malkul 29.06.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Kilka szczegółów dla zainteresowanych zlew:Teka Aura 60 B-TG , bateria Blanco CULINA (cudowna-bez dwóch zdań), dozownik Blanco TORRE i paskudny "pseudobiały" blat MDF:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.06.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 A jakie fajne parapety masz i sie nie chwalisz, że ja na to nie wpadłam hmmm:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.06.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Malkul, czy to sbs to osobne sprzęty? Jaka to firma? Fajny kran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 29.06.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 rere79 to osobne sprzęty zestawione jak sbs. Lodówka Electrolux ERz 28801 + Zamrażarka AEG AGN 71800 F0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 29.06.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 mariomili parapery wew. to marmur carrara. ja mam w całym domu tylko te dwa parapety (te właśnie w kuchni) więc sobei pozwolilismy a na dodatek ta ścianka z kominkiem jest własnei obłozona tym samym mamurem i jeszcze na dokładke to co sie wycięło na dzire na kominek wsyatrczyło by zrobić ten mały parapecik 60cm w kuchni a ten większy to już osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Malkul, posłałam Ci mailem, ale wklejam i tu dzisiejsze znalezisko lampowe. Ceny od 99 do 199 zł za szt. Miejsce – Westwing, produkcja – Aluminor, Francja. Najpierw białe i szare: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Aluminor CD: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 I reszta Aluminora: http://www.aluminor.fr/index.php?page=products&&lang=en&categorie=suspension Może gdzieś te lampy są w większym wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.06.2012 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 :DMalkul, proszę bardzo lampy, stół i krzesełka Następne obrazki kuchenne „w drodze” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.06.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Pestka, ja chciałam powiedzieć, że .............mogę mi odebrało na widok Twoich wizualek!!!!!:jawdrop: Ogromny szacun!!!!!! aaaa, i kotka masz cudnego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.06.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Pestka, kolejny raz jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich wizualizacji. W razie potrzeby można zgłaszać sie do Ciebie? I ustal cennik Ps. Co za godzina, spać nie możesz? Malkul, obydwie lampy fajnie wyglądają, ale jeśli ja miałabym wybierać, wybrałabym drugą opcję. Ta czerń gasi trochę ten pomarańcz. Tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.06.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 pestka za pozno się ujawniłAS Z TYMI WIZKAMI:lol2: A JA TAK KOMBINOWAŁAM:D skąd ty jesteś( tzn z jakiego rejonu Polski???) i jestem za wersją 2 z czarnymi lampami nad stołem i szarym wyppoczynkiem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.06.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Baby Kochane, po kolei Dzięki za miłe słowa Mieszkam sobie na obrzeżu Mazowieckiego Parku Krajobrazowego na płd od W-wy w otoczeniu dzikiej przyrody. Moje godziny pracy gdzieś pisałam, że jestem grafikiem wydawniczym, pracuję bywa, że 2–3 doby non stop z przerwami na drzemki. Jak mam co robić oczywiście Mam przecież jeszcze dom i ogród, więc jest co robić. Stąd te dzikie godziny siedzenia przy komputerze Cennika żadnego nie bandzie , bo ja sobie te Wasze wizualki robię jako zastępstwo za gry rozrywkowe - inaczej grałabym w mahjonga dla relaksu Zgłaszać się zawsze można , tylko z szybkością wykonania różnie bywa, bo zależy od czasu. Poza tym te montaże, jak pewnie zauważyłyście robię w oparciu o autentyczne zdjęcia wnętrz i fotografie przedmiotów. Tych ostatnich trzeba czasem sporo czasu szukać. Internet to śmietnik i nie zawsze jest łatwo go przekopać. Schody i różne płaskie powierzchnie to nie problem, ale przedmioty, meble, kominki... to już co innego. Drugi powód, że cennika nie będzie – złamałabym prawa autorskie wykorzystując do zarabiania forsiaczków fotki objęte tym prawem. A tak wsio pozostaje w granicach przyzwoitości, bo nie używam ich w celach komercyjnych. Mnie bardziej odpowiadają lampy wiszące. Malkul wolałaby szare, ale te akurat nie występują w tym kolorze. Poza tym wg. mnie takie czarne ładnie się odcinają – kontrast do bieli bardzo pożądany. Ta amebowa lampa raczej się nie sprawdzi w tym wnętrzu, bo wisząc nisko zajmuje za dużą przestrzeń, a pod sufitem traci swoją atrakcyjność. Pomieszczenie musiałoby mieć ze 4m wysokości:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.06.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Malkul, połów z Westwinga kolejny (są dostępne do 4 lipca). [h=1]Może jednak złamiesz się na ten czarny kolor [/h] [h=1]HERSTAL (DANIA) Lampa wisząca „Drop” - czarna za 269 zl. Może jednak złamiesz się na ten czarny kolor [/h] Są jeszcze inne wzory, też ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.06.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 pestka to już wszystko wiem:yes: dzięki!!! daleko niestety ode mnie a avatarki mamy z podobnymi kocvurami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.06.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Monika, daleko czy blisko internet jest i możemy pogadać, poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.06.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Monika, daleko czy blisko internet jest i możemy pogadać, poradzić no to blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.06.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Pestka56 wizulki świetne, chyba sie do Ciebie uśmiechnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.06.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Śmiej się Mariomili, ale poczekasz w kolejce. Chyba, że uda mi śię w ten weekend skończyć 4 wizualki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.06.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 to ja po cichutku ustawię sie w kolejce:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts