malkul 10.09.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 urządzamy dzieciom pokoje łyk inspiracji w których przepadłam http://www.pinterest.com/mathanja/kids-room/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 12.09.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Witam się nie śmiało Wczoraj przez przypadek trafiłam do Twojego dziennika, dzisiaj przebrnęłam do ostatniej strony. Masz domek bardzo gustownie urządzony, dobra robota! Gratuluję! Przy okazji zapytam O lustro w łazience z czerwonym blatem. Gdzie można takie lustro nabyć, i czy ja dobrze widzę, ono jest podświetlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 16.09.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Lustro podświetlane świeci całe koło, kupic się nie da mój em robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 16.09.2014 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Malkul, oglądanie wklejanych przez Ciebie zdjęć działa na mnie niemal terapeutycznie Ta prostota, czystość, realizacja świetnych pomysłów - oj widać, że ten dom kochacie, ale to już chyba pisałam. A gdy zobaczyłam meble ogrodowe...Wszystko u Was takie hm...estetyczne i gustowne. Wzór do naśladowania. Wyszła laurka, ale napradę tak myślę Jest pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.09.2014 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Marto :jawdrop::hug::hug: Tak alurka, dla nas? Siadaj i pij;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 18.09.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 malkul piękne mebelki ogrodowe.cóż to za producent?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.09.2014 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 asc- to na naszym tarasie zrobił mój mąż, ale wzorowane na meblach włsokich Toscania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 20.09.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Ooooo, winko - uwielbiam I na takim tarasie ))) Byłam z córką w parku, zebrałyśmy chyba z 5 kg kasztanów. Ludziki już powstały. Wiem, co zrobię z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 08.10.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Lustro podświetlane świeci całe koło, kupic się nie da mój em robił Ojej, nie zauważyłam odp. Dzieki, A jeszcze spytam, szukam takich oczek wpuszczanych w sufit, zauważyłam, że Ty równiez pytałaś o te same Chodzi mi o te Masz te z Lira czy coś innego? Zdradź jakie masz i czy jesteś zadowolona z nich ? Ja mam w salonie aż 8 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.10.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 malkul-dom,taras,ogród-absolutnie fantastyczne!!!!!Ogrom ciężkiej pracy przyniósł zdecydownie fenomenalne efekty;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 07.11.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Ależ masz cudny domek- boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 17.11.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Witam Wieki się nie logowałam na forum, ale jak zobaczyłam TWÓJ ogród to musiałam. MISTRZOSTWO ŚWIATA!!!! Ja mam projekt ogrodu nowoczesnego, ale robimy etapami bo kasy brakuje, ale co się odwlecze... Męża zazdraszczam (sorry Konieczko łobuzie i leniu) w przyszłym roku planujemy taras, już wiem skąd zaczerpnę inspiracje No to mam co czytać przez najbliższe kilka dni Całuski Aśka Ps. A mogę poprosić linka do ogrodowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.01.2015 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Wspomnienie świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.01.2015 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.01.2015 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.01.2015 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.01.2015 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 pokój synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.01.2015 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.01.2015 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 03.01.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Malkul,jak zwykle fantastycznie i fenomenalnie!!!!!!! Jaki masz kamień na kominku? To carrara?Jak się sprawdza - nie brudzi od dymu i sadzy, tj. można bez problemu doczyścić kamień?Ja mam biały kominek - pomalowany farbą - ale to nieporozumienie, okropnie się brudzi:( i skąd te super kinkiety obok kominka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts