Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom na miarę

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nita - tak, pod względem budowlanym :)

Natomiast wczorajsza zwiększona aktywność w dzienniku zaszkodziła mi w realu - mianowicie wchodzę wieczorem do pokoju, a tam co? Na podłodze leżą włosy ciemne i jasne. Najmłodsza ze średnim postrzyżyny sobie urządzili (na zasadzie ciachnę, gdzie złapię), a że oboje noszą krótkie włosy, teraz mają wyrżnięte w dziwnych miejscach placki i nie pozostaje mi nic innego, jak obydwoje ściąć na rekruta. Tym samym osiągnięcie pełnej harmonii zostało mi uniemożliwione :bash:

O, kogo widzą moje piękne blue oczy? Blueneta :D

My bywamy głównie popołudniami i siedzimy do wieczora ostatnio, dlatego trudno nas namierzyć. A Wasze postępy widzę z daleka, zbliżać się nie chcę w obawie przed popadnięciem w depresję - zaczęliście pół roku po nas, a pewnie jesteśmy na tym samym etapie :rolleyes:

Ale wpadnę wkrótce :)

zaczęliście pół roku po nas, a pewnie jesteśmy na tym samym etapie

Wpadajcie tak często jak macie ochotę! ;) Jak to mawiają budowlańcy - zima była długa i mroźna. Lada chwila będą okna, mam już podpisany kontrakt z hydraulikiem i WM-Reku. Elektrykę, alarm i tzw. inteligencję połączę sam. Nie mogę się doczekać kiedy znów będzie się działo...

Podjadę do Was popołudniem. Pozdrowieńka! ;)

gorzej jeżeli polubią prace fryzjerskie w takim wykonaniu :) w sumie dla kobiet teraz taka moda panuje że część włosów się wygala, część jest dłuższa - może to jakoś artystycznie ogarniesz i nei bedzie źle tylko modnie ;) ( zależy gdzie te prześwity...)

Kryzys zażegnany :) Dzieci wróciły skrócone, wyrównane - co prawda młoda nie została obcięta maszynką, więc tu i ówdzie ma wystrzyżone placki, które na razie są przykryte gustownymi zaczeskami ;) - ale do września, do przedszkola, powinna już wyglądać jak czlowiek, a nie ofiara kosiarki.

W sumie tego obgolonego kota bardziej mi żal :rolleyes:

Aaa, edit: dekarz był, wlazł na dach, uszczelnił to co i tak było ponoć idealnie szczelne - i mówi, że nie widzi możliwości, żeby przeciekało. Ale podkusiło go zajrzeć, jak się mają czapki na kominach - i tu zonk - obie popękane, jedna podobno wprost pokruszona. Musiało być coś nie tak z betonem. Obie do wymiany - i powinno być dobrze. Daję 1,5 m-ca na testy deszczowe i lecimy dalej z poddaszem.

Edytowane przez bury_kocur

Nita - ale jedno z tych fryzjerów-amatorów to dziewczynka... Nosi krótką fryzurę, ale nie na zapałkę :(

a co tylko mnie fryzjer mógł zrobić takie kuku :mad::mad:

ps. moja siora kiedys stwierdziła że już nue chce chodzic z grzywką i ja obcięła - przy samym czole:D:D:D

takie też mi kiedyś fryzjer zrobił

wyglądałam jak młoda Peszek :sick: