bury_kocur 30.06.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Z bliska nie mam, ale specjalnie dla Ciebie zrobię Ino nie ma szans, żebym ją zostawiła w spokoju, bo mi się całe życie marzyła pomalowana na biało ceglana ściana - no taki loftowy klimat po prostu i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 01.07.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 no ale cegle malowac? no nie... jeszcze rozbiorkowa... ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 01.07.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 no trudno, jakoś przeżyjesz, jak wpadniecie kiedyś na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 02.07.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 naobiecywala, ze specjalnie, ze dla mnie, ze zrobi... mialo byc tak pieknie...a jak wyszlo? no jak? zdjecia sciany NIMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 03.07.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Poleciałam w niedzielę na budowę, bo wizytacja była - przyjechała moja przyjaciółka z przyległościami (wybudowała rok temu, więc jest aktualnie moim guru, choć mam połowę jej budżetu ), ja łaps za aparat - a tu coś zdjęć nie chce robić, baterie chyba by chciał, żeby mu włożyć czy co... U nas chwilowo przestój - zamawiam właśnie strop z płyt kanałowych, będzie się robił 2 tygodnie i ekipa postanowiła czasu nie tracić i dorobić gdzie indziej Ale za to potem już z górki - ani się nie obejrzę, a dom będzie stał pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 03.07.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 u nas tez przestoj... tzn od piatku w sobote mialem okuliste, zanim doszedlem do siebie byl juz wieczor, w niedziele rodzinna impreza, wczoraj skonczylem z basenem bo mi smark zyc nie chcial dac, a potem zaczelo lac...no i przestalo moze z godzine temu. jesli nie bedzie lalo jak wroce z pracy to troche porobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.07.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 no z tym laniem, to już lekkie przegięcie. u nas codziennie burza. niech się nieco uspokoi, bo ślizgamy się po glinie na budowie. a poza tym wakacje się zaczęły!!! ma tylko świecić słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 09.07.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 a zdjecia sciany jak nie bylo tak nie ma... czekasz az mi sie pogorszy i nie dam rady oblookac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 09.07.2012 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 e, chyba prędzej przyjedziecie dach oglądać w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 15.07.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 (edytowane) Wiadmości z placu boju, tfu, budowy. Od piątku mamy dach nad głową, no może nie dach, tylko sufit - ale w każdym razie na łeb już się nie leje. Przyjechały płyty stropowe i w ciągu nieco ponad godziny pan dźwigowy je elegancko ułożył. Żałuję okrutnie, że omięła mnie tak spektakularna rozrywka (i zdjęcia z dźwigiem w akcji dla potomnych), ale rozchorowałam się w strategicznym momencie na żołądek (mąż twierdził, że na pewno z nerwów ) i musiałam zostać z dala od miejsca imprezy Tak więc wygląda przykryta połowa parteru: tu widok na "drzwi" wejściowe a tu wydziabane fabrycznie miejsce na kominy I specjalnie dla kolegi Tomasza A. obiecana ceglana ściana Edytowane 15 Lipca 2012 przez bury_kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 15.07.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 rozumiem że ten sufit zostawisz taki betonowy?czy masz zamiar tynkować? ja załuję że nie mam betonowego stropu( terriva) bo w momencie jak odpuscilam beton na podlodze to mialabym przynajmniej betonowy sufit:) a malowana terriva na biało w salonie jakoś mi się nie widzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 15.07.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Nie, sufit akurat będzie tynkowany. Rozważam zostawienie nieotynkowanego spodu antresoli w części dziennej (będzie wylana), ale zobaczę, czy wyjdzie odpowiednio. Jeśli nie bardzo - też tynkujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 15.07.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 dziekuje za zdjecie z dedykacja, czuje sie wyrozniony i tylko wruszenie nie pozwala mi chwycic cie za gardlo pomalowanie tej przepieknej ceglanej sciany uznam za swietokradztwo, i obloze cie ekskomunika choc w sumie chyba bym sie sam takiej grozby ze swoich ust nie przestraszyl ps. fajna przyczepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charisma 17.07.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Witam Wpadam z re-wizytą. Fajny projekt i założenia podobne jak u mnie. Ja tez zakochałam sie w betonie - u mnie bedzie na ścianie Kibicuję i będę podglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 17.07.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 kolega Tomasz ma rację, piękna ta Twoja ściana. zastanów się poważnie zanim ją pomalujesz (bo Cię ekskomunikuje:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charisma 18.07.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 kolega Tomasz ma rację, piękna ta Twoja ściana. zastanów się poważnie zanim ją pomalujesz (bo Cię ekskomunikuje:lol2:) ściana robi wrażenie - ja bym jej też nie pokrywała farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 18.07.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ale się uparliście Zmasowany atak normalnie Ino ja nie lubię takich kolorów, ale spoko - malowanie to dopiero pewnie na wiosnę, kto wie, co mi do łba strzeli w międzyczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.07.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Czesc Kocurki, ja na razie tak na szybko, jutro sobie dokładniej poczytam, ale powiem że wolę malowaną cegłę. Ta ma ładny kolor, ale jest zobowiązująca, trzeba się do niej dostosować. Świetną malowaną na biało cegłę ma Ragazza w sypialni i ostatnio na wątku szarościowym Klub_AA pokazała swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 19.07.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 dzień dobry/dobry wieczór, to i ja się ujawnię...fajnie tutaj u Was:) pozdrawiam, Antkowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 19.07.2012 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 A dzień dobry wieczór Nareszcie się doczekałam, teraz już zostało nam się spotkać w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts