wirus 18.06.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Witam Przymierzam się do założenia ogrzewania, chciałbym tu wykorzystać pompę ciepła, czy ma ktoś z was doświadczenie, bo mam kilka pytań: - jak ma się to do kosztów eksploatacji ? - czy daje radę przy większych mrozach ? chciałbym poznać opinie kogoś kto używa lub używał . z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mescalero 03.02.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witam. Również chciałem zainstalować pompę ZUBADAN Mitsubishi do ogrzewania, chłodzenia i podgrzewania wody w swoim budynku. Ciekaw jestem, czy zainstalowałeś swoją pompę i czy jesteś zadowolony. Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 03.02.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witam. Również chciałem zainstalować pompę ZUBADAN Mitsubishi do ogrzewania, chłodzenia i podgrzewania wody w swoim budynku. Ciekaw jestem, czy zainstalowałeś swoją pompę i czy jesteś zadowolony. Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam Teraz akurat montuje w Pastowie Zubadana. Ma dobre parametry i "dobrą cene" generalnie tego typu pompy działają . zapraszam na forum o pompach Jest niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 10.02.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Zubadan jest moim zdaniem najlepszą pompa Splitową na rynku. Działa do -25st. C. przy małej utracie wydajności. Tutaj jest firma która te pompy montuje. Wejdz na ich stronę znajdziesz tam również ciekawe wyliczenia kosztów eksploatacji. http://migsystem.pl/pompy-ciepla/ http://migsystem.pl Pozdrawiam Montek Nie masz pojęciom o PC tylko o reklamie.Większość PC dzieła w -25 C Daikim,fujitsu,panasonik..Już 5 lat temu dawały radę. A Zubadan to jedna z lepszych pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts