malkul 13.08.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 TAK zrobie kochane. Twardo i do celu. :yes: Odchodząc na chwile od tematu to w piątek mieliśmy ulubionych gości i przygotowałam m.in. szybką tarte Okrasy (ta z LIDLA Z przepisu) i wyszła pyszna, wszystkim smakowała. A jutro planuję n a obiadek kolejy jego przepis: Kurczak marynowany w miodzie z chłodnikiem i ziemniaczkami http://kuchnialidla.pl/#/okrasa.html Mam nadzieję że wyjdzie równie pyszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.08.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Zapmniałam dodać, że otrzymaliśmy dwa PIĘKNE , OGROMNE szkalne świeczniki. CUDOWNE - po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 13.08.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Zapmniałam dodać, że otrzymaliśmy dwa PIĘKNE , OGROMNE szkalne świeczniki. CUDOWNE - po prostu. Zdjęcia, zdjęcia, dawaj zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 13.08.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 TAK zrobie kochane. Twardo i do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.08.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Dobre to ogłoszenie . we właściwym czasie i we właściwym miejscu:lol2: t:lol::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.08.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 taaaaa, ten wątek jest już trzecim, w którym je widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.08.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Malkul, faktycznie w tym swietle jakoś mniej rewelacyjnie wypadają te drzwi. Ja również mam nadzieję, że pan stolarz pójdzie po rozum do głowy, zepnie poślady i poprawi to co spartaczył. Jak dziewczynki piszą, bądź twarda A świecznikami tak na sucho się chwalisz. Gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 13.08.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Malkul, Sylwia ma rację - nie możesz się denerwować! To jest najważniejsze. Gotuj sobie, a mąż niech załatwia sprawę drzwi. Dziwny ten stolarz, począwszy od tego, ze nie wziął zaliczki. Ale to akurat działa na Waszą korzyść. Jestescie na wygranej pozycji. Jeśli jesteście w stanie przełknąć te niedoróbki, wynegocjujecie duuuuży rabat. A jeśli usterki nie są do zaakceptowania, twardo wymagajcie poprawek! Tz. niech mąż wymaga, Ty sie relaksuj:D Będzie dobrze, trzymaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.08.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 A to tak wolno wpisywać się komuś z reklamą w posty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 13.08.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Dziewczyny o jakiej reklamie Wy piszecie? Ja nic nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 13.08.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Malkul jak nie macie zapłacone to luzik. Masz psore pole do popisu w negocjacjach. A jedzonko lidlowskie bardzo smaczne. Robiłam tortille i tarte z łososiem. Zrobiłas tego kuraka z chłodnikiem? Mnie kusił, ale produktów dzis nie miałam. Moze jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.08.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Chyba gość usunął to ogłoszenie Czy ja oślepłam ? Dziwne miejsce sobie ten facet znalazł na szukanie pracowników. Podaje co robi i kontakt do siebie. To jak kryptoreklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 14.08.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 A juz myślałam, że to ja mam coś ze wzrokiem Malkul, co teraz gotujesz? Tak zachwalacie te przepisy z Lidla, ze idę zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 14.08.2012 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 DRZWI_APEL Był stolarz, ma pare dni na poprawke jednego skrzydła. jak mus ie nie uda (sam średnio wierzył w powodzenie) zabiera sobie te drzwi i wywala na ognisko. Od godziny siedzę na wątku posty do anuli i szukam jak sie nazywała ta firma z KATOWIC, która robiła jej drzwi wew. i zew. I DOOOOPPA. Nie moge namierzyc gdzie ja to zapisałam sobie KTOKOLWIEK WIDZIAŁ - KTOKOLWIEK WIE Bardzo proszę o pomoc w namierzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.08.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Tak, w Katowicach, http://www.interior.katowice.pl/ Piotr Bebek, powołaj się na Anię z W-wy O to Ci chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.08.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 On tego nie poprawi. Obawiam się, że nawet nie spróbuje. Od razu szukaj innych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 14.08.2012 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 rere79 Kochana Ty moja :hug::hug::hug: O to własnie bardzo dziękuję:lol2::lol2:, zmarnowałam godzinę niepotrzebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.08.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 rere79 Kochana Ty moja :hug::hug::hug: O to własnie bardzo dziękuję:lol2::lol2:, zmarnowałam godzinę niepotrzebnie. A ja weszłam przed chwilą na FM i odrazu znalazłam u anuli . Skorzystałam z wyszukiwarki samego wątku. I nie zamaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 14.08.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 hihihihi ale ja tępa:mad: , az wlazłam i sprawdziłam jak to zrobiłaś i już wiem:yes: Człowiek to całe zycie się uczy:yes::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.08.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Na naukę nigdy za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts