malkul 22.07.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 malkul świetnie z czarnymi krzesłami:) No i gratulacje z przeprowadzki:wiggle: Przepraszam, że dopiero teraz, ale trochę zmęczona byłam ostatnio i już mi się nie za wile chciało:oops: Madzia to ty przecież od razu pisałas że pomarańczowe nie bardzo i miałaś rację czarne po stokroć lepsze To że zajeta jesteś to wiadoma sprawa , przecież praca u Was wre i kuchnia pięknieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.07.2012 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 rere cieszę się tak fajnie to wyszło i że dało sie wymienić ugodowa kobitka tam była ivy wygodny i wymagający tyłek mojego M. siedział na nich przed zakupem i uwierz mi na słowo że gdyby wygodne nie były to byśmy siedzieli na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.07.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 kakusku - z glazurą do dolnej łazienki to w sumie jest tak że ja nie jestem do końca zadowolona , mój M. w sklepie sie uparł że takie zest. będzie super i tak kupilismy (bo ja czasem nie mam siły z nim walczyć) na podłodze mamy NovaBell Spazio Bianco SPZ 80LR 60x60cm - i same w sobie sa piekne , trzeba zobaczyc na żywo bo mają strukturę jak skórka pomarańczy i pieknie sie prezentuja a na scianach mamy IBERO JADE WHITE 20x50 Płytka ceramiczna ścienna. do tego będzie ten blat z czerwonej mozaiki (inspiracją była wanna od spirea) - i tu sie kłóce znów z mężem bo ja chcę czerwona fuge a on białą. I dodatkowo już zamwóiłam dużą białą lakierowaną szafę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.07.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 dzis postaram się pstryknąć nocą fotkę tolomelo w zestawieniu z obrazem picassa (który dzis zajął honorowe miejsce na ścianie sypialni:wiggle: ) - znajomy dobrał nam piękne, złote, ciepłe światło do lampek, naprawdę do sypialni godne polecenia (LED Philips - MyAccent 86 Im warm white) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.07.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 kakusek my juz uzytkujemy te umywalke w dolnej łazience i jest ok nie widze minusów jesli chodzi o jej formę. ale musze wam napisac że wszystkie umywalki i misy Wc bralam z tą powłoką ułatwiającą czyszczenie i jakos nie widze żeby to było warte dopłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 23.07.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Fajne jest to ze mozna też zmienić kolor kabla wg wyboru. ja myślałam zrobić 3 czarne lampy na białym kablu.Hi, hi - a ja planuje białe na czarnym kablu:) Chociaż czarne klosze też bardzo mi się podobają. Nie lubię tych listew przy suficie, dlatego chcę pojedyncze. Kakusku, te lampy są też w innych sklepach, wygoogluj nazwę "żyrandol blum". Przed zakupem chciałabym je jednak zobaczyć na żywo. Moze znajdę gdzieś w Poznaniu... Malkul- krzesła w tych kolorach dla mnie rewelacyjne !!!!!!!!!! (pomarańcz mi się nie podobał, ale ja jestem taka monochromatyczna:rolleyes:)Pieknie masz w tej kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.07.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 piękna jadalnia!!! widzę ,że zrezygnowalaś z pomaranczowych:) tak jak jest jest super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.07.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Marta, monika - dziekuję , też tak uważam , zdecydowanie:) Słuchajcie , może ktos sie wypowie bo pytałam juz w innym wątku i cisza - jak sie użytkuje wyroby z filcu tzn. bieżniki lub podkładki? prosze o info np.utrzymanie w czytości, niszczenie, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.07.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Przeczytaj TUTAJ http://blukot.pl/filc-uzytkowanie.html Możesz też zapytać dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.07.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 pesteczko lecę zatem czytać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.07.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 przeczytałam i mi sie odechciało, a myslałam ze kupię jakieś dwa biezniki na stół jadalny , takie na codzieńhttp://home-you.com/images//bigger/9031.jpgtyle ze w poprzek chiałam dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.07.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 A nie wolisz lnu. Wg mnie jest o niebo szlachetniejszy. Te filce są badziewiaste. Niby wygląda okey, a jak się zacznie używać, to zostaje szmata. Mam taką zaprzyjaźnioną galerię rzemiosla w centrum „Las Rąk”. Moja psiapsiuła tam wstawia patchworki np. w stylu impresjonistów. Pełno w tej galerii filcu. Parę razy robiłam podchody żeby kupić i mnie odrzucało. Hej, a może pomyśl o patchworkowych bieżnikach i podkładkach. Możesz mieć na zamówienie, jakie Ci się zamarzą :wiggle:Na dodatek to czysta bawełna bardzo dobrej jakości. Np. takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 27.07.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 o dziękuję, skupię się chyba na lnianych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.07.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Malkul, stół z nowymi krzesłami wygląda świetnie. Prosto i klasycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 27.07.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.07.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 dla f.5-podaję modele mojego ala SBS w zabudowie: Lodówka Electrolux ERz 28801 (ma cudowne komory świeżości) a Zamrażarka to AEG AGN 71800 F0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.07.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Jadalnia z nowymi siedziskami prezentuje się PIĘKNIE Dobrze ,że nie przeczytałam o tym filcu szybciej ,bo bym się wystraszyła ,a tak kupiłam piękne ,szare ,filcowe właśnie podkładki na stół HIHIHI to dobre:D:lol2:, piekne szare, daj znać jak sie będzie użytkować oraz od razu zostaw linka gdzie kupowłaś i jakie:yes:. wiesz tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.07.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 No, to Cię "naprostowałam" na leniano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 29.07.2012 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Tak pesetczko:yes: w piątek moje "choleryczne oblicze" wzięło górę i popełniłam zakup:sick: Miałam grzecznie czekać na wizualkę pesetczki, ale nie dałam rady:sick: No i zakupiłam lampy do jadalni. Już wiszą Pamiętacie tą wizualkę jadalni od tamizo z dużymi lampami? Tak tak tak-tak wlasnie zrobilam:rotfl: Pesteczka już wie o czym mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.07.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Malkul Ty cholero Ja pamietam takie duze czarne -to te? Jestem pewna ze sa piekne i pasuja u Ciebie bo skoro zawiesilas i jeszcze ich nie zdjelas nie moze byc innaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts