pestka56 06.08.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) To pestka postawić dom. Ta cała reszta człowieka dobije A w sprawie kabin zaglądałaś może tu http://www.ravak.pl/pl/narozne-kabiny-prysznicowe Ja mam od nich brodzik, drzwi do kabiny i wannę z hydro. Wsio jest okey. Tylko z wanną problem o tyle, że kupiliśmy z wyprzedaży w Ravaku i była bez baterii. Ciągle jest byle jaka bateria, bo nie możemy sie zdecydować wydać kupę kasy na taką jak nam się podoba. Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 06.08.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 dyć prawda:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 06.08.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 zamówiła dzis termordewno na elewację. zapłaciłam zaliczkę.pozostaje czekać ok 8 tygodni:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.08.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Boh, a oni to drzewa dopiero ścinają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.08.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Malkul u mnie pierwotnie tez miały być szklane balustrady wewnątrz i na zewnątrz ale jak dostałam 2 wyceny to nzrezygnowałam...niby tylko szkło ale cholera ceny kosmos....no a jak z zegarem, Wolisz coś jednak dyskretnego czy coś co się bedzoe mocno w oczy rzucac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 06.08.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) martahp – właśnie u mnie na pewno zrobiło by się już za ciemno przy ciemnym szarym na ścianie, a ja chcę JASNO, świetnie się czuje w tych białych ścianach, jest świeżo i przyjemnie. A może widziałaś gdzieś jakiś godny polecenia, pasujący tu ZEGAR. Bo dalej mam zgryza i na nic się nie zdecydowałam. Malkul, nie natrafiłam na nic ciekwego, bo po prostu nie szukałam. Najzwyczajniej w świecie nie mam na zegar miejsca. Jak mi cos wpadnie w oko, dam znać Jakie drewno wybrałaś? Bardzo mi się podobają drewniane elementy na elewacjach, dokładnie śledziłam zmagania forumowej Anuli w tym temacie (nie zazdroszczę), ale efekt jest rewelacyjny! Trzymam kciuki, zeby u Ciebie także wyszło pięknie. Mnie się ten bardzo podoba, taki prosty, "nieprzegadany", tylko muszę poszukać, czy są większe (Zegar LEFF Metlev35 Grey - www.calvado.pl) http://images42.fotosik.pl/518/94cde44a67b443e8.jpg EDIT oczywiście większych brak Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 06.08.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 No to ja pójdę pod górkę - wybrałabym ciemnoszary lacobel (z narożnikiem) - świetnie odcina linie białych szafek, kuchnia jest bardziej wyrazista i zdecydowana. A dla siebie wybrałabym ciemny z białym dmuchawcem. Byłaby bardziej nieprzewidywalna.No i kolory gdzieś znikły... zielony tylko nieśmiało wygląda...Będą jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.08.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Malkul, zajrzyj na Westwing. Moim zdanie jest tam idealny zegar dla Ciebie. Akrylowo- metalowy; cena 159,0 zł, wielkość 38,5 x 57,2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 07.08.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) Malkul, a własciwie jaka srednica jest wg Ciebie optymalna? I czy może być czarny? Może za duzo juz tej czerni, skoro chcesz miec jasną kuchnię? Napisz nam cos więcej na temat zegara. Znalazłam jeszcze takie: średnica 45 cm http://www.zegaryibudziki.pl/pl/p/Zegar-scienny-Nextime-Paniki-Stripe-45CM-2992st/91 srednica 60 cm (jest tez 40 cm) http://www.zegaryibudziki.pl/pl/p/Zegar-scienny-Karlsson-XL-Slim-Index-KA4912/4948 Srednica 90 (!) cm http://www.zegaryibudziki.pl/pl/p/Zegar-scienny-Karlsson-Giant-Embossed-Numbers-KA5108/4974 A może taki??? Mnie zaintrygował http://www.zegaryibudziki.pl/pl/p/Zegar-scienny-Karlsson-Pure-White-Board-KA5218/4998 Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 07.08.2012 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Malkul u mnie pierwotnie tez miały być szklane balustrady wewnątrz i na zewnątrz ale jak dostałam 2 wyceny to nzrezygnowałam...niby tylko szkło ale cholera ceny kosmos.... no a jak z zegarem, Wolisz coś jednak dyskretnego czy coś co się bedzoe mocno w oczy rzucac? Właśnie , te ceny sa naprawde masakryczne dla nas, bo mamy bradzo tego dużo. antresola z obu stron długość zjednej strony to prawie 5 metrów bieżących i jeszcze schody dwubiegowe ze spocznikiem duzym więc robi sie tego sporo. dla zainteresowanych powiem że to ponad 30 tyś. za same balutrady więc kwota nie do przeskoczenia. Dziś mamy z M "burzę mózgów" zaplanowana na wieczór i musimy coś wybrać i podjąć decyzję jaką balutradę robimy. ZEGAR - mnie się wydaje że lampy są dość duże i agresywne więc pasowałoby dobrać coś delikatniejszego. ale i tak jak juz znajdę to porpsze pesteczke aby zwizualizowała mocniejszy akcent i delikatny. Nie chcę się spieszyć z tym zegarem bo są drogie i nie chcę trafić "kulą w płot". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 07.08.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Marteczko - zegar musi mieć coś koło 50cm do 60cm. Mniejszy się tam zgubi. Ten z calvado.pl faktycznie taki prosty normalny, ciekawy nawet ale malusi. Czarnego chyba nie chcę bo się boję że za ciemno mi się tam zrobi. Oj zmagania Anuli też obserwowałam i strasznie jej współczułam , ale trzeba przyznać że efekt jest powalający. Nawet wyceniałam u tego gościa swoją elewację al. Zwyczajnie mnie nie stać i myślę że ceny ma wyssane z palca, przebicie ma ogromne. Anula dla mnie ma jeden z najciekawszych projektów i wykończeń na FM, całkowicie do mnie przemawia. Mistrzostwo i już samą Anię podziwiam za pracowitość i konsekwencję przy tym domku. Oj zamieniłabym się zamieniła z nią. :yes: :yes: My się zdecydowaliśmy na termososnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 07.08.2012 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 No to ja pójdę pod górkę - wybrałabym ciemnoszary lacobel (z narożnikiem) - świetnie odcina linie białych szafek, kuchnia jest bardziej wyrazista i zdecydowana. A dla siebie wybrałabym ciemny z białym dmuchawcem. Byłaby bardziej nieprzewidywalna. No i kolory gdzieś znikły... zielony tylko nieśmiało wygląda... Będą jeszcze? Balbinko zadałaś trudne ale bardzo dobre pytanie. Czy będą kolory. Sama juz nei wiem , bo musze przyznać że po tych pomarańczowych krzesłach które okazały się niewypałem troche sie juz boję. Na pewno znasz wątek OKSYMORON bo kocham jej domek równie mocno jak Anuli i ona ma tam sporo koloru wprowadzone i wszytsko pięknie składa się w całość. Też bym tak chciała i takie były zamierzenia tzn. mam w planach obrazy kolorowe duże na pewno nad oknem tarasowym z boku na ścianie i na spoczynku przy schodach a reszta to chyba wyjdzie w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 07.08.2012 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Pesteczko widziałm ten zegar bo byłam dzis na W....., sama nie wiem czy te czerwone wskazówki by się tam wpasowały:???: ale ostatnio podsunęłas mi świetny pomysł , ze moja złota rączka by coś mogła zdzialać a tylko wskazówki kupić. Muszę poszukać ile takie wskazówki z mechanizmem stoją i czy się to opłaca oraz znaleźć pomysł. ale musze chyba na natchnienie poczekac bo troszkę mnie te balustrady podłamały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 07.08.2012 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Zamówiłam dzis Lacobel 9006oraz drzwi do wiatrołapu o takie:http://www.glaspro.pl/uploads/images/Gallery/galeria_drzwi/Drzwi_szklane_002.jpg tyle ze bez tego górnego naświetla.a także szklaną kabinę i lustra.Realizacja ok września:( Jak zwykle na wszystko trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 07.08.2012 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Wstawiam też zegar literkowy, a nóż kogoś zainteresuje http://www.calvado.pl/dane/full/148227fci1977i4673ia2c2i59886bfe6c3dLingua1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 07.08.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Matko, 30 tys. za balustrady???:bash:Nigdy nie orientowałam się, jakiego rzędu są to koszty (marzę o parterówce),ale zdębiałam zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.08.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Marta, to jak za pokrycie dachu. Widzisz tę różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.08.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Fajny ten zegar ktory wstawila Pesteczka:yes: Malkul a Towja zlota raczka nie mogla by Ci przemalowac czerwonych wskazowek? Cena za balustrade kosmiczna Mam nadzieje ze chociaz na szklane drzwi bedzie mnie keidys stac U Ciebie bedzie tez jak na fotce stale przeszklenie plus drzwi? Mam otwor na 140 cm i tez wypadaloby mi zrobic jedna stala wstawke bo drzwi po 70 cm to troche waskawe wyjda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 08.08.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 kakusek ja mam otwór 150cm więc stałe szklenie będzie na 40cm a drzwi na 110cm. cena znośna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 08.08.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Pesteczko do pokrycia to musisz jeszcze raz tyle dodacć. wszystko zależy czym kryjesz Czasem myśle że świat stanał na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts