malkul 01.08.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Pesteczko i co sprawidzło się? Samopoczucie lepsze? http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwqglaC4T18ABL0Knui3xkKqi0q7pI1ROo8o2prR-GlJkKrTpOiR2VPBUQrg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.08.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 OlaU- tak to KEUCO EDITION 11 Półka prysznicowa , cena jakieś 500zł Ocipieli chyba. hihihi lepiej o zmówiniu nie mówmy głośno bo mi wątek zamkną z przeładowania wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.08.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 oldzia - krzesła to ekoskóra, Krzesło EAMES EPC DSR inspirowane projektem Vitra kupione w KING BATH KING HOME ul. Zabraniecka 82,Warszawa , mozna ich znaleźć na allegro Sprzedający kingbath a lampy to IKEA 365+ BRASA średnica 60cm. Dziękuję za miłe słowa:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.08.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Wczoraj był facet od szkła. Pokazywał wzornik Lacobel na ścianę do kuchni i chciałam się Was poradzić, czy kolor Lacobel 4 mm szary metaliczny RAL:9006 będzie ok.? taki wstępnie wybraliśmy ale mam obawy , poradzicie?http://szybka.pl/sklep/images/lacobel_9006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.08.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 A w związku z czym te obawy? Z kolorem? Z Lacobelem, jako materiałem? Że metaliczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.08.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 z kolorem , własnie ze metaliczny, ale wybór w szarosciach był żaden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.08.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Na którą ścianę ten laco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.08.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 w kuchni pod szafkami i pod oknem panoramicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.08.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Ale się naszukałam Twojej kuchni:lol2:. Jaki ral masz na oknach? Chyba bardzo zbliżony? Moim zdaniem będzie pasić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.08.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Mnie też się wydaje, że będzie pasować Ten metaliczny jest matowy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 01.08.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 oldzia - krzesła to ekoskóra, Krzesło EAMES EPC DSR inspirowane projektem Vitra kupione w KING BATH KING HOME ul. Zabraniecka 82,Warszawa , mozna ich znaleźć na allegro Sprzedający kingbath a lampy to IKEA 365+ BRASA średnica 60cm. Dziękuję za miłe słowa:oops: dziękuję pytać, czy wygodne nie będę, bo już gdzieś to pisałaś. Teraz lecę przejrzeć Twój wątek i pewnie przyjdę jeszcze z jakimiś pytaniami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.08.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 jasalnia :jawdrop: fajne są te krzesełka i wygladają na wygodne i lampy też super, wszystko pasuje:wiggle: Lacobel powinien pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 01.08.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 malkul-masz ZAJEFAJA JADALNIE I CALA RESZTE ROWNIEZ!!!!wiec sie nie nakrecaj stolem,ktory rowniez jest bardzo fajny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.08.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 malkul, a widziałaś szkło metalac? :rolleyes:Ono jest takie satynowe, jakby szronione. Ja rozważam takie u siebie, tylko białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.08.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Zostawiam zachwyty nad jadalnią Lampy prezentują się świetnie! I gratuluję tak zdolnego męża! Szczytem możliwości mojego jest wywiercenie dziur w zaznaczonym przeze mnie miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.08.2012 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Zostawiam zachwyty nad jadalnią Lampy prezentują się świetnie! I gratuluję tak zdolnego męża! Szczytem możliwości mojego jest wywiercenie dziur w zaznaczonym przeze mnie miejscu Ale sie usmialam z tym malzonkiem:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 02.08.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Maromirr – mam nadzieje że jednak spasuje ten Lacobel Gumisiowa – cieszę się że ci się podoba, to miłe Magda34-widziałam i nawet mi się podoba ale moja druga połowa nie chce takiego uważa że się zgubi. Niestety, osiem światów z nim Neredil – miło Cię gościć w moich progach. Przycupnij na dłużej. Nota bene mój teściu to nawet jak mu żona zaznaczyła dziurke do wywiercenia, niestety sobie BIEDAK nie poradził. Dzwonili więc po mojego M. a swojego syna , nie bacząc na dzielące nas raptem 40km drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 02.08.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 od rana szukam jakie kaktusy kupic do tej kuchni i juz wybrałam. teraz tylko znajdę źródło i kupie i i już. Wybrałam zatem takie oto czarostwo: Poznajcie moje nowe przyjaciółki: http://toptropicals.com/pics/garden/m1/succulent/opuntia_microdasys677.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8d/Opuntia_microdasys_var_angelwings.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 02.08.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 I na 100% w białych doniczkach, bo te czarne lampy zdecydowanie zdominowały moją biała kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.08.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Malkul, w sprawie kaktusów na okno – wysyłam Ci mailem Worda z opisami i fotkami kaktusów Nie wszystkie chętnie u nas rosną, więc lepiej poczytać u tych co kochają te roślinki.Popatrz na Rebucję, Mammilaria, Opuncję, Echinopsis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts