rere79 29.07.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Malkul, a gdzie zdjęcia, hę??? Jestem oburzona taką ignorancją . A wizki Tamizo znam na pamięć i mnie ciekawość zrzera jak to wygląda u Ciebie! No cholerka, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.07.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 dziewczynki kochane nie dałam fotki bo pomyslałam że już pewnie wam się żygac chce od tej mojej jadalni, ciągle tylko kuchnia jadalnia, lampy, krzesła i nic nowego. ale skoro się myliłam to proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.07.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 I jeszcze w sypialni zawisła reprodukcja Picasso "Pocałunek", uwielbiam ten zdeformowane i nierealistyczne postacie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.07.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Jeszcze gnizadka. Zdjęcie nie oddaje ich urody ale są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.07.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 dziewczynki kochane nie dałam fotki bo pomyslałam że już pewnie wam się żygac chce od tej mojej jadalni, ciągle tylko kuchnia jadalnia, lampy, krzesła i nic nowego. ale skoro się myliłam to proszę: [ATTACH=CONFIG]128197[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]128198[/ATTACH] Drugi raz weszłam popatrzeć, bo pierwsze wrażenie miałam „za duże psia kość”. Teraz już dobrze, tyle, że podniosłabym je nieco do góry, bo wydają się wisieć na wysokości wzroku. Wolałaby je mieć tak 10-15 cm ponad linią spojrzenia. Ale może się mylę - w końcu oceniam na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 jadalnia zajebista:jawdrop::jawdrop::jawdrop: kurna chata zazdroszczę niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.07.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 malkul, Twoja jadalnię mogę oglądać cały czas. Dla mnie rewelacja z tymi lampami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 30.07.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Malkul jakiej firmy masz okna?Tez chyba zdecyduje sie na kolor ral7016,czy one na zywa sa ciemny szary czy antracyt?antracyt to prawie jak czarny a u Ciebie chyba ciemny szary i o takie mi chodzi,moze wrzucic jakies fotki okien.I obustronie masz te kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.07.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 super wyszła jadalnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.07.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Pesteczko – duże ale fajnie taki efekt mnie kiedyś zachwycił u Tamizo i jestem zadowolona. Montowane zgodnie z instrukcją żeby nie ślepiło i światło skupiało się tylko na stole. Dziś przywlekłam 6 różnych żarówek LED i będę sprawdzała jak świecą i czy ok. Reni1980 zawstydziłam się aż. Ja często się u ciebie zachwycałam w galerii. Jeszcze do dziś się zachwycam Rere79 , Aneta s – cieszę się ogromnie, że jednak się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.07.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 dzis z moim syneczkiem upiekliśmy tartę za sliwkami i migdałami. http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/sliwki/tarta_ze_sliwkami_migdalami/przepis.htmlwyszła niesamowicie pyszna, cudowne zestawienie smaków, polecam z czystym sumieniem. ale radze trzymac sie przepisu i nic nie pominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.07.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 anet89 zrobię fotki . kolor obustronnie. nie wyobrażam sobie inaczej:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.07.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ty dokładnie wiesz jak to wygląda, czy nie oślepia, albo widoku nie zasłania. Ja sobie tak tylko pomrukuję wątpiąc, cobyś niczego nie przeoczyła Poza tym zdechła jestem okropnie i zła, bo nic mi nie idzie ostatnio jak bym chciała, a roboty końca nie widać. Zero odpoczynku i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.07.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 pesteczko , mam nadzieje że dziś lepszy nastrój masz, nowy dzionek , nowe siły ty zawsze taka optymistka przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.07.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 no i kolejne zlecenie do wykonania dla mojej złotej rączki : http://lazienki-szydlowski.pl/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/k/e/keuco_edition11_duschkorb_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.07.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Po nitce do kłębka;) ... i wreszcie do Ciebie dotarłam:lol:. Nie wiem jak to się stało, że mnie tu jeszcze nie było? Pięknie masz:yes:... jadalnia cudna jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.07.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 czy ktoś może kojarzy co to sa za lampy nad stołem jadalnym, której wlaścicielka jest forumowa MERJEL?? http://img855.imageshack.us/img855/4986/dsc09462j.jpg Marta pojawia się i znika, ale nie zniknęła całkiem z Forum i jej wewątek też funkcjonuje w najlepsze, to może zapytaj u Niej bezpośrednio:D tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180223-Fotki-i-plotki-u-MarJel&p=5472271&viewfull=1#post5472271 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.07.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Dzięki Malkul:) Ciut lepiej. Pomykam sobie właśnie do klienta przez Konstancin, a tu na bilbordzie wielgachne hasło "Wszystko idzie sprawnie" oby to prorocze było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 01.08.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 dziewczynki kochane nie dałam fotki bo pomyslałam że już pewnie wam się żygac chce od tej mojej jadalni, ciągle tylko kuchnia jadalnia, lampy, krzesła i nic nowego. ale skoro się myliłam to proszę: [ATTACH=CONFIG]128197[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]128198[/ATTACH] hej dziewczyny:bye: i ja się witam w tym wątku:) malkul PIĘKNA ta Twoja jadalnia!!! te krzesła są skórzane?? trochę nie w temacie jestem;), więc jak to nie problem daj namiar, gdzie można je kupić oraz te świetne lampy:rolleyes:. Bardzo fajnie wszystko dobrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.08.2012 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 O matko nowi goście witam Was uśmiechem szerokim:rolleyes: Jak ja lubię jak mnie odwiedzacie, bardzo,bardzo:lol2: Rozgośćcie się wygodnie i zostańcie na dłużej Rasienko ja sama nie wiem jak to się stało, że Cię tu jeszcze nie było, ale wreszcie jesteś Podoba sie to super, bo ja u ciebie to wlepiałam oczy nieraz w galerii, masz przecudnie, ogrodzenie miodzio, szklenie uwielbiam z zew i od wew. a na jajecznice z kurkami to slina mi do ziemi kapała:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts