pestka56 31.10.2012 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Salon Małgosiu posłałam na maila, ale wstawię tu też kompletami. Materiał tylko LEN. Piękny, szlachetny i naturalnie wyglądający nawet jeśli barwiony. www.lnianyzaulek.com zupełnie mnie zauroczył, choć len lubiłam zawsze. Na stronie nie ma niestety nawet drobnej części tego co widziałam w żyrardowskim sklepie Lnianego Zaułka. Szary naturalny len z wszytym pasem białego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.10.2012 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Kolej na musztardowy. Oczywiście len Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.10.2012 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Kolor jest z tych stokrotek, które stoją na szafce przy kanapie. Złamany szarością róż. Oczywiście też musi być len. Żaluzje bardziej podobaja mi się jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.10.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Malkul dla mnie lampa Hugo,ale masz fajnie z Pestką,nawet kolor stokrotek mi się podoba,nawet bardzo.Uszyj sbie kilka kompletów i będzie po kłopocie z wyborem.A materiał to jestem za tym co Pestka mówi No i fajnie ,że nie chcesz znasz płci dziecka,ja chyba bym teraz też tak chciała.Mam dwoch chłopców,u mnie pełno chłopców w rodzinie Pytałąm cię o stół w jadalni?bo miałam taki zamiar? A ten kot z ogórkami -boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.10.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 pięknie u ciebie:p stol, krzesła i te lampy nad stołem cudownie. a żaluzje jeżeli zrobisz to tylko ciemne:wiggle: pestko jesteś czarodziejką ale to już wiesz:p a zasłony najbardziej mi jednak pasowało coś w szarosciach, albo bezowo-szare:p albo tak jak Basia mowi kilka kompletow:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.10.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 (edytowane) Ta Hugo jest BOSKA! Najbardziej podoba mi się u Ciebie wersja z szarymi żaluzjami. Jeśli zasłona to tylko pierwsza. Fioletowa jest za słodka, musztardowa za ciepła. Wedle mojego zdania rzecz jasna Mówiłam już, że mogłabym w tym wnętrzu zamieszkać? Edytowane 31 Października 2012 przez AniaS79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.10.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ta Hugo jest BOSKA!CZYLI TA OSTATNIA W INSPIRACJACH Malkul. czarna na 3 nożkach( 4 nozkach)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.10.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Tak, ta czarna z plisowanym abażurem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.10.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Tak, ta czarna z plisowanym abażurem. tak bardzo bedzie pasowała u malkul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.10.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 dla mnie zasłony te pierwsze - szaro/bezowe I bez zaluzji bo wtedy łatwiej na tego pana patrzeć a tak na serio to szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.10.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 I bez zaluzji bo wtedy łatwiej na tego pana patrzeć Dla mnie zasłony z wersji pierwszej z szarymi żaluzjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.10.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 I bez zaluzji bo wtedy łatwiej na tego pana patrzeć zawsze cos ciekawego wypatrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.10.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 zawsze cos ciekawego wypatrzy hmmmm ona zawsze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.10.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 malkul-ja tak oczywiscie z doskoku... Mialam bardzo surrealistyczny sen!!!!!!!Matko z corka!!!Snilo mi sie ze jestem u Ciebie w domu!!!!Ze laze i obmacuje i tak na zywo sie zachwycam!!!Nie zdziw sie jak kiedys do Ciebie sie wprosze:lol2: DOM MASZ OBLEDNY!!!!!CALKOWICIE MI SIE PODOBA!!!Barierka wyszla THE BEST!!!!Jak to moj braciszek mowi-prosto ,ale ze smaczkiem:lol2: Pomysl z kanapa -REWELACJA!!!! Trzymam za Ciebie kciuki i za nadchodzace bradzo wazne wydazenie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.10.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Wreszcie dotarła, O jesku Pesteczka wstawiłą salon , KASIU wielkie dzięki kochana jestes że sie udało:hug: Widze że i głosowanie przeprowadziłyści, to super, nam się najbardziej widzą jednak żaluzje (choć musze przyznac szczerze że wczoraj byłam gotowa zacząć poszukiwania zasłon szarych). Dzis zmusze mężusia do podjęcia jakiejś decyzji bo juz "mi sie pali" ta sprawa bardzo. Kasiu a czy dałoby radę zrobić jeszcze do tych żaluzji z pierwszej wizki całkiem szare zasłony, tylko one nie mogą iść od góry jak reszta bo ja mam tam pustkę nad salonem zwieś ja na zwykłym karniuszunad oknem lub tylko wlep nawet bez karnisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.10.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Pytałąm cię o stół w jadalni?bo miałam taki zamiar? A ten kot z ogórkami -boski Stół to tylko IKEA bjursta w okleinie dębowej Ten największy rozmiar. Na razie musi wystarczyć aż dzieci podrosną i kaskę się nazbiera na lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.10.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 LAMPA - widzę że HUGO górą, musze się dokładnie przyjrzeć jego rozmiarom bo nie wiem czy rozstaw nóg pozwoli na swobodne posadownie jej na narożnikowej szafce. Ładny jest to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.10.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 malkul-ja tak oczywiscie z doskoku... Mialam bardzo surrealistyczny sen!!!!!!!Matko z corka!!!Snilo mi sie ze jestem u Ciebie w domu!!!!Ze laze i obmacuje i tak na zywo sie zachwycam!!!Nie zdziw sie jak kiedys do Ciebie sie wprosze:lol2: : O matko juz wiem czemu dzis mi tak w nocy przyjemnie było:lol2::lol2: Wpraszaj sie kochana ale może wiosną dopiero coby na zew.posiedziec można było:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.10.2012 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 dla mnie zasłony te pierwsze - szaro/bezowe I bez zaluzji bo wtedy łatwiej na tego pana patrzeć a tak na serio to szare Kurcze co to za facet:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.10.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 rere79- może pesteczka dorobi jeszcze twoja wersje wydarzeń, to polukamy co i jak. albo mnie udusi że marudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts