ivy17 03.01.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Malkul śliczna świąteczna atmosfera u Ciebie Bardzo lubię twój domek i okolice pokój synka [ATTACH=CONFIG]296868[/ATTACH] Bardzo dziękuje raz jeszcze za to foto z pokoju syna, strasznie spodobał mi sie ten pojemnik na chusteczki i zamówiłam sobie ( czarny) jednak to własnie dzięki niemu idąc po odbiór trafiłam do super fajnego sklepu gdzie kupiłam mój super narożnik heheh Wiec podwójnie dziękuje bo pewnie bym tak nigdy nie dotarła w innych okolicznościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.01.2015 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ivy- dziękuję no widzisz ciesze sie że tyle mogłam pomóc Sharlotko- kinkety robił mój mąż Na kominku To carrara- wiadomo że sadza sie osadza, przemywam szmatką z wodą co jakiś czas, wiadomo że nad samym kominkiem trochę przycieniało i ni da się domyc mimo impregnacji wczesniejszej ale to w sumie malusio więc nie przeszkadza nam to prawie nie widać a my palimy codziennie a nie okazjonalnie, więc reasumująć jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek2K 05.01.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Witaj malkul, piękne wnętrza, piękny ogród, piękny taras Czy odnośnie tego ostatniego możesz napisać coś więcej? Planuję u siebie coś podobnego, dopiero w lecie ale na forum tematy znikają tak szybko... 1. Ile metrów/ ile zalanych stóp betonowych 2. Czy zastanawialiście się nad kompozytem, jeżeli tak dlaczego wygrało drewno. 3. Jakiego drewna użyliście i jeżeli to nie problem jaka wyszła jego cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 05.01.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Malkul masz bardzo fajny stojak na drewno.Możesz podpowiedzieć gdzie kupowalas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.01.2015 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Zrobiła mój mąż. jak jesteś zainteresowana to zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.01.2015 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ASC- na twą prośbę wstawiam dodatkowe zdjęcia stojaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 06.01.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 I jeszcze ja z listą życzeń. Malkul pokazałabyś z bliska łączenie żaluzji na drzwiach tarasowych. Ona jest mocowana do sufitu, czy może jakość inaczej? Jak sprawdza Ci się żaluzja na drzwiach przesuwnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.02.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 pędzę za radą Pestki tutaj Malkul mogłabyś pokazać zdjęcia tarasówki z podniesionymi całkiem żaluzjami??? chodzi mi o to ile one miejsca zajmują... czy przy normalnie otwieranym oknie do środka nie przeszkadzają w otwarciu jak są podniesione? a jak jest z myciem okna? nie przeszkadzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 04.12.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Gosiu wysłałam Ci adres meila dostałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarząbki 24.02.2016 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Witaj Malkul! Nie wiem czy jeszcze tu czasem zaglądasz, ale gratuluję domku, wszystko jest takie.... idealne I oczywiście mam pytanie odnośnie ostatnich fotek: co masz na podłodze? Pozdrawiam Gocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga_i_Kamil 30.11.2016 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Witam. Czy mogę wiedzieć z jakiej firmy są drzwi wejściowe? I czy to metalowe. Czy drewniane? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.12.2016 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 drewniane robione na zamówienie u lokalnego stolarzainspirowane na drzwiach Horman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.12.2016 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 ta zaglądam raz na rok ;(to gres GRAFFIO GRAU 30X60 NORD CERAM-podłgoa na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts