malkul 11.09.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Naprawdę Ci sie podoba? A ja tak porami trzęsłam jak to wyjdzie, jak dojdzie szkło to sie fajnie dopełni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.09.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 superowe te barierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.09.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Naprawdę Ci sie podoba? Podoba i to bardzo, ale ja lubię taka prostotę w dobrym wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.09.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 No, i czego się wtydzisz Ty kokietko jedna. Barierka super, a jak szyby założycie to już tylko och i ach Podwojnie super, bo za przyzwoite pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.09.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Oddetchnęłam zatem z ulgą że zaakceptowane Wiesz pesteczko miały być samonośne szklane więc poprzeczka była wysoko.Tak się wkurzam na tego szklarza , że słów mi brak:evil: czekam na tyle rzeczy (kabina, lustra, drzwi.lacobel,szkło na balustrady) a on tak tnie w bambooooo:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.09.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Może przynajmniej zrobi dobrze. Muszą dobrze pasować, szczególnie te ukośnie cięte. Też czekam niecierpliwie na efekt Nie zapomnij pochwalić się na schodowym wątku jak już szybki będą, bo naprawdę ładnie to wygląda. I Twoje drzwi widać Wszystko pasuje do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.09.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 ma sie rozumieć ale gdybym zapomniała się pochwalic to walnij mnie obuchem w łeb:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.09.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 kurcze musze sie też wziąc za temat co zawiśnie wkońcu w tych naszych oknach na dole bo zbliża sie taki czas kiedy to światło będzie sie już wcześnie zapalać i będziemy na widoku. Rozpatrujemy albo te rolety rzymskie zacimniające albo aluminiowe żaluzje. Sama nie wiem na co się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.09.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Porozgladaj się. Ja ostatnio zachorowalam na shutersy do łazienki na dole. Zrobiłabym w kolorze ścian. J. jeszcze nie wie, że przymierzam się do ciemnych ścian. Tam jest jasny trawertyn i karmelowy bambus :wiggle:Ciekawe jaką walkę stoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.09.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 wujek google mi powiedział że to okiennice wewnętrzne:) alez ja ciemna masa:) jak wyszło? a walka to najlepsza na pięści, chociaż mięśnie sie wzmocnią:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.09.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 U Ciebie na wąskie okna też by pasowały - w kolorze ram okiennych, albo białe. Takie łamane na pół. Wtedy na szerokie okna musiały by być rolety rzymskie. Ale może to byłoby zbyt duże przełamanie nowoczesności ??? Chociaż widziałam gdzieś w necie takie shutersy w hiper sterylnym wnętrzu i było świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.09.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Cyba bym sie bała tak mieszać style ale same w sobie są ładne , urokliwe, romantyczne, szczególnie białe Idę spać bo padam na pysk:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.09.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ty śpisz, a ja Twoje barierki oglądam . Pięknie się zapowiadają . Bardzo podoba mi się pomysł na białą ramkę - jest nieoczywisty, oryginalny i smaczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.09.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Wrzucam to przewrotnie - odpowiedź na mieszanie stylów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 12.09.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 nie podobają mi się Twoje barierki- zdecydowanie są zbyt ładne. Cholera, po co tu wlazłam, tak lubiłam swoje schody, a teraz....już znacznie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.09.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 nie podobają mi się Twoje barierki- zdecydowanie są zbyt ładne. Cholera, po co tu wlazłam, tak lubiłam swoje schody, a teraz....już znacznie mniej. kumacie bo ja nie:no: dla mnie bomba:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: i mam podobne, chodzi mi o układ, prostota górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.09.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 nie podobają mi się Twoje barierki- zdecydowanie są zbyt ładne. Cholera, po co tu wlazłam, tak lubiłam swoje schody, a teraz....już znacznie mniej. Bardzo dużo to dla mnie znaczy że tak piszesz:) mam nadzieję że Ty wierzysz we mnie że jak w środku, wszystko dporacowane i wypieszczone to że to przekładasz też w wiarę dot.ogrodu. chodzi mi o to że ja się ciągle martwię że Ty mogłabyś być niezadowolona że jakoś schrzanię Twój cudny , idealny projekt GARDEN, a tak może jednak masz wiarą że moja natura idealistki sprawi że i ogród dopieszcze jak i wnętrza. pomimo że tak to sie ciągnie jak flaki z olejem. PANIE DZIĘKUJĘ CI ZA MAGNOLIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.09.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 reni ja kumam podoba się no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.09.2012 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dobra zaraz musze lecieć ale wstawię fotki szafy w dolnej łazience w zestawieniu z czerwona mozaika blatu (ukłon w stronę SPIREA), bo dziś wreszcie ją sfiniszowali "fachowcy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.09.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 i dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts