, 90% osób mówiło, że to najładniejsze wnętrze w całym domu, więc dobre kwiaty nie są złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 07.11.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ż w poprzednim mieszkaniu miałam łazienkę w wielkie, graficzne biało-czarne kwiaty. Jakkolwiek przerażająco brzmi, 90% osób mówiło, że to najładniejsze wnętrze w całym domu pozostaje snuc przypuszczenia dotyczace tej wlasnie wspomnianej reszty domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Żyję i dach skończony, to tytułem krótkiego podsumowania Ja poproszę rozwiniecie, najlepiej w formie graficznej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 07.11.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Mówisz - masz Ale niestety mam tylko jedno zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts