Honya 06.12.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 w nowejposadzce powiedzieli mi w zeszłym tygodniu 60zł za szlifowanie 1m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 06.12.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 no to szoku nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 06.12.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Strasznie drogo. Tak się tylko na początku wydaje że beton to opcja oszczędnościowa Nie wiem,może próbować impregnować zwykłą wylewkę?U mnie jak wylali półsuche to były przepiękne,na wierzchu gładziutkie i błyszczące-zero pylenia.Ale po kilku tygodniach wierzchnia warstwa od łażenia się starła i normalnie pylą tak jak chudziak.Jakby od razu po przyschnięciu czymś przelecieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 06.12.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 w nowejposadzce powiedzieli mi w zeszłym tygodniu 60zł za szlifowanie 1m2 no ale wylewka we własnym zakresie, nie? Czyli trzeba komuś za to osobno zapłacić, a poza tym uważam, że lepiej jak robi jedna firma, bo nie mają na kogo zwalić winy, że coś jest skopane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 06.12.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 no tak, tylko za szlifowanie z całą chemią w naszej okolicy beton B25 kosztuje 238zł + vat za 1m3 ps. coś mi skrzynka pocztowa szwankuje...pewnie nie dostałaś ode mnie pw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 06.12.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Inwestorko - gratuluję oka poziomicy i bardzo zazdroszczę tej umiejętności cierpliwości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.12.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 zdjęcia! zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 06.12.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Honya, dostałam pw, tylko mam taki szarpany dzień (Mikołaj dzisiaj, a ja jestem dzieciata i to obficie), jutro poszukam na spokojnie namiarów i Ci wyślę. Zdjęcia wrzucę rano, bo już muszę uciekać - ale po ciemku dzisiaj zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 06.12.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Jesteś pewna że chcesz pokazać? Gratuluje tych trzech warstw, następne pójdą już tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 07.12.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Kwitko, chyba jednak nie chcę pokazać. Okazuje się, że po ciemku wczoraj umyłam je przez pomyłkę resztką kawy Źle obliczyłam czas dojazdu - chciałam zdążyć przed zmrokiem, ale były fatalne warunki jazdy, ślisko i śnieg sypał, więc jak dotarłam, było już ciemno. Ponieważ nie chciało mi się ciągnąć kabla od skrzynki, żeby zapalić światło, chwyciłam plastikowy kubek od termosu, chlupnęłam do niego trochę wody i umyłam luksfery. Dopiero, kiedy wylewałam resztkę, zdziwiło mnie, co ta woda taka czarna, skoro powinna być raczej biała od zaprawy No to już wiem - w kubku była kawa, czego po ciemku jakoś nie zauważyłam A zresztą... Dziś przerwa, nie muruję, za duży mróz. Czekam na wyższą temperaturę, podobnie jak facet od okien, który właśnie za moją zgodą przełożył montaż na poniedziałek (ma być cieplej). Wolę jeszcze poczekać, niż żeby coś się zbiesiło... Obrazki z wczoraj - nasza ulica: rzut oka w prawo i w lewo od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.12.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 No bardzo ładnie to murowanie Ci idzie ! ( nie zapeszając) Jednak co ręka kobiety to kobiety ( kawy nie widać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 07.12.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Na boczki luksferów, jeśli nie mieści się krzyżyk to go przetnij na pół, a z boków mogą byś kliny, podobne jak do stabilizacji okien przy piankowaniu. Zima nadeszła niestety wszędzie ;-( ... ale dziś słonko wyszło Nie przejmuj się "narzędziami"- najważniejszy efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 07.12.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Tak, połamałam krzyżyki, ale nie chciały się trzymać - użyłam połówek tylko do dystansów poziomych. Na boki zajumałam kliny od okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 07.12.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 No brawo, brawo!!! ja tam akurat kawy nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 07.12.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 tez potwierdzam, ładnie Ci idzie. Ewidentnie masz talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.12.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 pełen profesjonalizm .... polka potrafi ja nie wiem skąd Wy ten śnieg bierzecie, u mnie ani trochę, tylko mróz. I niech tak zostanie jeszcze trochę, to może skończą wreszcie ten dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 07.12.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Wyszło..... bardzo ładnie Szczerze powiem że spodziewałam się że będzie znacznie gorzej Ale to dlatego że tak makabrycznie to opisałaś. A śniegu u nas też pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.12.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Bardzo ładnie, ta kawa dodała im smaczku U nas też tak biało i wciąż sypie bleee:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 08.12.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Witam Fakt zima zrobiła nam się w pełni. Obawiam się że na święta będzie deszczowo i jesiennie. Wolałbym na odwrót. Ha ale pogody się nie wybiera. Pustaki szklane wyszły ok. Do relacji , opisu jakże strasznego ich stawiania tez była dodana kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 08.12.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 no niestety, do mnie miał przyjść jeszcze hydraulik ale w takie temperatury się odwołał. Zresztą rozumiem go i nie mam pretensji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts