malkul 28.10.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Mirelko : Jeśli chodzi o drzwi całoszklane to właśnie dlatego wzięliśmy czyste szkło, żeby mieć „szersze możliwości” czyli albo okleimy folia szronioną (która czyści się bezproblemowo) albo zostawimy czyste szkło albo nakleimy cokolwiek by się nam kiedyś zamarzyło. Jak weźmie się mleczne , satynowane czy jakby to nie nazwał to droga jest zamknięta. Poza tym uważam, że 1976pinacolada ma rację iż domownicy szybko zakodują, że drzwi są w tym miejscu i i znajomi kiedyś zapamiętają. Kakusku – Twoja historia rozbawiła mnie do łez, natomiast bez dwóch zdań można jasno powiedzieć , że „MASZ PARCIE NA SZKŁO” i proszę się tu nie wypierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.10.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Nie ma ryzyka -nie ma zabawy GWIAZDA - nie ma zabawy bez ryzyka:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.10.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 malkul wiesz co.dziś wezmę się do roboty ale u nas dziś leje- masakra I co Monia wzięłaś się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.10.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 martahp ciesze się że jeszcze tu zaglądasz:yes: Aktualnie w oczekiwaniu na PESTECZKOWĄ WIZUALKĘ "ubranek okiennych" zamówiłam łoże do sypialni i szukam niedrogiej acz ciekawej i pasującej LAMPY STOŁOWEJ która stanie przy sofie na tym fornirowanym narożniku. Jakieś pomysły macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 I co Monia wzięłaś się?? kurcze sypło:yes: ale zaraz idę zobaczyć jak wygląda wycieraczka po śnieżycy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.10.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Ciesze sie ze mogłam komus poprawic humor Bliskie spotkania ze szklem zaczely sie juz w dziecinstwie kiedy to z bratem wywalilismy szybe z drzwi wewnetrznych (on nie chcial mnie wpuscic do pokoju -ja pchalam z korytarza ) i skonczylo sie na kilkunastu ranach ktore niestety musialy byc szyte Malkul ta lampa ma stac na tych szafkach?Masz tam doprowadzone gniazdko? Powiedz prosze gdzie zamowilas tanie lozko i jak wycenili Ci skore w poprzedniej spalonej stolarni? Chcialabym kupic moim chlopakom wyrka obite materialem ale rownoczesnie nie wyydac na nie majatku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.10.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Super, że zamówione łóżko. Mam nadzieję, że tym razem nic się nie spali Lampy poszukam jakiejś.... Właśnie, masz tam gdzieś gniazdko przy tych szafkach? A po za tym jak się czujesz? Ile Ci jeszcze zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.10.2012 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Dziewczyny, lampa na szafce tej w salonie (zabudowa narożna sofy), prąd mam tam doprowadzony , jest schowany pod sofą (wraz z kablami do kolumn i internetem). Tak to wyglądało jak się budowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.10.2012 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Rere zostało ok 3 tygodnie do spotkania się naszych spojrzeń , juz mi trochę ciężko i kręgosłup naiwania ale co tam rade damy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 28.10.2012 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Takie wyrko zamówiłam http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/27/34/48/87/2734488742 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 28.10.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Malkulinko kochana, zagladam, zaglądam:yes:. Tylko czasami nie mam nic do powiedzenia. Moje zdanie na temat wszelakich zasłon raczej znasz - podobają mi się "surowe" tkaniny w oknach - płożące zasłony i rolety rzymskie. Żaluzje są koszmarne do sprzątania (teraz mam drewniane i awersję do mycia okien ze wzlędu na powyższe:p)A łóżko wybrałąs super! Podoba mi się bardzo, choć nie gustuję w wysokich, pikowanych zagłówkach. Ale to jest świetne, bo bardziej proste w wyrazie. A tak w ogóle stwierdzam, ze masz niespożyte siły witalne. Ja trzy tygodnie przed "spotkaniem spojrzeń" leżałam i sapałam:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.10.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Łoże świetne!To już nie dużo Ci zostało do narodzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 sliczne łóżko:yes: czekam na fotki w realu a ty już na wylotówce:stirthepot: będzie skorpionek:stirthepot: aha mam zdjęcia dla ciebie, jutro będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.10.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Dziekuje bardzo za priv:hug: Wydaje mi sie ze nowe lozko jest niemal identyczne od tego ktore upatrzylas sobie uprzednio Jesli chodzi o lampe to jesli potrzebujesz bardziej do nastrojowego swiatla i dekoracji to moze cos takiego? http://lampy.it/lampa-stolowa-azzardo-flora.html lub http://www.kopalniaswiatla.pl/shop/product/3919/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 29.10.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Martahp -właśnie ta prostota mnie w nim urzekła, nie jest to jak łoże z moich znów ale co tam, będzie takie i już. No widzisz a ja dzisiaj mam taki krytyczny dzień że leżę i śpię (miałam takie może 4 w całej ciąży) i gdyby nie to że obiad musze zrobić a potem mam sprawy do pozałatwiania to by się chyba wcale dziś nie podniosła. Monia – to fajnie, czekam zatem Kakusku- masz rację to jest dokładnie to samo wyro tyle że u innego sprzedawcy (podobno producent) i nie ze skóry tylko eco skóra. Płatne przy odbiorze więc jak nie będzie git to po prostu nie odbiorę i nie zapłacę. Dzięki za lampy idę kuknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 29.10.2012 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Zapomniałam Wam linka zostawić cobyście sie pośmiały trochę http://ryjbuk.pl/budowlancy-303862:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.10.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Malkul oj muszę pobuszować w Twoim wątku ,internet mi nawala więc odkładam to miejmy nadzieję ,że na wieczór. A powiedz mi jakie klamki w końcu kupiłaś ,jeżeli bardzo drogie (powyżej 200zł) to nawet nie szukaj jakie . Muszę zacząć szukać ,bo drzwi czekają na montaż no i potem będzie problem. a jak u Ciebie z cokołem i wys.blatu? jakie masz wysokości? Barierka świetna!!! No własnie wiem o co miałam zapytać , o schody.Jakiej wysokości masz cokoły w schodach i jakiej grubości i też te cokoły maskujące od drugiej strony ,Ty masz jesion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.10.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ale masz piękne drzwi szklane! I właśnie doczytałam, że kolejna ciężarna na forum - GRATULACJE! W dodatku weteranka tego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.10.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 łóżko świetne, jakie ma wymiary?Malkul gdzie zamawiałaś swoje drzwi wewnętrzne?A i drzwi szklane super:yes: Uważaj na siebie w tych ostatnich tygodniach:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.10.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Basiu-klamki kupiłam , chyba te http://styloweklamki.pl/klamki-do-drzwi-wewn/klamki-ze-stali-nierdzewnej/klamki-na-rozecie-kwadratowej/tupai-2002-q-58-stal-nierdzewna.htmlAle nie mam pewności O blat w kuchni pytasz?, ja jestem niska 156cm więc mam blat na wys. 86cm od podłogi a cokół na dole ma 10cm Schody:To dąb naturalny, cokoły mają wysokść ok5cm a grubość ok. 2cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts