mirela99 19.10.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Malkul ... czyżbym tuta była pierwszy raz ???????????????? Bo tak dziwnie wątek założyłaś . Ja poza galerie rzadko zaglądam:rolleyes: A to łóżko, co stolarnia spłonęła - to gdzie w końcu zamówiłaś ? Do mnie w sobotę ma szklarz do drzwi przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Małgosia, w LM są żaluzje drewniane szare 250 x 90 szer za 190zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.10.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Pestuiniu nie chcę drewnianych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.10.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Malkul ... czyżbym tuta była pierwszy raz ???????????????? Bo tak dziwnie wątek założyłaś . Ja poza galerie rzadko zaglądam:rolleyes: A to łóżko, co stolarnia spłonęła - to gdzie w końcu zamówiłaś ? Do mnie w sobotę ma szklarz do drzwi przyjść NO wiesz!! pierwszy raz, no trudno:eek: a tak serio to postaram sie w najbliższym czasie wstawic fotki na początek coby nie trzeba grzebac po całości. Ten szklarz z CZ-DZ rozumiem? czy inny? Tamto łóżko zamówiłam stąd http://www.sklep.meble.pl/p194406,lozko-140200-vines-rozne-kolory-promocja.html to miało być te szare z szóstej fotki. ale już zaliczkę mi zwrócili musze usiąść znów do poszukiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Pestuiniu nie chcę drewnianych;) OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.10.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 jestem:) musze zobaczyć twoje okna. a jeżeli masz sąsiadow to chyba okna muszą być przyslonięte caly czas . Tak dla prywatności. Masz blisko sąsiadów???? Monia własnie musze się osłonić, koniecznie, niby nie jakoś super blisko mam sąsiadów ale przez te okna widac nas jak na dłoni :(zdjęcia sa wszędzie w wątku niestety jeszcze tego nie uporządkowałam ale obiecuję wstawic na pierwsza stronę jak tylko znajdę i chwilkę i siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.10.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 OLU, KAMIKU – dziękuję za wasze głosy, już dograłam z Pesteczka że zrobi wizki, tylko musze jej fotki podrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Oj, beksa A pamiętasz, ja już Ci pisałam dawno co bym na oknach dała. Ten materiał a'la len, co teraz pokazujesz, bardzo ładny. Może zrób dwutorowo. Z białego woalu daj roletki w wąskich paskach, albo panelowe też wąskie. A ten szary jako zasłony dodatkowo. Jestem zaprzysięgłą przeciwniczką żaluzji metalowych. Są brzydkie i kojarzą mi się z zapyziałym komunistycznym biurem. Na dodatek nawet jak na początku nie są brzydkie, to bardzo szybko się robią brzydkie. Pestko to masz złe skojarzenia komunistyczne:) bo ja tam lubilam nasz komunizm, to nic.że wszystko było spod lady:) a ja mam aluminiowe w calym domu i jestem zachwycona i nie robią się paskudne:) są idealne do nowoczesnych minimalistycznych wnętrz i jak ktos mieszka w mieście( a nie ma zewnętrznych rolet:)) Monia własnie musze się osłonić, koniecznie, niby nie jakoś super blisko mam sąsiadów ale przez te okna widac nas jak na dłoni :(zdjęcia sa wszędzie w wątku niestety jeszcze tego nie uporządkowałam ale obiecuję wstawic na pierwsza stronę jak tylko znajdę i chwilkę i siły.ok to czekam, bo ja ciut grzebalam i nic nie znalazłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Monia, ja te czasy też wspominam bywa, że z niejaką sympatią. Pierwszą pensję, zanim poszłam na studia, wydałam na zimowe buty. Były włoskie na koturnie udającym korek i kosztowały 3600, więc starczyło mi na jeden but, a na drugi rodzice dali Bywalo dobrze i źle, ale żaluzji metalowych nie lubię i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Malkul, są specjalne folie okienne, które działają jak lustro weneckie. Z zewnątrz tak to wygląda http://panitcar.com/folie-przeciwsloneczne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.10.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Przeczytałam o tych foliach ale mnie najbardziej zależy na tym aby wieczorem jak jest na zew. ciemno a w srodku pali sie światło nie było nas widać. to jest główny cel. w dzień to mogę mieć gołe szyby i mi nie przeszkadza. a te folie w nocy nie będą spełniały zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.10.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 OJEJ STRASZNIE SIĘ NAPRACOWAŁAM ALE FOTKI JUŻ SĄ NA PIERWSZEJ STRONIE:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.10.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Malkul, jedno i drugie rozwiązanie mi się podoba. Skoro piszesz, że w dzień nie musisz być zasłonięta, to może żaluzje??? Albo zawiesić same zasłony i zasuwać je na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 rere cudne inspiracje i malkul nie będzie mogła się zdecydować czy żaluzje czy zaslony:) pestko a ja wszystkie wyjazdy kolonijne.....i krowki na wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 OJEJ STRASZNIE SIĘ NAPRACOWAŁAM ALE FOTKI JUŻ SĄ NA PIERWSZEJ STRONIE:sleep:oj napracowałaś się ....... ale super wszystko zrelacjonowałaś na zdjęciach:) i powiem ci ,że w oknie kuchennym jeżeli coś masz dąc to tylko delikatne żaluzje umocowane do szafek gornych ,żeby podciągaly się do gory i odsłaniały całe okno. Więc jeżeli w kuchni żaluzje to w reszcie domu też. ale mocowane nad wnęką okienną. chyba ,że w kuchni dasz roletę. a w reszcie pomieszczeń zasłony takie jak w inspiracji rere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 19.10.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Witam, przychodzę z ogromną prośbą czy mogłabym prosić o namiar na stolarza, który robił Wam schody są piękne:yes: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 20.10.2012 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 OJEJ STRASZNIE SIĘ NAPRACOWAŁAM ALE FOTKI JUŻ SĄ NA PIERWSZEJ STRONIE:sleep: dzień dobry malkul, wpadłam z rewizytą....od razu na pierwszą stronę. masz piękny domek, jak z żurnalu- wszystko gustownie 'spasowane'. Bajka po prostu:yes: dziękuję za miłe słowa, z blatem była cała przygoda..., najpierw facet skusił mnie fotkami granitu costam galaxy, na zdjęciach był sliczny ale jak go zobaczyłam na żywo - istna tandeta:confused: pełen złotych ciapek, strasznie rzucających się w oczy i mocno na tym czarnym tle widocznych a facet usiłował mnie namówic na kupno argumentem - bierz pani, wszystkie nowobogackie to kupują, myslałam, że padnę:eek: w końcu znalazłam ten co mam - dla mnie jest piekny, bo skromny i elegancki. takie same mam parapety i obudowę kominka. w każdym razie jeszcze raz dziękuję za odwiedziny, wpadaj do mnie, i ja pozwolę sobie podglądać Twoj dziennik w ramach inspiracji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 amglad1 star galaxy ma moja teściowa i dla mnie jest sliczny, w jej kuchni( ma bardzo nowoczesną ) super wyszedl. Dodaje pazura:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 20.10.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 amglad1 star galaxy ma moja teściowa i dla mnie jest sliczny, w jej kuchni( ma bardzo nowoczesną ) super wyszedl. Dodaje pazura:) cześć monika996, na szczęście każdy ma inny gust, ja opowiadałam tylko swoja historie i to TYLKO moje odczucia co do tego granitu:) nie pisałam tego, żeby kogokolwiek urazić, całe szczęście że każdemu podoba sie co innego, bo nudno by było na tym swiecie, nie? a moje wrażenia po obejrzeniu na żywo star galaxy (dzieki za podpowiedź, bo zapomniałam jak sie nazywa) są niezmienne - MI sie nie podoba:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 20.10.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 malkul, bardzo dziękuję za namiary to blisko mnie więc na pewno do nich podjadę w przyszłym tygodniu i wszystkiego dowiem się osobiście:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts