Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rozterki wnętrzarskie Malkul, czyli jak nie zostać kokoszką w domu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ło matko z córkom co tu się działo, a ja jakaś zacofana totalnie w temacie.

Dawaj namiary na tego stolarza - za taką cenę też mogę mieć fuszery :lol2:

...

Mam nadzieję, że ta cisza oznacza tylko dobre i niebawem zobaczymy nowe zdjęcia :).

Ojejku, ale Was zaniedbałam ostatnio:cry:

Wybaczcie, ale mam straszny młyn:mad:

Tak na szybko wieści z frontu: barierki stoją zamontowane, ale bez szkła jeszcze, niestety szklarz znów przesunął terminy o miesiąc. Ja oszaleje z tymi fachowcami. Pokaże jak dojdzie szkło.

Fachowcy do szafy w łazience też zawalili, bo byli tydzień temu motować szafę w dolnej białej łazience i oczywiście nie skończyli, bo brakło im jednego frontu a z drugim cos było nie tak a i bez jednej zaślepki przyjechali. Myślałam, że wstawię wtedy fotkę, ale niestety nie ma jeszcze czymś się chwalić. Dziś mieli kończyć, wzięłam, więc wolne (chociaż w pracy mam straszny młyn) i czekam i czekam a ich nie ma, dzwonię i niestety nie dadzą rady, ale będą jutro!!

W JAKIM MY DO CHOLERY ŚWIECIE ŻYJEMY!!!

Czerwony blacik z mozaiki w białej łazience wygląda odlotowo. Jak szafa będzie gotowa to pstryknę foto.

Na zewnątrz tez sporo się dzieje, robimy zjazd na drogę gminną, (strasznie ciężka robota), pociągnęliśmy prąd do furtki i bramy, zrobiliśmy już konstrukcję pod elewację drewniana i zamontowaliśmy resztę parapetów zew.

CZEMU TA DOBA MA TYLKO 26 GODZIN

:bash::bash::bash::bash:

Na ogrodzie też praca.

:cool: