Spirea 17.07.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 pewnie tak. Dlatego tanio można np. w Ikei kupić, która sprzedaje dużo. Sporo rzeczy mają naprawdę ciekawy design. Z jakością w utrzymaniu to już zalezy od konkretnej rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Z IKEA jest różnie, bo trzeba zwracać uwagę na producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 A ja jestem zdania, że rynek jest tak ogromny, że można wszystko dopasować do mozliwości portfela...Za design zawsze trzeba było płacić i tak będzie niestety bo takie są założenia producentów, są poprostu rzeczy na których można zarobić bo są sygnowane znanym nazwiskiem a na to, żeby być rozpoznawalnym trzeba pracować często długie lata , ot życie...Ja marzę o wielu rzeczach na które mnie poprostu nie stać, kupuję substytut ale nie produkty inspirowane bo to jakos kłóci się z moimi wewnętrznymi przekonaniami...fajnie jest miec marzenia, odkładać na coś bo gdyby wszystko było w zasięgu ręki to byłoby nudno...chciałabym mieć fotel Arne Jacobsena - egg ale juz dziś wiem, że zostanie jedynie w sferze moich marzeń bo nigdy nie dam 40 tys.zł. za fotel, nawet gdybym te pieniądze miała...To tak jak z ubraniami...można kupić sukienkę w HM za przyzwoite pieniądze albo zamówić u Gosi Baczynskiej (o ile ta zechce nam ja uszyć) za grube pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.07.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Aneta, zgadzam się w 100%. Mam parę marzeń. Teraz nie są w moim zasięgu, ale może kiedyś przełknę 9 tys. za lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Aneta, zgadzam się w 100%. Mam parę marzeń. Teraz nie są w moim zasięgu, ale może kiedyś przełknę 9 tys. za lampę Ja też mam kilka marzeń oswietleniowych...też liczę na to , że kiedyś...póki co nad stołem wisi Ikea, może nie jest najpiękniejsza ale swieci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Zgadzam się z Wami całkowicie co do realizacji marzeń.... kiedyś, kto wie. Trzeba w to wierzyć i próbować zrealizować. Gorzej, że często niestety uroda, albo jakość tego co dostępne dla kieszeni nas nie satysfakcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.07.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 No proszę jak ciekwa dyskusja sie tu toczy.zresztą już kieys było w tym temacie w innych wątkach. Każda z Was ma po troszku rację , bo zawsze i sytuacje są różne. Nie do podwazenia jest fakt, iż prawie każda z nas marzy o drogich desingerskich cackach i że prawie każda z nas ma ograniczenai finansowe i że tańsze z reguły znaczy gorsze. Szanuję zdanie każdej z Was i własne również. Zatem mnie tez nie stać teraz na fotel za 40 patoli o którym również marzę i na 1000000 innych cacek jeszcze. a szkoda oj szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.07.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 w piątek zamówiłam ważne elementy mianowicie pstryczki gniazdka,włączniki idt itp. wybraliśmy Legrand sistena life metalic, pałamy do nich miłościa od zawsze mielismy je w naszym M4 i wychwalamy po niebiosa. zamówienie składalam w elektrycznie.pl, maja najtaniej i dobre opinie.http://el-mar.sklep.pl/public/assets/Kolorystyka-Sistena-Life.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.07.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Zapadła też decyzja o balutradach, wreszcie M. przełknął cenę i już nie walczy:lol2:Będą tafle szkła, mocowane albo w szynie (tak bym wolała) lub tez do policzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 17.07.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Wiecie co - gdyby tak nas było na wszystko stać, to te rzeczy po prostu by nas tak nie cieszyły A tak - każda kupiona, długo wyczekiwana lampka cieszy i humor poprawia. U mnie w domu tez na dzień dobry wszystkiego nie bedzie bo pieniedzy zabraknie na wiele rzeczy - mówi sie trudno i ... oszczędza sie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Pstryczki fajne! Co do marzeń, ja gram w totka od czasu do czasu i naiwnie wierzę, że może się uda :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.07.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Przedstawiam naszą małą samorobną garderobę. Moja strona: środek wspólny , mój i męża, każdy ma po słupku , jeszcze dojdą na dole szuflady (w wolnym czasie) i strona męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.07.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Gumisiowa dotarłaś wreszcie!!!!:yes: Sklep z krzesłami moimi to ten sprzedawca z allegro http://allegro.pl/sklep/13375414_king-home-shop. Udało ci się może namierzyć ten sklep z czajnikami? Bo ja dalej w garnku wodę pichcę. Schody były gdzie na początku wątku chyba . Co do krzeseł to stanęło na tym że wymieniamy 2 białe i dwa pomarańczowe na 4 sztuki czarne. Białe jednak strasznie się brudzą i nie zdają egzaminu przy małych dzieciach i mążu pracusiu. Malkul-ja strasznie zabiegana jestem i chyba niezorganizowana ostatnio:mad::D Dzieki za namiary na sklep z krzeslami-ale niezgadzam sie co do opini o bialych...Ja mam biale siedziska i byly myte kilka razy od listopada i nadal sa bielusienkie,za to czarna kanapa...:mad:TRAGEDIA!!!!Bedzie obita na nowo !!!! Mam nadzieje ze znalazlas czajik-wiem ,ze ten moj to nie Alessi:D,ale poki co zdaje egzamin:D Super ,ze bedzie szklo przy schodach!!!!! BUZIALE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.07.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Witam sie pourlopowo i od razu spiesze doniesc ze udalo mi sie zobaczyc Twoje plytki w realu Zdjecia nie klamia i faktycznie maja super odcien szarosci. Malkul udala sie niepsodzianka dla synka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 17.07.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) Pstryczki elektryczki świetne! I jeśli juz wypróbowane, to wybór jest prosty .Ja biorę jeszcze pod uwagę Berkera K5. Malkul, nie mogę się doczekać Twoich schodów. Pochwalisz się, gdy będą juz wykończone? Coś czuję, że będę zachwycona A ja nie wiem czy on taki naprawdę piękny. Wydaje się trochę nijaki i zbytnio przypomina czajniki elektryczne. Mam taki sprzed „wieków” z brązowej glinki, tylko ma pokrywkę, a nie wieczko. Dla mnie jest naprawdę piękny, doceniam jego minimalistyczną, niezakłóconą formę. Podejrzewam, że jakość wykonania też jest świetna. Tylko na polskie realia i przeciętne zarobki cena zaporowa. I w tym tkwi problem. Spirea i Aneta mają rację. Dobry design jest w cenie, nie każdy potrafi takie cudeńko zaprojektować, co widać na przykładzie tych tańszych czajników. Artyści się cenią Pozostaje nam zbierać złotówki choćby na kilka zachwycających przedmiotów i cieszyć się z nich. Niektóre skrzynki na listy baaardzo w moim guście, dzieki!!! Choć gdybym mogła, kupiłaby tę za tys. bez wahania:yes: Własnie, Malkul, synek się ucieszył? Takie chwile są wg mnie najpiękiniejsze na świecie!!! Edytowane 17 Lipca 2012 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 ... Dobry design jest w cenie, nie każdy potrafi takie cudeńko zaprojektować, co widać na przykładzie tych tańszych czajników. Artyści się cenią .... To błąd, bo to nie artyści zgarniają kasę za dizajnerskie przedmioty użytkowe Wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.07.2012 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Żeby nie być gołosłowną Ps. Proszę nie patrzeć na niedoróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.07.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ale fajne przywitanie Super garderoba i pstryczki Ha, no i gratki za urobienie męża w sprawie balustrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.07.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 to ja chyba ściągnę pomysł z przywitaniem Mała będzie z babcią na wakacjach, jak będziemy się przenosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.07.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Spirea ściągnij no problem, nasz tez był własnie na wakacjach więc LUZ no i już czyta więc był nie lada zaskoczony jak przeczytał a potem wile razy nam dziekował że tak pieknie mu wszytsko przygotowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts