Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom na miarę

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oo wow...bura_kocurko.......człowiek kilka dni do Was nie zagląda, a tutaj tyle się dzieje!!! nooo moje GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!z wiadomych względów-rozumiem Cię DOSKONALE:lol2:u nas już schody przykręcone, więc trochę pewniej się czuję, chociaż brakujących balustrad jednak odczuwam brak;) uprzejmie poproszę o jakieś nowe zdjęcia:D

tak poza tym...u nas też będzie trochę 7024...;)

Edytowane przez Gosia_A

i ja kocurku gratuluję....pokonania samej siebie troszkę....:cool: tak sobie o Tobie myslałam w związku z antresolką, bo juz wcześniej mówiłaś, że nie bardzo wysokości lubisz, i tak sobie myslałam o Tobie jak stałam na swojej antresolce, oparta o poręcz i spoglądałam w dół.....

przyzwyczaisz się, albo nie będziesz patrzyła z antresolki w dół

gratuluje postepów, trzymam kciuki za dalsze

sciskam z zaśnieżonego Nadmorza:hug:

Cześć Kocurze:)

Serdecznie gratuluję wejścia na rusztowanie - doskonale Cię rozumiem bo sama się wysokości boję:/

A jak widzę moje dzieci przyklejające nosy do szklanej balustrady na antresoli na basenie to robi mi się gorąco:bash:

ps. a pokazałabyś jakieś foty łazienki i nie tylko:)

O, ilu gości od rana :) Przyniosę dziś jakieś zdjęcia, mam nadzieję. O ile mąż wniesie mi na górę aparat - biedak nosi wszystko, nawet moją torebkę, żebym mogła kurczowo oburącz trzymać się drabiny ;) Ale idzie mi coraz szybciej. Nie ma to jak konieczność, bardzo skutecznie leczy ze wszystkich fobii ;)

Chciałoby się dziś powiedzieć, że walę tynki - ale niestety nie tylko tynków nie widać na horyzoncie, ale i drugiej warstwy ocieplenia. Zamówiłam wczoraj grzyby, długie - 27 cm, bo u nas tylko 18 w sklepach, dziś rano dzwoni kurier. Hura! Odebrałam właśnie i jadem pluję, bo co przyszło? Osiemnastki! Sprzedawca zobowiązał się naprawić błąd w podskokach, ale dziś przestój na budowie - chodzę w kiecce, obcasach i pomalowałam usta czerwoną szminką :D

Ja zwariuję :bash: Jeszcze nie odesłałam za krótkich grzybów, a już na odesłanie czeka... za krótki parkiet przemysłowy. Po dość trudnym procesie zakupu (nie ze wszystkimi łatwo się dogadać), wreszcie przyszedł dziś upragniony jesionowy parkiet. Mąż poleciał odebrać - przesyłka paletowa :eek: (6m2?), wtaszczył na górę, patrzę, patrzę - a te cholerne lamelki znowu jakieś krótkie! Zmierzyłam, czując już w kościach klęskę - 21 cm zamiast 30. I mam do odesłania oprócz poręcznej paczuszki z grzybami, paletę z parkietem :cry: Też wymienią na właściwą długość, ale ile po drodze rozczarowań i zachodu... No nic, do trzech razy sztuka. Edytowane przez bury_kocur

Żyje się tu, ale ledwo dycha... Co innego stówa, to by się inaczej żyło :D

Na razie zarzuciłam temat betonu i nie dociekam, co z czym i dlaczego - jak już przyjdzie do wykonania, napiszę, jakie czary będą odprawiać nad moją podłogą. Z racji powrotu zimy na budowie nic się nie dzieje, ja leniwie klikam po to i owo (kupiłam stelaż Roca Pro na ten przykład w cenie mocno okazyjnej), schody przeszły ostatnią przymiarkę i będą czekać pomalowane na montaż... Byle do wiosny, bo już mi para do prawdziwej roboty uciekła ;)

amglad - parkietu nie ma, dziś uznałam, że pora się upomnieć. Dałam trochę czasu na docięcie właściwej długości, ale nie będę czekać przecież, aż ten jesion wyrośnie :D