Natalia Stanko 04.08.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 a ten może być? ma średnice 60cmhttp://www.damnet.pl/media/com_hikashop/upload/wr_nxt_1480578558.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Salon wyszedł ci niesamowity, a tam gdzie pestka wkleiła zegar, ja, wielbicielka zegarów, dałabym galeryjkę z kilku współczesnych zegarków:rolleyes: O, O, O, O, O, Natalia GENIALNE. Widzę taką ścianę ŚWIETNE. Kilka różnych zegarów - mogą być też współczesne, mogą być różnych kształtów, albo wszystkie okrągłe, różnej wielkości :wiggle::wiggle: Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.08.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Malkul, świetny ten zegar, tylko szkoda, że taki mały :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.08.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 witam dotarlam takze tutaj i widze, ze musze przejrzec caly watek, bo jest co ogladac pieknie masz swietny kolor okien tez planuje szare (budzac zdziwienie wszystkich dookola ....) i zauwazylam tez pomocna dlon Pesteczki czy masz swoj watek ?? pozdrawiam wszystkich i pewnie bede czesciej zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Do wyboru 3 kolory i te ciemne na dwa sposoby - z narożnikiem między oknami w lacobel lub bez. Wolę z. WHITE SOFT lacobel GREY DARK lacobel GREY METAL lacobel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.08.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 A może w tą stronę iść?http://www.maisonsdumonde.com/images/produits/FR/fr/taille_hd/10/23/horloge-factory_104696_2.jpgKliknięcie na obrazek przekieruje na stronę źródłową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.08.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Mi się najbardziej trójeczka podoba. Wersja z narożnikiem w tym samym kolorze chyba lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.08.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Mnie się ostatnia wersja najbardziej widzi...pesteczka Ty to Masz talent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Też myślę, że ten lacobel Grey Metal jest najlepszy i koniecznie trzeba też obłożyć ten narożnik między oknami Ten drugi grej jest za ciemny, a biały - jak w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Oleńka, dzięki. Ale takie „sztuczki” to duperelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.08.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Pestka dla Ciebie duperelka a dla innych mistrzostwo swiata:yes: Mnie rowniez najbadzie podoba sie trzecia wersja przykrycia sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.08.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Dla mnie też ten ostatni lacobel najlepszy pestko ,zazdraszczam umiejętności robienia takich pięknych wizualek Dzięki Ola Trenowałam na własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 05.08.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) Te wizualizacje są rewelacyjne. Ja tez głosuję na jasną szarość, ze słupkiem. Chociaż sama mam kuchnię ciemnoszarą, (fajnie to wyglada przy białych frontach), to jednak przy wielu dodatkach w czerni u Makul może juz się robić zbyt ciemno. /wyszczególnione zegary srednio mi się podobają, a jak już jakiś fajny, to mały :(/ Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 06.08.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witam serdecznie:) http://www.sklep.meble.pl/wyposazenie-wnetrz/zegary/ tutaj są fajne zegary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 06.08.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Slonko zaglądaj zaglądaj. Ja uwielbiam jak u mnie ruch:wiggle: Dziewczyny, musze Wam przyznać rację, mnie się też najbardziej podoba ta wersja z delikatnym szarym. I taki właśnie kolor wezmę. Kolejna decyzja z głowy. Ps. Jesteście cudowne że do mnie zaglądacie i za to Wam dziękuję i buziaki słoneczne dla każdej z osobna. Pesteczko Ty wspaniała, co ja bym bez ciebie zrobiła. :confused: Wszystkie prawdę piszą że piękne wizualki robisz. I jak Ola zazdraszczam ci tych umiejętności, oj gdybym ja tak sobie potrafiła to bym miała mniej problemów. zuziaa32 – fajnie że wpadłaś , rozsiądź się wygodnie. Dzięki za linka do zegarów lecę na zwiady co tam mają. martahp – właśnie u mnie na pewno zrobiło by się już za ciemno przy ciemnym szarym na ścianie, a ja chcę JASNO, świetnie się czuje w tych białych ścianach, jest świeżo i przyjemnie. A może widziałaś gdzieś jakiś godny polecenia, pasujący tu ZEGAR. Bo dalej mam zgryza i na nic się nie zdecydowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 06.08.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 A widziecie zapomniałam napisać , że w piątek wyrusz\yłam na poszukiwanie tych Kaktusków do kuchni i wróciłam dwoma sztukami Sansewierii. Postawiłam je w kuchni na parapecie i jednak jednej jeszcze brakuję. muszę pędzić 40 km żeby dokupić taka samą. I koniecznie znaleźć białe doniczki do nich. nota bene widac te dwie ślicznotki na ostatniej wizualce Pesteczki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.08.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Malkul, doniczki białe i antracytowe są na Westwing – ładne klasycznie doniczkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 06.08.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Dzieki pesteczko za info o doniczkach. Dziś dostałam wycenę na te szkalne balustrady i niestety spadłam z krzesła:jawdrop: jutro ma dojść koleja wycena to może się podniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.08.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Malkul, a może takie Podliczyli Cie tak ostro za szyby, czy za całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 06.08.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 za balustrady kochana , reszta to kropla w morzu a sporo tego było"lacobel na kuchnię, kabina szklana prysznicowa 140x90, drzwi do wiatrołapu wahadłowe z naświetlem szklanym, lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts