bury_kocur 19.12.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 No proszę, proszę! Ostatnio same takie znienacki i ścichapęki mi się w dzienniku objawiają Zapraszam wszystkich do wyjścia z cienia , jeśli jeszcze ktoś się czai . Na razie koniec plotek, postanowiłam zacząć pisać bardziej z sensem i na temat - zobaczymy, jak mi to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 19.12.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Kocurze super czyta się Twój dziennik a na poczatku pisałaś,że nie jesteś typem blogerki hahaha optymizm taki bije,że przychodzę do Ciebie podładować akumulatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 19.12.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 No proszę, proszę! Ostatnio same takie znienacki i ścichapęki mi się w dzienniku objawiają Zapraszam wszystkich do wyjścia z cienia , jeśli jeszcze ktoś się czai . do takiego swoistego coming out znaczy sie towarzystwo namawiasz... ? Na razie koniec plotek, postanowiłam zacząć pisać bardziej z sensem i na temat - zobaczymy, jak mi to wyjdzie no wyjdzie, wyjdzie - jak zawsze zaraz sie trafi jakas "inspirka" do skomentowania, albo cholota jakas meska trzody narobi i bedzie trzeba towarzystwo pacyfikowac... no ale daje slowo ze jakby jednak wyszlo pisanie bardziej na temat to bede pierwszy co tez u siebie sprobuje PS. jak u was sasiedzi szanowni poludniowi pogoda? u nas od kilku dni ciagle plusowo i sie po cichu zastanawiam czy by po swietach zamiast schody jednak szczyty przyatakowac z kielnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2012 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Sobie pozwolę zaznaczyć,że skończyłam czytanie na stronie 5 wpisie #200. i póki co przychodzi mi do głowy a) mieszkam...tfuuuu buduję dom na ulicy o jedynej niepowtarzalnej nazwie (serio,jedyna w Pl) b) 1500 za metr jest realne -u mnie jest obecnie 4600zł/m2 - ale dom buduję 3 raz (ten sam ), a w kwocie są wliczone 2 rozbiórki Więc podzielić przez 3 jestem blisko 1500 c)mam firmę od betonu polerowanego , ale pewnie Ty też i napisałaś to między str 6 a 20 Fajnie się czyta Kocurze i towarzystwo zacne .... pozwolisz,że się zahaczę, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 20.12.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Widzisz, Tomaszu? Coming outy się zaczęły Witaj, malka - normalnie elyty u mnie zagościły Będzie mi bardzo miło, jak czasem wpadniesz i wesprzesz dobrym słowem i radą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpo 20.12.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Witam Strasznie szybko Ci sie rozrasta dziennik - ledwo nadarzam czytac. Mam pytanko (jesli juz wyjasnialas to przepraszam za gapiostwo), jak Ci sie udalo ustawic dom 1,5m od granicy ? Z tego co wiem to minimum jest 3m jak nie ma okien i 4 jak sa otwory . Mam dosc szeroka, ale plytka dzialke i zalezy mi jaknajbardziej odsunac dom w tyl. Szukalem wszedzie, ale podobno "to se ne da" pozdrawiam i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.12.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 wetnę się u mnie półtora metra bez okien, tylko że działka ma poniżej 16 m. Powyżej i równe 16 to już 3 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 20.12.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Merci, cronin Dokładnie tak jak piszesz. Moja działka ma 13m szerokości, więc jak najbardziej się kwalifikowała. Cześć, dpo. Miło zobaczyć w dzienniku nową twarz, tfu, nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.12.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 moja miała z jednego końca 15,5 a z drugiego 16,5. Dom stoi w tym węższym końcu, dlatego przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 20.12.2012 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ot, fuksiara Moja z tego węższego końca to ma 8m - no dobra, ścięty narożnik od frontu Uważam, że w związku z taką odległością powinien być dodatkowy przepis, pozwalający przesunąć budynek 1,5m w głąb działki sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.12.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 albo że można zrobić nawis nad sąsiadem dół węziej góra szerzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.12.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 albo że można zrobić nawis nad sąsiadem dół węziej góra szerzej A potem fotka w wątku "szczyty kiczu i kuriozum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.12.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 zawsze to jakaś sława Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.12.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 zawsze to jakaś sława Grunt to zaistnieć w szołbiznesie, nieważne jak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 20.12.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ot, fuksiara Moja z tego węższego końca to ma 8m - no dobra, ścięty narożnik od frontu Uważam, że w związku z taką odległością powinien być dodatkowy przepis, pozwalający przesunąć budynek 1,5m w głąb działki sąsiada i jeszcze rzeby jego dzieci przychodzily jesienia grabic liscie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 20.12.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Cholerka, w dzieci to akurat my jesteśmy bogatsi od sąsiadów - i to wielokrotnie, można by rzec Ale że miałam pisać na temat (to goście się w dzienniku rozbrykali ), to piszę: dziś skończyłam luksfery , a po południu był telefon, że ostatnie okno oszklone - nnnno, nareszcie. Pan i władca w międzyczasie zafoliował okno w górnej łazience, żeby mi zostawić jakąś rozrywkę na wiosnę - to będę dalej sobie luksfery murować w przyszłym roku Jutro miałam do południa zaplanowany wyjazd, ale nie ma bata - muszę jechać zobaczyć to okno (i w sumie zapłacić za nie też...), więc na pewno wrzucę foty. Chałupa została oficjalnie zamknięta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 20.12.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Gratuluję Pani Kocurowo!! co za świetna wiadomość !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.12.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 I ja gratuluję SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.12.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 No proszę, proszę! Ostatnio same takie znienacki i ścichapęki mi się w dzienniku objawiają Zapraszam wszystkich do wyjścia z cienia , jeśli jeszcze ktoś się czai no dobra, odczajam sie Masz Kocurze fajny dziennik, zadaniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 20.12.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Kocurko - Gratulacje SSZ O zdjęciu skończonego swojego dzieła jutro nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts