annNS2 23.08.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 siedzę i szukam pościli ładnej dla dzidziusia do łóżeczka. o Matko co za kolory. Moze ktoś cos by polecił coby jakoś wyglądało. dla płci neutralne bo nie wiemy kto to będzie:cool: gdzieś kiedys na forum widzialam u kogos gustowną , spokojną pościel w łóżeczku ale chyba juz skleroza mnie dopadła hejo! polecam http://www.blanca.com.pl/ maja swietnej jakosci bawelne i cudne wzory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Widziałam ja i chwaliłam na ogrodniczym. Białe też ładne Napisałam, że donice pięknie pasują do drzwi i... gdzieś wsiąkło. Piszę jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.08.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisałam, że donice pięknie pasują do drzwi i... gdzieś wsiąkło. Piszę jeszcze raz A ja to czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Już wiem napisałam w ogrodowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 27.08.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 O dziewczyny dzieki za linki na posciel. Lecę oglądać. choc po weekendzie i przemyśleniach dochodze do wniosku że dla noworodka to najlepszy będzi tylko materacyk+przescieradełko+ochraniacz na boki i tylko śpiworek.Najbezpieczniej chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 27.08.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 SPRAWA DRZWI.W piatek był "szanowny Pan stolarz" i przewiózł jedno poprawione skrzydło.Wygląda o niebo lepiej. Pytamy sie zatem jak poprawi oscieznice a on mówi ze nie poprawi bo nie jest w stanie musiałby to wyrywać ze scian wszytsko itd.....No to wreszcie mówi że jemu sie to nie opłaca i on te drzwi może zabrac a my mamy sobie zamówic nowe gdzies indziej. I on to ma w nosie bo je wywali do pieca . Zbiera powoli swoje szpargoły i zaniósł. do auta po czym wrócił ze wspólnikiem i powiedział:"zostawcie se te drzwi my juz nic za nie nie chcemy, jedyne co to za okucia i zawiasy i nie mamy do Was zadnych pretensji bo wiemy że nie są idealne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 27.08.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.08.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ale numer .... ale przynajmniej się znaleźli chłopaki dosyć honorowo. To jednak trzeba mieć nieco odwagi, żeby się przyznać do błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.08.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 zachowali sie w sumie nieźle....tylko co teraz z drzwiami zrobić :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.08.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Jak to co ? Korzystać chwilowo i szukać spokojnie tych najpiękniejszych i wymarzonych.A te można potem wykorzystać na dziesiątki sposobów, już nie jako drzwi tylko elementy, z których np. domek do zabawy dla dzieci można wybudować.Do spalenia się nie nadają, bo farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.08.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 O kurcze, ale numer z tymi drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.08.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Numer niezły, teraz mamy zagwozdkę co z tym fantem zrobić, przecież za tę cenę to nagle sie robią ok:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.08.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Może daj Swojemu pracę na zimę w dobrze izolowanym od kurzu pomieszczeniu i w masce na nosie Śmieję się, ale może to też jest jakiś pomysł. W końcu jeśli są dobrze wykonane, a cały feler to malowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.08.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 ale numer z drzwiami:DPanowie się ładnie zachowali no i nawet przyznać potrafili, że idealne nie są...nie częsta przypadłość wsród fachowców...Doniczki piękne! z czego są te przy wejściu? Dziewczyny o jakim ogrodowym Wy piszecie? zalinkujecie dla mnie?proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.08.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 ale numer z drzwiami:DPanowie się ładnie zachowali no i nawet przyznać potrafili, że idealne nie są...nie częsta przypadłość wsród fachowców... Doniczki piękne! z czego są te przy wejściu? Dziewczyny o jakim ogrodowym Wy piszecie? zalinkujecie dla mnie?proszę... Dwa posty nad Twoim jest post Malkul Ona ma dwa linki Ogród tworzę nowoczesny, czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.08.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Anetko mam oba wątki w sygnaturce ale proszę http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180414-Ogr%C3%B3d-tworz%C4%99-nowoczesny-czyli-wewn%C4%99trzna-walka-jak-nie-zosta%C4%87-kokoszk%C4%85... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.08.2012 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 hihihi pesteczko uprzedziłas mnie Ale Twój pomysł na drzwi okazał się pomysłem który wyleciał z ust mojego M. stąd właśnie zaczęlismy sie zasanawiać czy to aby nie jest "idealna myśl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.08.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Domek, czy ręczne dopieszczanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.08.2012 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 No "ręczne dopieszczanie" Przecież to taka przyjemna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.08.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 A co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts