Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rozterki wnętrzarskie Malkul, czyli jak nie zostać kokoszką w domu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgosia :hug: za schodki. ŚLICZNE są, a najlepsze, że wykosiliście firmy co to szklane balustrady za ciężkie pieniądze robią.

Ja tam nie widzę różnicy między pracą M. i szklarza, a tym co rzeczone firmy oferują.

Całość to balustrada za stali malowanej proszkowo (?) i szkło - czy ono jakieś specjalne?

Dziękuję bardzo wszytskim, bardzo, bardzo, bardzo - , bardzo to miłe, az słów brak:lol2:

odpisuję dziś na szybko wszystkim: ramy balustrady to stal czarna zwykła , profil zamknięty 40x40 ze ścianka 3mm, malowana proszkowo w białym połysku, dystanse (mocowanie szkła) są ze stali nierdzewnej malowanej proszkowo, szkło hartowane gr. 10mm

http://www.chihuly.com/video-venetians-interview.aspx

Lubisz piękne szkło to zobacz. Przypadek zrządził, że widziałam te cuda na żywo w Wenecji. byłam tam wtedy kilka godzin i trafiłam :wiggle:

A tu trochę inne, ale moim zdaniem też do zakochania

Omer Arbel-bowl_glass_lighting-02.jpgOmer Arbel-bowl_glass_lighting-05.jpgOmer Arbel-bowl_glass_lighting-06.jpgOmer Arbel-bowl_glass_lighting-07.jpgOmer-Arbel-bowl_glass_lighting-03.jpg

JESNY, czy mnie jakiś PECH na fachowców prześladuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dostałam próbki skóry na łóżko do sypialni, piekną szarą wybrałam , dzwonię dzis do gościa a on mi mówi że spłonęłam im stolarnia i minimum dwa miesiące opóźnienia będzie. Myślałam że padnę :bash::bash::bash:

Zrezygnowałam z zamówienia , wysłałam pismo o zwrot zaliczki i musze znów szukać:bash::bash::bash::bash:

Dobrze, że to nie średniowiecze, bo by Ciebie oskarżono o czarostwo ;)

Śmiech, śmiechem, ale faktycznie dzieje się. Może myśl wybitnie pozytywnie, albo zrób jaką przerwę w działaniach.