pestka56 19.07.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Czekaj, nie tak prędko. Wiesz co to cement portlandzki ? Poszukam fotki i pokarzę. Dopiero mów, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.07.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Tak wyglądają doniczki z cementu portlandzkiego Doniczek malutkich raczej się w sklepie nie kupi. Takie tarasowe tak. Można b. łatwo samej zrobić – cement portlandzki jest w marketach także w 5 kg opakowaniach. Można tez kupić małe doniczuszki przez net No, teraz możesz powiedzieć, że odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.07.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Malkul zyrandol u MarJel o ktory pytałas nazywa sie GENEWE. Pamietam ze wymieniala abazury na biale bo najpierw zamowila ecri i niezbyt to wygladalo. Porownaj sobie jeszcze zyrandol CONO o ktorym Ci kiedys pisalam bo jest duzo tanszy od tego MarJelkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 20.07.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Kakusek, ten Cono tez fajny - zawsze to jakaś alternatywa do drogiego Genewe. Chociaż ten drugi ma ciekwaszą formę przez to wydłuzenie klosza, no i jest większy. Przeszkadzają mi w nim te kable (linki) na górze, ja osobiście wolę jeden kabel, ale moze Malkul nie robi to różnicy. No i niestety Genewe chyba lepiej wykończony, w Cono widać to dolne "podwinięcie" klosza.Malkul, co sądzisz? (przepraszam za prywatę, ale muszę podziękować Kakuskowi! Szukając wspomnianych żyrandoli, znalazłam przypadkiem lampę dla siebie, a przeglądałam już wiele sklepów bezskutecznie:) Dzięki!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.07.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Pesteczko fajne te ostatnie donice. Za robienie się nawet nie zabieramy bo mamy i tak ręce pełne roboty. Ale nabyć coś będę musiała tak czy siak. Kakusku dzięki za namiary na lampę MeJel. Widziałam, że wczoraj wróciła właśnie JCONO tańszy faktycznie ale to nie to, zresztą ten do MerJel też nie do końca w moim typie, do mojego wnętrze chyba by nie pasował. Martahp - to natychmiast proszę linka lub foto tej lampy którą namierzyłaś dla siebie dzięki Kakuskowi J umieram z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.07.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 odebrałam wreszcie czerwoną mozaikę na blat pod umywalkę do dolnej łazienki i naprawiona lampe do sypialni. i deoszły też czarne siedziaska do jadalni. Jak dorwę aparat to cynke fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.07.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 uprzejmie donoszę że na stronie tamizo.pl pojawiły się nowości http://tamizo.pl/PL/projekty/wnetrza/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.07.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Ja sobie chomikuję takie różne rękodzielnicze w nadziei, że kiedyś popracuję rączkami i sama stworze coś oryginalnego CZAS Tamizo, kapitalne. Świetny ten projekt do warszawskiej starej kamienicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.07.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 odebrałam wreszcie czerwoną mozaikę na blat pod umywalkę do dolnej łazienki i naprawiona lampe do sypialni. i deoszły też czarne siedziaska do jadalni. Jak dorwę aparat to cynke fotkę. czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.07.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 hihihi a ja na aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.07.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 O Tolomeo wróciło . Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.07.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Nie ma za co Martahp tez chetnie zobacze co sobie wykukalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 21.07.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 (edytowane) Dziewczyny, nie jest to nic spektakularnego - duży pokój w bloku to nie salon w pięknym domu:rolleyes:. Ale do domu tez już ((jakiś czas temu) coś znalazłam.No dobra, na razie myslę o takich dwóch pojedynczych, białych, obok siebie nad stołem (jedna wisząca normalnie, druga "do góry nogami"), tak jak w zestawie (żyrandol blum): http://images39.fotosik.pl/1671/925d9980f07e1bb7.jpg http://images46.fotosik.pl/1683/c6d0ef4a5ee5f7dd.jpg A takie może w przyszłości (foscarini 168007): http://images39.fotosik.pl/1671/57ee9295ea5b8ddemed.jpg http://images46.fotosik.pl/1682/d765ca29d4710b82med.jpg Edytowane 21 Lipca 2012 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.07.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Martahp podoba mi sie ta pojedyncza One maja z dolu przyslone i czy sa tez biale?(poprosze o linka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.07.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 kakusku dam ci linka za marte bo wczoraj też na tę lampę trafiłam i mam ja w rozpatrywanych do jadalni http://www.oswietleniewnetrz.pl/zyrandole/zyrandol_blum_w3_4_kolory,p123405109. Fajne jest to ze mozna też zmienić kolor kabla wg wyboru. ja myślałam zrobić 3 czarne lampy na białym kablu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.07.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 obiecana fotka z nowymi siedziskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.07.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 malkul świetnie z czarnymi krzesłami:) No i gratulacje z przeprowadzki:wiggle: Przepraszam, że dopiero teraz, ale trochę zmęczona byłam ostatnio i już mi się nie za wile chciało:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.07.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Ładnie wygląda ten stół w zestawieniu z czarnymi krzesłami. Dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.07.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Dziekuje :)Malkul super wyglada stol z zestawem czarno-bialym Z niecierpliwoscia bede czekac kiedy pokazesz swoje lazienki i po raz kolejny zaczynam doceniac swoje slamazarne budowanie (moge podpatrzec piekne rzeczy i w miare mozliwosci wprowadzic do swojego domku ) Pisalas juz gdzies jakie plytki masz w bialej lazience? Bardzo podoba mi sie umywalka ktora pokazalas i bede czekac na relacje jak sie uzytkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Ładnie wygląda ten stół w zestawieniu z czarnymi krzesłami. Dobra decyzja :yes::yes: a te krzesełka wygodne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts