malkul 12.09.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Szafa jest duża i pojemna. musiała tu stanąć mimo iz to dolna łazienka dla gości, ale że jakby za plecami tej szafy jest kotłownia(stoi bufor na CO,CW i solary oraz piec gazowy wisi i stoi pralka) to tzreba było to jakoś odgrodzić od oczu szanownych gości.siła wyżasza. a tak dwa w jednym czyli przyjemne z pożytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.09.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 reni ja kumam podoba się no. hmm myślałam że czytam że zrozumieniem:lol2: w każdym razie mozaika superowa i szafa tez, daj namiary na te uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.09.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ładnie BARDZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 12.09.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 No wiem że tak mam że jak cos piszę to zwykle gmatwam. No podoba się , nawet za bardzo, bo zazdrość mnie w kwestii barierki żżera. A w sprawie mojej wiary- bardzo , bardzo w Ciebie wierzę.Spokojna jestem że dasz sobie radę z ogrodem i że niczego nie zepsujesz, bo czujesz dobrze o co w nim chodzi, jakie ma 'smaczki' i na czym polega jego czar. Ten projekt jest moim ulubionym, bo to była bardzo, bardzo przyjemna praca- robiłam jak chciałam z poczuciem że będzie się Tobie podobało. I kiedy widzę co robisz z domem, to tylko się utwierdzam że tak będzie.I nie martw się że mogłabym być niezadowolona- jestem pewna że się nie rozczaruję, nawet jeśli będą etapy różne do których przecież jestem przyzwyczajona. A kiedyś zwalę Ci się na taras i będę kontemplować. Za to Ty kiedyś zwalisz się na mój taras jak powstanie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.09.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Malkul, świetnie wyszedł blat z mozajką. Bardzo fajna szafa i pomysł na oddzielenie pomieszczeń. A uchwyty to przypadkiem nie z Ikei? Magnolia, masz może jakieś zdjęcia ogrodów Twojego projektu? Chętnie bym pooglądała Reni, ja zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.09.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 namiar na uchwyty: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40153661/# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.09.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 ciesze się że Wam się widzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.09.2012 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Magnolia:rolleyes: więc zwalimy sie na tarasy i będziemy kontemplować - jak powstaną hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.09.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 ciesze się że Wam się widzi:) A mnie się w ogóle nie widzi. Co to za brzydkie rzeczy tu pokazujesz. Strata czasu normalnie Żartowaaaałam:wiggle: Wszystko jest śliczne, Super ten blacik z czerwonej mozaiki. Bariereczki bardzo delikatnie wyglądają. Jak dojdzie szkło, będzie miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.09.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Madzia nono:D Proszę zatem o marnowanie czasu mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.09.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Pokażę Wam świetne WYRKA, niestety poza moimi mozliwościami finansowymi:( ale w wolnej chwili będę szukała czegos na innym poziomie cenowym a takim pięknym poziomie wizualnym 1. woodways-romance http://d.webgenerator24.pl/k/r//6o/58/0b8ep3wgwkkk4ck04wo8w0ckk8c/woodways-romance-sypialnia.600.jpg http://www.mega-meble.pl/upload/oferta_produkty_gallery/romance-4146e.jpg http://www.woodways.pl/pub/Image/products/Romance_sypialnia/detale/3_big.JPG http://www.woodways.pl/pub/Image/products/Romance_sypialnia/produkty/lozko_big.JPG 2.Łóżko BIANCO DUO http://www.wrzesinscy.pl/asp/pliki/lozka_640/bianco_duo1.jpg http://www.wrzesinscy.pl/asp/pliki/lozka_640/bianco_duo3.jpg http://wrzesinscy.pl/asp/galeria/lozka/1111a_biancoduo3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 14.09.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Wklejam bo padłam ze śmiechu, łzy mi gały zalały , nic nie widzę SAMA PRAWDA Coś wesołego do poczytania: Twoje ubraniaPierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę.Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da.Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe stają się twoimi normalnymi ciuchami.Przygotowanie do poroduPierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy.Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku.Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży.Ciuszki dziecięcePierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę.Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami.Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?PłaczPierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie.Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko.Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku.Gdy upadnie smoczekPierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu.Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi.Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi.PrzewijaniePierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta.Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby.Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan.ZajęciaPierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp.Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer.Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej.Twoje wyjściaPierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki.Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki.Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew.W domuPierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko.Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka.Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi.Połknięcie monetyPierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia.Drugie dziecko: Czekasz aż wydali.Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.09.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Malkul, ja też na to kiedyś trafiłam jak byłam w ciąży. Ubawiłam się nieźle Łożka bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albireo 15.09.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Makul - sprawdza się w 100%. Na razie jestem na etapie pierwszej ciąży, ale wpasowuję się w opisany trend A wczoraj byłam ostatni raz w pracy. Nareszcie będę miała trochę czasu (3 tyg) na dopięcie jak największej ilości rzeczy remontowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 15.09.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Malkul - ja mam dzieci - sztuk 3 - zgadza się w każdym przypadku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albireo 15.09.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Makul - sprawdza się w 100%. Na razie jestem na etapie pierwszej ciąży, ale wpasowuję się w opisany trend A wczoraj byłam ostatni raz w pracy. Nareszcie będę miała trochę czasu (3 tyg) na dopięcie jak największej ilości rzeczy remontowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 15.09.2012 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Dziewczyny hihihih-ja w oczekiwaniu na drugie i tez się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.09.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Ja się nie przyznawałam, ale na drugie też jakoś mniej chucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.09.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Pięknie:cool:!!! Barierki - rewelacyjne!!! A blacik i szafka jak zwykle dopracowane do milimetra...:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 16.09.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Rere masz dwójeczkę? superowo:) my jeszcze ze dwa m-ce i bedzie nas czworo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts