nita83 12.02.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 co ta budowa robi z człowiekiem, kocurkowa na rusztowaniach.... nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 12.02.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) oo wow...bura_kocurko.......człowiek kilka dni do Was nie zagląda, a tutaj tyle się dzieje!!! nooo moje GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!z wiadomych względów-rozumiem Cię DOSKONALE:lol2:u nas już schody przykręcone, więc trochę pewniej się czuję, chociaż brakujących balustrad jednak odczuwam brak;) uprzejmie poproszę o jakieś nowe zdjęcia:D tak poza tym...u nas też będzie trochę 7024... Edytowane 12 Lutego 2013 przez Gosia_A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 12.02.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 i ja kocurku gratuluję....pokonania samej siebie troszkę.... tak sobie o Tobie myslałam w związku z antresolką, bo juz wcześniej mówiłaś, że nie bardzo wysokości lubisz, i tak sobie myslałam o Tobie jak stałam na swojej antresolce, oparta o poręcz i spoglądałam w dół..... przyzwyczaisz się, albo nie będziesz patrzyła z antresolki w dół gratuluje postepów, trzymam kciuki za dalsze sciskam z zaśnieżonego Nadmorza:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 12.02.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 U nas też do cięcia wełny najlepiej spasował nóż do chleba Łączę się w bólu z kładzeniem wełny u nas też w toku tylko że już druga warstwa i trochę niżej Ha ha a moja żona do dzisiaj nie była jeszcze na strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.02.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Cześć Kocurze:) Serdecznie gratuluję wejścia na rusztowanie - doskonale Cię rozumiem bo sama się wysokości boję:/A jak widzę moje dzieci przyklejające nosy do szklanej balustrady na antresoli na basenie to robi mi się gorąco:bash: ps. a pokazałabyś jakieś foty łazienki i nie tylko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.02.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 no i jakieś fotki z góry wrzuć, jak już tam weszłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.02.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 potwierdzam! u nas też nóż do chleba pasuje idealnie ale na razie pierwsza warstwa poszła, druga może w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 12.02.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 O, ilu gości od rana Przyniosę dziś jakieś zdjęcia, mam nadzieję. O ile mąż wniesie mi na górę aparat - biedak nosi wszystko, nawet moją torebkę, żebym mogła kurczowo oburącz trzymać się drabiny Ale idzie mi coraz szybciej. Nie ma to jak konieczność, bardzo skutecznie leczy ze wszystkich fobii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 14.02.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Chciałoby się dziś powiedzieć, że walę tynki - ale niestety nie tylko tynków nie widać na horyzoncie, ale i drugiej warstwy ocieplenia. Zamówiłam wczoraj grzyby, długie - 27 cm, bo u nas tylko 18 w sklepach, dziś rano dzwoni kurier. Hura! Odebrałam właśnie i jadem pluję, bo co przyszło? Osiemnastki! Sprzedawca zobowiązał się naprawić błąd w podskokach, ale dziś przestój na budowie - chodzę w kiecce, obcasach i pomalowałam usta czerwoną szminką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.02.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 chodzę w kiecce, obcasach i pomalowałam usta czerwoną szminką to chyba coś będzie:D w końcu dziś Walentynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 15.02.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) Ja zwariuję Jeszcze nie odesłałam za krótkich grzybów, a już na odesłanie czeka... za krótki parkiet przemysłowy. Po dość trudnym procesie zakupu (nie ze wszystkimi łatwo się dogadać), wreszcie przyszedł dziś upragniony jesionowy parkiet. Mąż poleciał odebrać - przesyłka paletowa (6m2?), wtaszczył na górę, patrzę, patrzę - a te cholerne lamelki znowu jakieś krótkie! Zmierzyłam, czując już w kościach klęskę - 21 cm zamiast 30. I mam do odesłania oprócz poręcznej paczuszki z grzybami, paletę z parkietem Też wymienią na właściwą długość, ale ile po drodze rozczarowań i zachodu... No nic, do trzech razy sztuka. Edytowane 15 Lutego 2013 przez bury_kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.02.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 o mamuniu! ten parkiet jakiś pechowy , trzymaj się mocno kocurko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 15.02.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Współczuję z tymi wymianami.. szczerze, to nie pamiętam czy nam się takie coś przytrafiło.. aaaa już kojarzę.. z pstryczkami mieliśmy problem.. przysłali cześ więcej, czegoś mniej.. ale to chyba jedyna taka pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 15.02.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 ojeju.. masakra.. ale jak sie coś źle zaczyna to się dobrze kończy !! trzymam mocno kciuki żeby wymiana szybko nastąpiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.02.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Kocurze, jak juz uda Ci się ten parkiet zakupić i położyć - to schody będą jednym z najbardziej zapamiętanych aspektów wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.02.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 O rany co za fatum jakieś, oni chyba myślą że człowiek się nie zorientuje albo ręką machnie i położy co przyszło.kawka na pocieszeniehttp://img2.piccsy.com/cache/images/b1/1c/5e00fadeffea7ff63d44acf21dd6-220x380.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.02.2013 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Przywitać sie przyszłam. Trzymam kciuki za przesyłki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 22.02.2013 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Halo,żyje się tu czy się nie żyje?? Kolega mi powiedział że beton polerowany to się robi tylko tak- na mokry beton sypie się cement i zaciera cały czas to mocząc. I że niby tylko tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 22.02.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 cześc Kocurzeco nowego? jak parkiet? trzymam kciuki, żeby tym razem sie udało:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 22.02.2013 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Żyje się tu, ale ledwo dycha... Co innego stówa, to by się inaczej żyło Na razie zarzuciłam temat betonu i nie dociekam, co z czym i dlaczego - jak już przyjdzie do wykonania, napiszę, jakie czary będą odprawiać nad moją podłogą. Z racji powrotu zimy na budowie nic się nie dzieje, ja leniwie klikam po to i owo (kupiłam stelaż Roca Pro na ten przykład w cenie mocno okazyjnej), schody przeszły ostatnią przymiarkę i będą czekać pomalowane na montaż... Byle do wiosny, bo już mi para do prawdziwej roboty uciekła amglad - parkietu nie ma, dziś uznałam, że pora się upomnieć. Dałam trochę czasu na docięcie właściwej długości, ale nie będę czekać przecież, aż ten jesion wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts