malkul 31.10.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Robiłam w sobotę tartę godna polecenia wyszła pyszniutka;: http://www.kwestiasmaku.com/desery/tarty/tarta_z_truskawkami/przepis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.10.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Kurcze co to za facet:confused: chyba nie podglądacz??? Robiłam w sobotę tartę godna polecenia wyszła pyszniutka;: http://www.kwestiasmaku.com/desery/tarty/tarta_z_truskawkami/przepis.html zoboczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 31.10.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 (edytowane) Ooooo, nowe wizualki Pestki! Super! Ja głosuję zdecydowanie na gładkie (!) lniane zasłony szare lub białe (juz słyszę te głosy, że w przypadku białych wszytko się "zleje", ale ja tak właśnie lubię i takie mam dla siebie juz uszyte) Jeśli bardzo chcecie szare zaluzje, to białe lub szare zasłony bedą naprawdę wygladać świetnie. Tylko, jesli mają "leżeć" na podłodze. muszą być o ok. 15 cm dłuższe, te na wizualkach są za krótkie. Lampy te pierwsze, (drogie) rewelacyjne. Podobne (zwisy i wysoką stojącą) zobaczyłam na okładce listopadowego "m jak mieszkanie" i się w nich zakochałam. W tym magazynie są pokazane jeszcze podobne, z meble.vox.pl, zapewne duzo tańsze,ale niestety to juz zupełnie nie to Z wymienionych przez Ciebie podoba mi się jeszcze ostatnia, czarna, plisowana. A może jeszcze poczekaj z tym zakupem? P.s. Taką tartę to chyba musisz upiec Pestce, należy jej się !!! Edytowane 31 Października 2012 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.10.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Marta, nie mogłam zrobić takich całkiem leżących, zakładałam, że będą miały karnisz bardzo wysoko. Takie długaśne trudno jest przesuwać, więc zrbiłam żeby się tylko trochę opierały o podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.10.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Pestko zrób wersję z jakimś przystojniakiem za oknem:)to Malkul zasłon nie będzie potrzebować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.10.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 01.11.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 malkul,kurcze, wpisałam się Tobie z tematem krzesłowym w Twoim ogródku - nie skojarzyłam, że masz dwa dzienniki, przepraszam bardzo dziękuję Ci za krzesłowe linki. teraz będę szaleć z wybieraniem, szkoda,tylko, że zawsze trzeba ogranicznik 'pieniężny' włączać....a ja nie wiem, zawsze mam tak, że to co mi sie podoba jest strasznie drogiepierwszą propozycję zestawu stołowego i krzesłowego już u siebie zamieściłamdziękuję bardzo za pomoc jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 02.11.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 malkul, kurcze, wpisałam się Tobie z tematem krzesłowym w Twoim ogródku - nie skojarzyłam, że masz dwa dzienniki, przepraszam bardzo dziękuję Ci za krzesłowe linki. teraz będę szaleć z wybieraniem, szkoda,tylko, że zawsze trzeba ogranicznik 'pieniężny' włączać....a ja nie wiem, zawsze mam tak, że to co mi sie podoba jest strasznie drogie pierwszą propozycję zestawu stołowego i krzesłowego już u siebie zamieściłam dziękuję bardzo za pomoc jeszcze raz No problem polecam sie na przyszłość i mam nadzieję że cos wybierzesz odpowiedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 02.11.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ooooo, nowe wizualki Pestki! Super! Ja głosuję zdecydowanie na gładkie (!) lniane zasłony szare lub białe (juz słyszę te głosy, że w przypadku białych wszytko się "zleje", ale ja tak właśnie lubię i takie mam dla siebie juz uszyte) Jeśli bardzo chcecie szare zaluzje, to białe lub szare zasłony bedą naprawdę wygladać świetnie. Tylko, jesli mają "leżeć" na podłodze. muszą być o ok. 15 cm dłuższe, te na wizualkach są za krótkie. Lampy te pierwsze, (drogie) rewelacyjne. Podobne (zwisy i wysoką stojącą) zobaczyłam na okładce listopadowego "m jak mieszkanie" i się w nich zakochałam. W tym magazynie są pokazane jeszcze podobne, z meble.vox.pl, zapewne duzo tańsze,ale niestety to juz zupełnie nie to Z wymienionych przez Ciebie podoba mi się jeszcze ostatnia, czarna, plisowana. A może jeszcze poczekaj z tym zakupem? P.s. Taką tartę to chyba musisz upiec Pestce, należy jej się !!! Martuś - jak doradzając że mam sie wstrzymac z zakupem lampki, masz na mysli że kiedys uzbieram na te najdroższą (pierwszą) to niestety nie ma na to szans Dla Pesteczki to ja musze koniecznie cos wymyśleć bo tyle jej zawdzięczam wizualek, musze cos wymysleć Ps. gdzie moge popodglądac Twoje wnętrza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 02.11.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 No problem polecam sie na przyszłość i mam nadzieję że cos wybierzesz odpowiedniego malkul, ja wiem, że to takie upierdliwe, jak sie komuś jednemu truje d...pe o poradę ale jestes tu na forum juz długi czas i widziałaś wiele wnętrz i masz obeznanie wieksze niż ja, dlatego proszę żebyś w wolnej chwili zerknęła do mnie na ostatnia strone - mam tam moją wizję salonu z jak dla mnie - wielką 'odrobiną' szaleństwa w postaci żółtego krzesła:p na razie to wizja jeszcze zanim dostałam linki na krzesła od Ciebie, ale zerknij proszę i powiedz co o tym myslisz, bedę wdzięczna p.s. kwestia smaku to moja ulubiona strona z przepisami, ostatnio robiłam serniki pierwszy raz najpierw pieczony a potem w lodówce trzymany, boski no i piekne zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.11.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Też korzystam z kwestii smaku Serników robiłam już sporo (czekoladowy, z brzoskwiniami, itp), wszystkie były pyszne A zdjęcia to mistrzostwo! Dołączam do będących pod wrażeniem wizualek Pestki Chyba najbardziej mi się podobają szare zasłony i jasne żaluzje, ale ja bardzo lubię szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.11.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Robiłam w sobotę tartę godna polecenia wyszła pyszniutka;: http://www.kwestiasmaku.com/desery/tarty/tarta_z_truskawkami/przepis.html Ja wczoraj robiłam ta http://www.kwestiasmaku.com/desery/tarty/tarta_z_malinami/przepis.html i już nie ma:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 04.11.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ja wczoraj robiłam ta http://www.kwestiasmaku.com/desery/tarty/tarta_z_malinami/przepis.html i już nie ma:rolleyes: TAK, te przepisy z kwestismaku niestety mają jedną zasadnicza WADĘ - za szybko znikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 04.11.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 DECYZJA - w sprawie "ubrań na okna" , razem z M. uznalismy że zamawiamy szare żaluzje aluminiowe poziome , duza lamelka. Jutro jade zamówić, pomiar już dokonany. Jak juz zawisna i pesteczka strzeli ostatnia propozycję czyli szare zaluzje i długasne szare zasłony po bokach to wtedy na podst. wizki podejmiemy dalszą decyzję. Dziękuję wszytskim za pomoc. http://www.kartki.lagata.pl/kartki/7/572.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.11.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 hura!!!!! żaluzje będa IDEALNE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.11.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 hura szeroka lamelka Dobry wybór! Świetny wybór !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.11.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 DECYZJA - w sprawie "ubrań na okna" , razem z M. uznalismy że zamawiamy szare żaluzje aluminiowe poziome , duza lamelka. Jutro jade zamówić, pomiar już dokonany. ... Lubię to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.11.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Bedzie super a pinacolada pokazywała fajny sprzęcik do ich czyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 mnie tez podoba się pomysł z żaluzjami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.11.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 witam się, jak tu pięknie, jasno i przestronnie, a wizualizacje.. fiu fiu tylko oczy się powiększają, będę podglądać powodzenia w dalszych trafnych wyborach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts