nita83 04.06.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 czyli zen osiągnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 05.06.2013 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Nita - tak, pod względem budowlanym Natomiast wczorajsza zwiększona aktywność w dzienniku zaszkodziła mi w realu - mianowicie wchodzę wieczorem do pokoju, a tam co? Na podłodze leżą włosy ciemne i jasne. Najmłodsza ze średnim postrzyżyny sobie urządzili (na zasadzie ciachnę, gdzie złapię), a że oboje noszą krótkie włosy, teraz mają wyrżnięte w dziwnych miejscach placki i nie pozostaje mi nic innego, jak obydwoje ściąć na rekruta. Tym samym osiągnięcie pełnej harmonii zostało mi uniemożliwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 05.06.2013 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Hej Bea. Ilekroć przejeżdżam obok Waszej hacjendy nie mogę Was spotkać. Zapraszam do mnie, zobaczysz postępy. Pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 05.06.2013 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 O, kogo widzą moje piękne blue oczy? Blueneta My bywamy głównie popołudniami i siedzimy do wieczora ostatnio, dlatego trudno nas namierzyć. A Wasze postępy widzę z daleka, zbliżać się nie chcę w obawie przed popadnięciem w depresję - zaczęliście pół roku po nas, a pewnie jesteśmy na tym samym etapie Ale wpadnę wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 05.06.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 zaczęliście pół roku po nas, a pewnie jesteśmy na tym samym etapie Wpadajcie tak często jak macie ochotę! Jak to mawiają budowlańcy - zima była długa i mroźna. Lada chwila będą okna, mam już podpisany kontrakt z hydraulikiem i WM-Reku. Elektrykę, alarm i tzw. inteligencję połączę sam. Nie mogę się doczekać kiedy znów będzie się działo... Podjadę do Was popołudniem. Pozdrowieńka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.06.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 włosy odrastają. Ja moich golę na rekruta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 05.06.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Dzięki, Józek, do zobaczenia Nita - ale jedno z tych fryzjerów-amatorów to dziewczynka... Nosi krótką fryzurę, ale nie na zapałkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.06.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 o kurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 05.06.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 gorzej jeżeli polubią prace fryzjerskie w takim wykonaniu w sumie dla kobiet teraz taka moda panuje że część włosów się wygala, część jest dłuższa - może to jakoś artystycznie ogarniesz i nei bedzie źle tylko modnie ( zależy gdzie te prześwity...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 05.06.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 To może jeszcze jakiś fiolet nałożyć na włoski i będzie pankówa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 o matko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.06.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 żadne o matko. właśnie super, że zademonstruje dziewczyna charakterek. nie wszystkie muszą być barbie z blond loczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 no cos Ty ja tam przeciwko pankówom nic nie mam:Dale sama inwencja dzieci wzbudziła moje: o matko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.06.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 kiedyś koleżanka jak była mała kota tak obgoliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.06.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 na kimś musiała ćwiczyć. a ja tam miałam już ze 13 lat, jak się sama obciachałam. i co się dzieciom dziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 05.06.2013 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Kryzys zażegnany Dzieci wróciły skrócone, wyrównane - co prawda młoda nie została obcięta maszynką, więc tu i ówdzie ma wystrzyżone placki, które na razie są przykryte gustownymi zaczeskami - ale do września, do przedszkola, powinna już wyglądać jak czlowiek, a nie ofiara kosiarki. W sumie tego obgolonego kota bardziej mi żal Aaa, edit: dekarz był, wlazł na dach, uszczelnił to co i tak było ponoć idealnie szczelne - i mówi, że nie widzi możliwości, żeby przeciekało. Ale podkusiło go zajrzeć, jak się mają czapki na kominach - i tu zonk - obie popękane, jedna podobno wprost pokruszona. Musiało być coś nie tak z betonem. Obie do wymiany - i powinno być dobrze. Daję 1,5 m-ca na testy deszczowe i lecimy dalej z poddaszem. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez bury_kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 05.06.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) A ja się dzieciakom wcale nie dziwie. Sama rozważam fryzurę rekruta Nie wiem jak to możliwe że przy takiej ilości wypadających włosów nie jestem jeszcze całkiem łysa. Fajnie że wyjaśniła się sytuacja z kominami. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez Kwitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ooo kominy najważniejsze! ps. moja siora kiedys stwierdziła że już nue chce chodzic z grzywką i ja obcięła - przy samym czole:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Nita - ale jedno z tych fryzjerów-amatorów to dziewczynka... Nosi krótką fryzurę, ale nie na zapałkę a co tylko mnie fryzjer mógł zrobić takie kuku :mad: ps. moja siora kiedys stwierdziła że już nue chce chodzic z grzywką i ja obcięła - przy samym czole:D:D takie też mi kiedyś fryzjer zrobił wyglądałam jak młoda Peszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No własnie przeciez Ty niedawno cos niby nie tak z fryzurą miałas... a co, bo nie zauwazyłam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts