monika996 16.10.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 malkul ja od czasu do czasu u ciebie bywam:) gratuluję nowego avatarka, nowej sofy i super męża.( balustrady powalają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.10.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 No mogłoby się wydawać, że to jakieś fatum nad Tobą wisi. Szkoda. Mam nadzieję mary i te inne sobie pójdą i gdzie indziej uda Wam się zrealizować zamówienie na to łóżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.10.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Malkul a może to prze ten poprzedni awatar;)tak serio....to tak czasem w życiu bywa, że mamy wrażenie że wszystko sprzysięga się przeciw nam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.10.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Malkul a nie mozesz kupic samego materaca i poczekac na to lozko skoro tak Ci sie podobalo? Albo poszukac w jakims innym sklepie-moze jeszcze maja na magazynach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 17.10.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Witam sie serdecznie z gospodynia Kolejne ladne wnetrza bede tu czesciej zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.10.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Pestuniu przerwę w działaniach-niemożliwa , za duzo wkurtzających niedoróbek, trzeba to gonić pomalutku;)Monika996 ja u ciebie też bywam:) często nawet , podczytuje sobie wiesz:) ciesze się że się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.10.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Rere79, aneta S, - tak to czasem jest już zapomniałam o niewypale z łóżkiem , znajdę coś innego a jak nie to poczekam na nową stolarnię, hihihihihhi Kakusku - dawno Cię nie było, ja już mam materace i stelaże i tak na tym śpimy, ale z moim brzucholem (8 m-c) ciężko mi się z takiego poziomu podnieść, dlatego goniłam z tą ramą łóżka. Na magazynach nie ma bo to pod indywidualne zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.10.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Witam sie serdecznie z gospodynia Kolejne ladne wnetrza bede tu czesciej zagladac Witam serdecznie, rozgościć sie proszę i poczęstować http://nenyanan.blox.pl/resource/ciakoorz.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.10.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 (edytowane) kurcze Pestka zaraziłam się Twoimi inspiracjami kolorystycznymi u Juliany, czyli musztarda z granatem, ale ich nie zapisałam także jak masz je na kompie a niebyłby to problem to wyslij mi na emaila (u niej na wątku to za duzo grzebania). Tak sobie dumam nad sypialnia moją żeby tam powkładać te kolorki:wiggle: Edytowane 17 Października 2012 przez malkul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.10.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Akcenty koloru to ładny pomysł zawsze. Granaty z żółtymi albo limonkowymi pięknie grają. To są Basi i Anitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 18.10.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 też przeglądam twój wątek. Super wnętrza. Ja ostatnio mam ten sam dylemat dotyczący krzeseł co ty miałaś na początku. Postawiłam na white form skin ale okazało się że na dzień dzisiejszy nie są dostępne Będę podglądała twoje postępy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.10.2012 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Proximka - jak miło że wpadłaś byłam juz z rewizytą, fajnie tam się urządzasz, ciekawe wybory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 18.10.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 słuchajcie kurcze sama juz nie wiem co na te okna dać czy :firanka biały woal do podłogi + szare zasłonycos w ten deseń + zasłony szare http://www.homedsgn.com/wp-content/uploads/2012/03/PPLB-0422-06-2-800x580.jpg+szare zasłony cos w tym stylu:http://www.salon-lniany.pl/images/siatka%20szary.jpg czy jednak żaluzje aluminiowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.10.2012 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 buuuu nikt nie pomógł a ja sama nie wiem co lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 19.10.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) Witam serdecznie, rozgościć sie proszę i poczęstować Lo rany, jakie pyyysznosci A w temacie 'w co ubrac okno' zgadzam sie z Ola Edytowane 19 Października 2012 przez kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 jestem:) musze zobaczyć twoje okna. a jeżeli masz sąsiadow to chyba okna muszą być przyslonięte caly czas . Tak dla prywatności. Masz blisko sąsiadów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 malkul podrzuć linki do zdjęc twoich wnętrz\, bo nie wiem gdzie szukać bylam na poczatku i tam nie ma zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 buuuu nikt nie pomógł a ja sama nie wiem co lepiej Oj, beksa A pamiętasz, ja już Ci pisałam dawno co bym na oknach dała. Ten materiał a'la len, co teraz pokazujesz, bardzo ładny. Może zrób dwutorowo. Z białego woalu daj roletki w wąskich paskach, albo panelowe też wąskie. A ten szary jako zasłony dodatkowo. Jestem zaprzysięgłą przeciwniczką żaluzji metalowych. Są brzydkie i kojarzą mi się z zapyziałym komunistycznym biurem. Na dodatek nawet jak na początku nie są brzydkie, to bardzo szybko się robią brzydkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.10.2012 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 wpadłam na chwile bo w pracy jestem , pesteczko a może jakbym Ci aktualne foto przesłała to zrobiłabys taka wizkę na szybko nie musi byuc idealne byle poglądowo własnie biały woal i te szare zasłony? Już jakiś czas obiecuję sobie że wstawię fotki na początku wątku i zebrac mi się trudno wiecznie mało czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Dawaj.Poslałam Ci skany od Mireli, bo mówi, że od niej do Ciebie nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts