Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom na miarę

Recommended Posts

Dziękuję, dziękuję :) Skrytykujcie coś wreszcie, bo zaczynam się czuć nieswojo ;)

Kasia-max - ja tam gościnna jestem i zapraszam, jeśli masz ochotę - ale na stałe to nawet ja nie wytrzymuję ze swoją rodziną ;) co jakiś czas muszę się urwać z domu na 2-3 dni pohulać samopas, bo jak w tym wariatkowie wytrzymać :p

Krzysztof - ależ ja wiem przecież, ktoś mi musi trochę dogryźć, bo inaczej życie mdłe się robi ;) A ja lubię na ostro :D

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja tam za nic nie przepraszam

biore na moja siwiejaca juz klate i przegrane piwo oczywiscie stawiam. szarobura ogoniasta - tobie jak sie u was kiedys uda nam narysowac (+wygrane kiedys 0,7 gorzaly), krzysiek, jak moge wypelnic zaklad ?:)

ps. z tym siwieniem to nie zart... mam 31 lat (rzeby nie powiedziec ze lada chwila 32) i coz... tu siwo, tam siwo... ale ponoc to dodaje charakteru ;)

ja tam za nic nie przepraszam

biore na moja siwiejaca juz klate i przegrane piwo oczywiscie stawiam. szarobura ogoniasta - tobie jak sie u was kiedys uda nam narysowac (+wygrane kiedys 0,7 gorzaly), krzysiek, jak moge wypelnic zaklad ?:)

ps. z tym siwieniem to nie zart... mam 31 lat (rzeby nie powiedziec ze lada chwila 32) i coz... tu siwo, tam siwo... ale ponoc to dodaje charakteru ;)

Hm !!! 31 lat to ty smark jeszcze jesteś. :D A włosy ci posiwiały nie z racji wieku tylko od pyłu z budowy :lol2:

Kocurkowa okna jakbym niechciał mus pochwalic bardzo fajne. . Było na słodko a teraz na ostro => Złóż kondolencje męzowi jak ja bym je miał myć to rzuciłbym się z tej antresoli. :p

Złóż kondolencje męzowi jak ja bym je miał myć to rzuciłbym się z tej antresoli. :p

Jak się rzekło wcześniej, mój mąż jest gadżeciarzem, jak Wy wszyscy :p, więc z pewnością zażyczy sobie jakiejś samobieżnej, zdanie sterowanej myjki z laserowym wskaźnikiem miejsc niedomytych czy czegoś w tym guście, a poza tym, do mycia podłóg jakoś się nie rzuca, choć przecież nie bronię ;) Podział obowiązków musi być.

A z tym siwieniem, Tomaszu, to miałam milczeć i się nie wsypać, ale nie masz na co się żalić - ja zaczęłam siwieć jako 17-latka. A jestem brunetką :( Teraz, jak się nie ufarbuję, wyglądam właśnie jak bury kocur - cały łeb w siwe prążki :)