Paweł D. 20.01.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Cześć twaro [Wykonawca jest wybrany od jesieni, tyle że nic nie wpłacałam, jesteśmy umówieni na gębę, więc jednym okiem jeszcze podpatruję, kto, gdzie i za ile. Beton ma być taki "marketowy", czyli nie cienkowarstwowa wylewka dekoracyjna, tylko obrabiany ten bazowy, z gruchy. Malka - napiszę po południu na priva. Kocurko droga, a podzielisz sie i ze mna tymi informacjami?My chcemy robić sami, własnorecznie około 100m 2 i zbieramy wszelkie informacje. Może nawet puścimy relacje na żywo na skypie dla tych co chcieliby sie pośmiać . a szukałaś jeszcze firm, które sprzedają takie akcesoria? włąsnie jak linki, śrubki i wszystko inne do wykonania barierek? i będzie wyglądało super no ale dość duzy prześwit jest wtedy więc dzieciaki muszą uważać Z góry przepraszam, że zaśmiecam kocurko, ale ubawiłam się do łez. Koktajl ty chyba nie masz dzieci ? demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 20.01.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Z góry przepraszam, że zaśmiecam kocurko, ale ubawiłam się do łez. Koktajl ty chyba nie masz dzieci ? a po czym to wnioskujesz ze nie mam? rozumiem, że dzieci to dla Ciebie są tylko w wieku do 0-10 lat? powyzej to juz dorośli? wiec wyobraz sobie ze 11-15 latek to dla mnie nadal dziecko-nastolatek i juz ma więcej oleju w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 20.01.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 No cóż koktajl takie stwierdzenie tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że masz mało do czynienia z dziećmi lub... Lub miałaś to wielkie szczęście (chociaż rzadko spotykane) nie natknąć się na swojej drodze życiowej na pomysłowego, zakręconego trzynastolatka . demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 20.01.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Wybacz ale nie mam zamiaru polemizowac z kims kto ma blade pojecie o obcych sobie ludziach a wydaje o nich osądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 20.01.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Wybacz ale nie mam zamiaru polemizowac z kims kto ma blade pojecie o obcych sobie ludziach a wydaje o nich osądy. Zgrabna odpowiedź Już uciekam i nie zaśmiecam tutaj, przepraszam kocurko jeszcze raz. demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 20.01.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Zgrabna odpowiedź Już uciekam i nie zaśmiecam tutaj, przepraszam kocurko jeszcze raz. demon I masz za co przepraszac- w tym swoim zadufaniu zaczynasz tylko jałową dyskusje prowadzącą do niczego. Dla twojej wiadomosci Beata wie o jakie porecze dokladnie mi chodzilo i mam dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 20.01.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Cześć twaro Dobrze, że zbłądziłeś w moje progi . Dziękuję. Marzy mi sie jednolita posadzka w jasnym połysku lub półmacie. Ja mam już wylewki więc czeka mnie inna technologia. Opisuj swoje działania w tym temacie. Trzymam kciuki8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 20.01.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 U nas posadzki też jednolite (jeśli chodzi o kolor, bo przebarwienia typu jakieś chmurki, ciapki itd jak najbardziej dopuszczam), naturalny niebarwiony beton, miał być półmat, ale raczej będzie z lekkim połyskiem z powodów praktycznych - ponoć im bardziej matowy, tym bardziej wydeptują się i w konsekwencji błyszczą "ścieżki". W technologii posadzki cienkowarstwowej jest nawet więcej ofert - jak jesteś zainteresowany, to mogę podrzucić namiar na firmę z południowej Wielkopolski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 20.01.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Postawie nawet i pięć flaszek,tylko niechże ja już zobaczę tę podłogę Czy masz już w ogóle ustaloną cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 20.01.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 jak jesteś zainteresowany, to mogę podrzucić namiar na firmę z południowej Wielkopolski. Jestem zainteresowany wszelkimi namiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 20.01.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 będzie z lekkim połyskiem z powodów praktycznych - ponoć im bardziej matowy, tym bardziej wydeptują się i w konsekwencji błyszczą "ścieżki". W technologii posadzki cienkowarstwowej jest nawet więcej ofert - jak jesteś zainteresowany, to mogę podrzucić namiar na firmę z południowej Wielkopolski. dobrze,że piszesz....trochę martwi mnie ten połysk na całości...no ale trudno lepsze to niż te ścieżki już sobie wyobraziłam najbardziej wyświeconą częśc koło lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.01.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 gruchy. Malka - napiszę po południu na priva. no to poczekam,mam nadzieję,że to popołudnie to w tym miesiącu nastąpi Dziękuję. Marzy mi sie jednolita posadzka w jasnym połysku lub półmacie. Ja mam już wylewki więc czeka mnie inna technologia. Opisuj swoje działania w tym temacie. Trzymam kciuki8) A bierzesz pod uwagę tylko beton? Ja też mam już wylewki,więc wyłącznie cienkowarstwówka wchodzi w grę. Niestety beton ,który sobie wymyśliłam, to koszt 330 zł/m2 - dla mnie za dużo. Jastrych , taki jak mam wylany szlifuje jedna znana mi firma - koszt od 120 zł/m2 Żywica w półmacie od 80 zł/.m2, w połysku od 160 Jestem zainteresowany wszelkimi namiarami. ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 20.01.2013 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 eeeeeeeee te wszystkie wymienione kwoty to dla mnie za dużo czuję że skończy się u mnie na panelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 21.01.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 malka, twaro - poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 21.01.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 malka, twaro - poszło na priva Dziękuje kocurze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 21.01.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Gdy ja bylam jeszcze na etapie "chcenia" betonu to nbje wykonawca powiedzial ze gdy podloga jest wypolerowana i zaimpregnowana chemia to w miejscach najczesciej uzytkowanych robia sie sciezki ale wlasnie z polpolysku wyciera sie w mat tak jak np polerowany marmur tez sie wyciera i matowieje a nie na odwrot z matu w polysk. Jak widac co czlowiek to inna opinia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 21.01.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 A jak jest w rzeczywistości, to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 21.01.2013 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Myślę że wycieranie do zmiany połysku do mały pikuś,to nawet nieregularnym w odcieniu betonom urody może dodać.Najważniejsze żeby beton nie zaczął w tych miejscach pylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 22.01.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 miał być półmat, ale raczej będzie z lekkim połyskiem z powodów praktycznych - ponoć im bardziej matowy, tym bardziej wydeptują się i w konsekwencji błyszczą "ścieżki". ...no ale kocimi lapami sciezki na betonie wyslizgac... no chyba ze powlocza kocury lapami albo ogon za soba ciagna (po waleriance ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 22.01.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Tomku !Ale kocurki mają pazurki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts