Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom na miarę

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć i czołem!

Na początek piwo, ale dla mnie, od niewiernego Tomasza - baterie były, aparat był, zdjęcia są :) Co mi się tu będziecie za moimi plecami zakładać, hę? Udział w zyskach się należy :D

Po drugie, witam w dzienniku bami i demona z mężem :welcome: Ja Wasze dzienniki też podczytuję, bami od jakiegoś już czasu :)

A teraz zdjęcia:

DSC01878.jpg tak się prezentuje okno z zewnątrz (niestety rusztowanie zasłania, a wokół bałagan - ale kto by się tym przejmował przed samymi świętami...

DSC01881.jpg a tak od środka

DSC01882.jpg tak ze spocznika schodów (tylko do tego miejsca można wleźć po ludzku ;))

DSC01886.jpg a tak z progu salonu...

DSC01883.jpg a tu kocur-mąż stoi na antresoli i kontempluje (lub kątem pluje, bo zadowolony to nie był) nieobdartą folię

Cronin, żebyś wiedziała - ja cały czas sobie myślałam (widząc miny montażystów), że chyba firma od okien zrobiła najgorszy interes w roku, bo nie dość, że sporo utargowałam i w sumie nie zarobili na tym za wiele (dopłacali już po umowie za kolor ram, musieli zamówić 50 klamek, żeby dać mi z tego 9, itd), to jeszcze nic nie doliczyli za ekstremalny montaż... Dla mnie dobrze, ale podejrzewam, że moje zdjęcie już ostrzegawczo przykleili pod ladą na przyszłość :D