malka 24.01.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Kocurze -niestety link do fachmana od podłogi nie działa. Sorki,że tu, ale znów mi się coś ze skrzynką zadziało :bash: Ale dziś znalazłam jeszcze jedną firmę -cuda robią.Czekam na wycenę. Ania -flaszke stawiasz za 1000 post w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 24.01.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Mnie też lastriko nie kręci, ale tu nie chodzi o kamyczyki w betonie ino o technikę jego zacierania To były najtańsze podłogi,do dziś pomimo fuszerowatych czasów trwają w połysku.Muszę przydybać jakiegoś starego komunistycznego majstra,dać mu piwa i dopiero wypytać Już sama nie wiem co robić,oglądałam też na żywo białą wykładzinę Forbo-bardzo fajna,ale raz że 80 zł metr plus może trzeba warstewkę wylewki wyrównującej robić,to jeszcze jak mówię w domu hasło wykładzina to mnie wzrokiem chcą zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 25.01.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Lastryko: płytki, płyty, parapety, podłogi były szlifowane na mokro. Płytki np. na szlifierce jak do płaszczyzn+ mnóstwo wody Marynatka zapodała kolumbrynę sceniczną 60cm długości, gdzie to powiesić. A te małe reflektorki od kocurki, hmmm, może do studio foto bym se nabył (jak je zrobię). dodatkowo można wsadzić folię kolorową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.01.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ania -flaszke stawiasz za 1000 post w wątku No patrz teraz wyjdzie, że napisałam bele co aby tylko się na tysięczny załapać. Ale proszę bardzo, nie chciałam z samego rana podawać, ale teraz już chyba wypada co? http://th.interia.pl/20,g153b6b22779067/i1027285.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 25.01.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Och, pysznie Nie wiedziałam, że takie przyjemności mi ktoś dziś zaserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.01.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 truskaweczki, mniam. jeszcze trochę i będą na działce (mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 25.01.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Złota myśl na dziś (i chyba myśl przewodnia naszej budowy ) - pożyczyłam z Demotywatorów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 26.01.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 26.01.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 chyba nie tylko Waszej budowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 26.01.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 nawet nie mówcie,będę musiała poczekać z urządzaniem kuchni jeszcze ho ho długo po wprowadzce,dziś oglądałam na stronach Ikea tymczasowe szafki za 70 zł sztuka i nawet jak tak poprzyglądałam im się 100 razy,to wydają się piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 27.01.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 nawet nie mówcie,będę musiała poczekać z urządzaniem kuchni jeszcze ho ho długo po wprowadzce,dziś oglądałam na stronach Ikea tymczasowe szafki za 70 zł sztuka i nawet jak tak poprzyglądałam im się 100 razy,to wydają się piękne jakie, jakie? jestem żywo zainteresowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 27.01.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/kitchen/22957/ fyndig [ATTACH=CONFIG]165416[/ATTACH] a dla poprawienia urody takie uchwyty na żywo jeszcze nie widziałam bo u mnie nie ma Ikea,dajcie znać jak komuś uda się pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 28.01.2013 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 No proszę - nie wiedziałam, że Ikea coś takiego wypuściła. Niestety dla mnie (albo stety), pół kuchni już mam - muszę tylko dołożyć parę szafek w miejsce niepasujących z poprzedniego mieszkania, wymienić fronty, dodać blaty i gotowe. Operację oceniam na ok 3 tys, więc jakoś zniosę chyba A póki co, kupiłam płytki do wnęki prysznicowej: gładkie, białe, kwadratowe, jedyne 15 zł za m2 - II gat. Czaiłam się na format 10x30, ale podobnie jak cronin, wkurzyłam się na wywindowaną bez żadnego uzasadnienia cenę. Jedyne płytki w domu oficjalnie odfajkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.01.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Widziałam te szafki w Ikea, wyglądają badziewnie strasznie nie wiem no chyba że da się je jakoś podretuszować. Kocurze wkleiłaś zdjęcie pasujące do mojej łazienki, ta podłoga , te płytki, se skopiuję pozwolisz ? a płytki wzięłaś matowe czy błyszczące, bo to mnie jeszcze nurtuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 28.01.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Błyszczące - tylko takie są z tej serii. Ale mnie to akurat nie przeszkadza. Matowe i tanie - Inwencja z Opoczna, ale nijak mi format nie pasował (20x20) - bo jak mi prysznic wychodzi niecałe 90x 90x niecałe 90, to by strasznie głupio wyglądało: 4 całe płytki z takimi docinkami po kilka cm. Nie cierpię tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.01.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Też nie chcę ciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.01.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 gratuluję płytkowych zakupów no to się zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.01.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Fajne te płytki, bo takie minimalistyczne, a cena rewelka. Naprawdę mi się podobają, mimo że ja jestem raczej miłośniczką wielkoformatowych kafli. Pasują mi do tego, jak sobie wyobrażam Twoje wnętrza:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 28.01.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 nita, zaczęło się już dawno - np kibelek już czeka parę miesięcy w garażu... A płytki na razie podzielą jego los Ardea, ja lubię różne rzeczy - i duże formaty, i mozaiki też. Może nie bardzo jedynie te średnie, bo trudno z nich zrobić coś z charakterem. Ale cieszy mnie najbardziej, że pasują do Twoich wyobrażeń o moim domu - to znaczy, że mimo wszechobecnej surowizny i ogólnego rozbabrania, udało mi się nakreślić jakąś wizję wykończenia A same płytki i w ogóle ich zastosowanie miały ilustrować taki archetyp łazienki - bez bajerów, forma całkowicie podporządkowana funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.01.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 O ja mozaiki nie lubię. Nie wiem czy chcesz, czy nie;) ale wyjdzie Ci designersko. Nie w sensie baterii Starcka, ale pomysłu na wnętrze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts