malkul 28.06.2012 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Słuchajcie a jak Wam się podoba Ameba? Mój M. pracuje w reklamie i zrobienie takej lampy to dla niego PESTKA (pesteczko pozdrawiam:lol2:). Oczywiście wymiar i kształt oraz kolor można zmodyfikować a i koszt to naprawde śmieszne grosze.http://www.skleposwietleniowy24.pl/images/2205.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.06.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 A gdzie miałaby wisieć, w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.06.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 rere, nad stółem jadalnym, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.06.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Malkul i ja się witam u Ciebie. Gratuluję Małego Lokatora w brzusiu i dużoooo zdrówka życzę.Domek cudny, no wszystko mi się podoba, dach, komin, okana, schody, pięknie jest. A kuchnia całkiem w moim guscie, bardzo mi się podoba!Mam pytanie odnośnie tej cudnej wizualizacji łazienki - te płytki to Planujecie może takie duże formaty ala stary , zardzewiały metal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.06.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 makul kuchnia zajebista, powiedz z czego jest blat?Dawaj foty tych nieskończonych łazienek bo przecie na dupie nie wysiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.06.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Dziewczyny , poczekajcie musze sprawdzić czy wstawiłam kominek, bo chyba przegapiłyście, albo nikomu się nie podoba:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.06.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 aneta miło mi cię gościć. ja u ciebie już wiele godzin przesiedziałam na wątku z taką glazura ogólnie jest problem bo nie ma nic podobnego na rynku a jak było to ceny były zaporowe, nie wpsominając o takich gigantycznych formatach. musieliśmy zaspokoic się namiastką i kupilismy gres Nowa Gala INOX12 http://www.e-budujemy.pl/?k=883 one są metalizowane. reni, dziękuję za miłe słowa, blat niestety jest brzydki i się gryzie kolorem z frontami jest jakby ciut wpadający w mleczny, a fronty bielusieńkie. uwierz mi że jakbym foty łazienke wstawiał to dopiero byś na dupie nie usiedziała - ze smiechu. widziecie kobitki u nas to jest taka jedna główna bolączka, tzn. wszystko robimy sami, dwie pary rąk ja i mój dzielny M. i niestety są tego wady, m.in.:wieczny bałagan, niedoróbki, pełno różnego sprzetu budowalnego wszędzie porozpieprzanego - i dlatego tak ciężko wstawic jakieś sensowne ładne zdjęcia. co innego jak robią firmy, przychodzą, nabałagania , zrobią, posprzątaja na błysk i wychodzą, wtedy wchodzi inwestor robi piekne zdjęcia i gotowe. Oj jak ja bym tak chciała móc być tym drugim inwestorem My niestety lecimy z gotówki (która już niestety sie rozpynęła jak łza po policzku) i wszytsko trwa i wybory muszą być bardzo rozważne i przemyslane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.06.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 aneta miło mi cię gościć. ja u ciebie już wiele godzin przesiedziałam na wątku z taką glazura ogólnie jest problem bo nie ma nic podobnego na rynku a jak było to ceny były zaporowe, nie wpsominając o takich gigantycznych formatach. musieliśmy zaspokoic się namiastką i kupilismy gres Nowa Gala INOX12 http://www.e-budujemy.pl/?k=883 one są metalizowane. reni, dziękuję za miłe słowa, blat niestety jest brzydki i się gryzie kolorem z frontami jest jakby ciut wpadający w mleczny, a fronty bielusieńkie. uwierz mi że jakbym foty łazienke wstawiał to dopiero byś na dupie nie usiedziała - ze smiechu. widziecie kobitki u nas to jest taka jedna główna bolączka, tzn. wszystko robimy sami, dwie pary rąk ja i mój dzielny M. i niestety są tego wady, m.in.:wieczny bałagan, niedoróbki, pełno różnego sprzetu budowalnego wszędzie porozpieprzanego - i dlatego tak ciężko wstawic jakieś sensowne ładne zdjęcia. co innego jak robią firmy, przychodzą, nabałagania , zrobią, posprzątaja na błysk i wychodzą, wtedy wchodzi inwestor robi piekne zdjęcia i gotowe. Oj jak ja bym tak chciała móc być tym drugim inwestorem My niestety lecimy z gotówki (która już niestety sie rozpynęła jak łza po policzku) i wszytsko trwa i wybory muszą być bardzo rozważne i przemyslane. Ja marzyłam o takich wielkoformatowych płytach, miałam upatrzone no i gotowa byłam z No ściągnąć ale mój mąż nie zapałał do nich tak wielką miłością jak ja...jak je dzisiaj u Ciebie zobaczyłam to padłam...fakt cena niefajna...te, które wybraliście będą fajnie wygladać. Kochana podziwiam, za te wszystkie prace wykonane przez Was a z tymi ekipami to nie jest wcale tak fajnie...zostawiają niedoróbki i niespecjalnie sprzątają po sobie. Wklejaj zdjęcia bo podobnie jak reni nie moge usiedzieć ale odwagi mi brakło, żeby to napisać w poprzednim poscie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Malkul, inspirantka miedziano-biała łazienkowa PRZEPIĘKNOŚCIOWA, aż mi żal, że ja o czymś takim nie pomyślałam u siebie cóż przechlapane. Ameba, jeśli jest powód – Małż – bdb. , ale... trzeba zachować proporcje w stosunku do wielkości, a przede wszystkim wysokości pomieszczenia. Bo inaczej szlag bombki strzeli. Delikatna sprawa. Jakbyście tak kształt i rozmiar zamknęli dokładnie w powierzchni stołu... dawaj rozmiary stołu, fotkę z pomieszczenia i wysokość podłoga - sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Szanowni Państwo mam przyjemność zaprezentować : Kolejne kuchenne marzenie: http://www.all4home.pl/product/image/9318/BottGrind-C-A-4418199-Download-300dpi-JPG-CMYK-20809.png :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym Młynekiem do soli i pieprzu ? Ja mam taką szklaną parkę. Ręcznie się obracają. Stawiam tylko na stół od wielkiego dzwonu. Ładnie wyglądają i nie giną pośród zastawy. W kuchni wolę działać na szczypty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.06.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 . Jakbyście tak kształt i rozmiar zamknęli dokładnie w powierzchni stołu... dawaj rozmiary stołu, fotkę z pomieszczenia i wysokość podłoga - sufit Też uważam, że lampa tylko nad stołem. Sama w sobie ładna i orginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.06.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Witam Cię malkul cieplutko. Przybiegłam z wątku kuchennego zachwycona białą kuchnią. Bardzo, bardzo w moim guście. Pełen szacun dla Ciebie i małżonka, że wszystko sami robicie. Wiem ile to czasu zajmuje, ale jaka satysfakcja i ile się można nauczyć Wiem to a autopsji. Piękne lampy Ci tu dziewczyny podrzucają. Ta ameba jest ciekawa, ale trzeba byłoby ja zminiaturyzować, (bo ta na zdjęciu to olbrzym) i nie wiem czy będzie robiła już takie wrażenie. Edit: O już pesteczka zaczyna działać Zaraz zobaczymy jak to będzie wygladać Edytowane 28 Czerwca 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 .....uwierz mi że jakbym foty łazienke wstawiał to dopiero byś na dupie nie usiedziała - ze smiechu. widziecie kobitki u nas to jest taka jedna główna bolączka, tzn. wszystko robimy sami, dwie pary rąk ja i mój dzielny M. i niestety są tego wady, m.in.:wieczny bałagan, niedoróbki, pełno różnego sprzetu budowalnego wszędzie porozpieprzanego - i dlatego tak ciężko wstawic jakieś sensowne ładne zdjęcia. co innego jak robią firmy, przychodzą, nabałagania , zrobią, posprzątaja na błysk i wychodzą, wtedy wchodzi inwestor robi piekne zdjęcia i gotowe. Oj jak ja bym tak chciała móc być tym drugim inwestorem My niestety lecimy z gotówki (która już niestety sie rozpynęła jak łza po policzku) i wszytsko trwa i wybory muszą być bardzo rozważne i przemyslane. Wiem na ten temat wszystko i jeszcze więcej. Pie....nik permanentny to normalka jak się samemu robi. Najemny przychodzi do pracy, robi, składa swoje zabawki i wychodzi. My nie mamy takiego musu, bo wsio nasze, po co składać zanim się skończy do końca, a robisz kawałkami, tu i tam równocześnie. Mój kiedyś na chwilkę odłożył ciężką wiertarkę (taką z udarową) z założonym półmetrowym wiertłem. I pół dziury w ścianie zewnętrznej zostało na 3 tygodnie. Nie mogliśmy wielgachnego w końcu przedmiotu znaleźć przez trzy tygodnie:lol2: Wystaw sobie... furia, awantura, szukanie i... kupa śmiechu na koniec, bo leżało na widoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Dziewczyny , poczekajcie musze sprawdzić czy wstawiłam kominek, bo chyba przegapiłyście, albo nikomu się nie podoba:lol2: A gdzie on – rzeczony kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.06.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Malkul no Wklejaj zdjęcia Kochana bo my usiedzieć jak widzisz nie możemy. Lampa nie w moim stylu więc głosu nie zabieram...Caravaggio też mi chodziła po głowie,nawet ją dotykałam i byłam bliska zakupu ale, że to było na miesiąc przed przeprowadzką i stan konta mizerny to zdrowy rozsadek wziął górę...no ale nadal o niej marzę do wiatrołapu w białej wersji, póki co mam ozdobna mega wielką żarówkę w białej oprawie - tak zastępczo tyle, że mam obawy że nazbyt długo może powisieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 http://www.bluckberry.pl/Krzeslo_czarne_Black_Piano_Craft-39.html Malkul, wklejam u Ciebie, choć Ty już krzesełka masz, ale może komuś się ten link przyda – tam zresztą nie tylko krzesełka - mieszanka nowoczesności i klasyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.06.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 wreszcie, przecież to duma mojego M. uparł się że taka okładzian musi być i już, nie było mowy o dyskusji http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=121071&d=1340215226 a do tego juz M zrobił (czyt.zmajstrowała z aluminium i dał do malarni proszkowo +LED) takie lampy jak te http://www.aquaform.pl/images/products/5_156.jpg Koszty - grosze SERIO SERIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.06.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 A jeśli chodzi o wkład to z czytsym sumieniem polecam : SPARTHERM VARIA 1Vh H2O XXL-4S zupełny brak czarnej szyby (funcja samoczyszczenia), w zimę ogrzała cały dom 150m2 bo gazu nie mieliśmy jeszcze podpiętego. jest piękny, a sposób w jaki psala drewano - bajka, teatrzyk płomieni. To chyba najlepszy wybór w naszym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Kuźwa oszaleję z ta lampą SMALTO. na każdej stronie podaja inny kolor:czarny, brązowy i antracytowy. Wreszcie u producenta dowiedziałam się że to jest lampa o kolorze: CZARNY MATOWY. I mam zgryza co teraz, czy będzie pasowała?:mad: Przemalowanie ewentualnie odpada? Pytam, bo napisałaś, że Mąż reklamowy i lampę-amebę machnie bez problemu, to takie przemalowanie tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.06.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Kominek ładny. A męża masz zdolniachę. Skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts