malkul 11.10.2012 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.10.2012 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.10.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Wykonanie mój szanowny M. i szkło dostarczone przez szklarza, koszt to niecałe 5.000,00 na gotowo a dla przypomnienia koszt całoszklanych samonośnych wynosił ok 32.000,00 netto. Jak widać oszczędnośc spora a efekt wiadomo każdy sobi oceni indywidualnie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Małgosia za schodki. ŚLICZNE są, a najlepsze, że wykosiliście firmy co to szklane balustrady za ciężkie pieniądze robią. Ja tam nie widzę różnicy między pracą M. i szklarza, a tym co rzeczone firmy oferują. Całość to balustrada za stali malowanej proszkowo (?) i szkło - czy ono jakieś specjalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 o matko:jawdrop::jawdrop: z zazdrości zaraz pekne...Malkul jest cudnie, wszystko wygląda mega profesjonalnie. Podłaczam się do pytania Pesteczki - szkło hartowane? bezpieczne? ja u siebie też chciałam podobne ale właśnie wycena mnie zabiła:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Malkul, drogi forumowiczkom przecierasz i to jak ostro 6 x taniej, NO, NO... Coś czuję, że sypną się balustrady szklane. Ja na pewno taką zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.10.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Dziękuję bardzo wszytskim, bardzo, bardzo, bardzo - , bardzo to miłe, az słów brak:lol2: odpisuję dziś na szybko wszystkim: ramy balustrady to stal czarna zwykła , profil zamknięty 40x40 ze ścianka 3mm, malowana proszkowo w białym połysku, dystanse (mocowanie szkła) są ze stali nierdzewnej malowanej proszkowo, szkło hartowane gr. 10mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.10.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Balustrady ekstra .Jak się zdecyduję na górę ,to Was zatrudnię :lol: Z sofą -świetny pomysł Pozdrawiam OLeńko - no marże jakąś narzucimy ma się rozumieć hihihihihihi, musze zajrzec do Ciebie bo dawno nie byłam a tam zawsze ciekawie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Może wpisz tę informację w wątku schodowym. Na pewno niektórym się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.10.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Malkul, balustrady rewelacyjne!!! I to jakim kosztem. Zaoszczędziliście niezłą kasę . Czy ja też mogę Was wynająć do balustrad w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.10.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Czekajcie założę terminarz, bo telefony się urywają, wszyscy chcą balustrady:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Co się dziwisz. Są świetne, a Twój ma nowy fach w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.10.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Zapisuj, zapisuj A kiedyś wypytam Cię co i jak. Wszystko jak na spowiedzi wyśpiewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.10.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Malkul, a jeszcze z innej beczki. Macie ogrzewanie podłogowe w całym domu, czy łączone z grzejnikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.10.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Malkul, a jeszcze z innej beczki. Macie ogrzewanie podłogowe w całym domu, czy łączone z grzejnikami? Na całym dole mamy podłogówkę, a na górze w łazience podłogówka a w pokojach kaloryfery:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.10.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 http://www.chihuly.com/video-venetians-interview.aspx Lubisz piękne szkło to zobacz. Przypadek zrządził, że widziałam te cuda na żywo w Wenecji. byłam tam wtedy kilka godzin i trafiłam A tu trochę inne, ale moim zdaniem też do zakochania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 16.10.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Przybyłam wyrazić zachwyt nad pracowitością, zdolnością i chęciami Twojego Męża. Jestem pod ogromnym wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 16.10.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Aniu - mój M. czułby sie mile połechtany gdyby to przeczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 16.10.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 JESNY, czy mnie jakiś PECH na fachowców prześladuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dostałam próbki skóry na łóżko do sypialni, piekną szarą wybrałam , dzwonię dzis do gościa a on mi mówi że spłonęłam im stolarnia i minimum dwa miesiące opóźnienia będzie. Myślałam że padnę :bash: Zrezygnowałam z zamówienia , wysłałam pismo o zwrot zaliczki i musze znów szukać:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Dobrze, że to nie średniowiecze, bo by Ciebie oskarżono o czarostwo Śmiech, śmiechem, ale faktycznie dzieje się. Może myśl wybitnie pozytywnie, albo zrób jaką przerwę w działaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts