bury_kocur 21.12.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Dziękuję, dziękuję Skrytykujcie coś wreszcie, bo zaczynam się czuć nieswojo Kasia-max - ja tam gościnna jestem i zapraszam, jeśli masz ochotę - ale na stałe to nawet ja nie wytrzymuję ze swoją rodziną co jakiś czas muszę się urwać z domu na 2-3 dni pohulać samopas, bo jak w tym wariatkowie wytrzymać Krzysztof - ależ ja wiem przecież, ktoś mi musi trochę dogryźć, bo inaczej życie mdłe się robi A ja lubię na ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 21.12.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Przepiękne!! Coś wspaniałego.jestem pełna podziwu - szacun jak to mówi młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.12.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Kocurku, no cóż ja też muszę posłodzić. Przeszklenia robią naprawdę duże wrażenie! Możesz mi zdradzić jakie wymiary ma dolne (potrójne) okno i ile drzwi wyjściowe w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 21.12.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 rere79, okno jest złożone z 3 równych modułów 110x220 (czyli całe ma 330x220) i są w nim jedne drzwi i 2 fixy. Zresztą ten moduł (110x220) powtarza się w większości okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 21.12.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Kocie chcesz krytyki? dom świetny,ale współczuję mycia okien....całość wygląda suuuper.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 21.12.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 E tam, taka krytyka Od mycia okien u nas akurat jest mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 21.12.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 serio? revoltę w domu zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.12.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Dziękować za tak szybką odp. U mnie też mąż myje okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.12.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 kocurowa gratulacje! okna jak ta lala ale jasno i przestronnie, cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 21.12.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 U mnie mąż mył jak byłam w ciąży.. a to ostatnio mi się dość często zdarzało i w zasadzie 2,5 roku tylko on mył.. teraz już w nowym domu ja myłam z mamą.. dachowe na bank będzie on mył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 21.12.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Oj, Kamila, ale wtopiłaś - trzeba było przyklepać tę nową tradycję Była ciągłość, mąż przyuczony, coś Ty narobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 21.12.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Ponieważ nie wiem czy do Świąt się jeszcze na forum zjawię, życzę Ci Pani Kocurowo Zdrowych i Wesołych Świąt, Szczęśliwego Nowego Roku, realizacji wszystkich planów i spełnienia marzeń !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 21.12.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Chcesz krytyki? Powiedziała bym brzydko, paskudnie, ble..... ale nie mogę, bo wyszło naprawdę ładnie, okno zjawiskowe. Przez moment pomyślałam, kurcze w tym pędzie o stropie zapomnieli A to ja o antresoli zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 21.12.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 No, zapomnieć o stropie to by była duża rzecz Dzięki za życzenia, Kendra - co do marzeń i planów to wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.12.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 co zapomnieć o stropie, co przez te wszystkie perypetie jeszcze będę miała antresolę w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 21.12.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 To ja korzystając z okazji: Każdemu, kto tu zajrzy, życzę radosnych i ciepłych świąt Bożego Narodzenia oraz lepszego dachu nad głową niż ten, który miała Święta Rodzina w tę szczególną noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 21.12.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 ja tam za nic nie przepraszam biore na moja siwiejaca juz klate i przegrane piwo oczywiscie stawiam. szarobura ogoniasta - tobie jak sie u was kiedys uda nam narysowac (+wygrane kiedys 0,7 gorzaly), krzysiek, jak moge wypelnic zaklad ? ps. z tym siwieniem to nie zart... mam 31 lat (rzeby nie powiedziec ze lada chwila 32) i coz... tu siwo, tam siwo... ale ponoc to dodaje charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 21.12.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 ja tam za nic nie przepraszam biore na moja siwiejaca juz klate i przegrane piwo oczywiscie stawiam. szarobura ogoniasta - tobie jak sie u was kiedys uda nam narysowac (+wygrane kiedys 0,7 gorzaly), krzysiek, jak moge wypelnic zaklad ? ps. z tym siwieniem to nie zart... mam 31 lat (rzeby nie powiedziec ze lada chwila 32) i coz... tu siwo, tam siwo... ale ponoc to dodaje charakteru Hm !!! 31 lat to ty smark jeszcze jesteś. A włosy ci posiwiały nie z racji wieku tylko od pyłu z budowy Kocurkowa okna jakbym niechciał mus pochwalic bardzo fajne. . Było na słodko a teraz na ostro => Złóż kondolencje męzowi jak ja bym je miał myć to rzuciłbym się z tej antresoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 21.12.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Hm !!! 31 lat to ty smark jeszcze jesteś. no niby nawet polowy wieku emerytalnego jeszcze nie mam a siwienie to chyba w genach mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 22.12.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Złóż kondolencje męzowi jak ja bym je miał myć to rzuciłbym się z tej antresoli. Jak się rzekło wcześniej, mój mąż jest gadżeciarzem, jak Wy wszyscy , więc z pewnością zażyczy sobie jakiejś samobieżnej, zdanie sterowanej myjki z laserowym wskaźnikiem miejsc niedomytych czy czegoś w tym guście, a poza tym, do mycia podłóg jakoś się nie rzuca, choć przecież nie bronię Podział obowiązków musi być. A z tym siwieniem, Tomaszu, to miałam milczeć i się nie wsypać, ale nie masz na co się żalić - ja zaczęłam siwieć jako 17-latka. A jestem brunetką Teraz, jak się nie ufarbuję, wyglądam właśnie jak bury kocur - cały łeb w siwe prążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts