amglad1 05.11.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 malkul, pieknie będzie....z niecierpliwością czekam na efekty w realu. a swoja droga wizu zrobione przez Pestkę sa piękne:) no i czytam, że Ty niedługo pękniesz;);) na kiedy masz termin? życzę Ci dużo spokoju i radości w tym oczekiwaniu, czy to bedzie chłopczyk (czego Ci życzę z całego serca jako mama chłopca juz co prawda 11 letniego...boże, zaraz sie pryszcze zaczną, pyskowanie i włosy na j..kach;);)) czy dziewczynka - mało to wazne tak naprawde, byle byście byli zdrowi i razem całuję Cię mocno i ściskam (nie mocno) :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.11.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 nie było mnie kilka dni a tutaj takie postępy A zasłonki też do żaluzji wybrałaś ? Jak można się wtrącić - to dla mnie powinny byc jednokolorowe( jednoodcieniowe) Idę szukać lamp (bo chyba je przeoczyłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.11.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Hugo cudna jest !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 05.11.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.11.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 JESTEM, ależ długi dzień, padam:( Melduję posłusznie że żaluzje zamówione. Czas oczekiwania-3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.11.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 nie było mnie kilka dni a tutaj takie postępy A zasłonki też do żaluzji wybrałaś ? Jak można się wtrącić - to dla mnie powinny byc jednokolorowe( jednoodcieniowe) Idę szukać lamp (bo chyba je przeoczyłam) Znów głos na Hugo Ależ jesteście zgodne dziwuszki Zasłon jeszcze nie wybrałam , bo czekam na wizualkę pesteczki -ma być szare jednolite zasłony do tych szarych żaluzji, tyle że zasłony nie od tej wyskości co na wcześniejszych wizkach , bo tak się nie da tylko normalnie od okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.11.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 amglad1 zostało mi ok. 3 tyg., Dzięki za całuski:hug: nita83 –jak mi miło że zaglądasz :, i supcio że się podoba. to zawsze miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.11.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Bedzie super a pinacolada pokazywała fajny sprzęcik do ich czyszczenia kaka kojarzysz coś więcej na temat tego sprzęcicha? kurcze może pinacolada coś podpowie tutaj, bo na pewno mi się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.11.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 malkul czekamy na Malucha:) chyba strzelec będzie:) strzelce są superowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.11.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) kaka kojarzysz coś więcej na temat tego sprzęcicha? kurcze może pinacolada coś podpowie tutaj, bo na pewno mi się przyda ale to zaden sprzecik tytlko taka miotełka- zaraz wkleję nie mniej jednak dzis odkurzałam swoje pierwszy raz i fajnie zebrała cały kurz Edit: TAKA Edytowane 5 Listopada 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.11.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Hej Malkulciu, zostawiam i głaskam brzusio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.11.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Hej Malkulciu, zostawiam i głaskam brzusio. cwaniara:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.11.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Hej Malkulciu, zostawiam i głaskam brzusio. ja też, ja też.... kiedy Wielki Dzień według terminu? Malkul Męża wtajemnicz w arkana forum , żebym nam info dał jak się Maleństwo pojawi , żebyśmy same scenariuszy nie układały jak Znikniesz:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.11.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Malkul Męża wtajemnicz w arkana forum , żebym nam info dał jak się Maleństwo pojawi , żebyśmy same scenariuszy nie układały jak Znikniesz:D:hug: O właśnie! Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.11.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Malkul, gotowa i zwarta? Siostra mojego męża dwa dni temu urodziła, ale ona miała termin na 13stego. Jak się czujesz kochana? Zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.11.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Dziewczynki – jeszcze człapie , także jeszcze można wirtualnie głaskać , hihihihi (uwaga grozi kopnięciem)Aaaa, mój M. tu nie zagląda, więc jak zniknę to znaczy że to już. Pinacolada – dzięki za namiary na akcesoria do czyszczenia żaluzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.11.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Malkul, gotowa i zwarta? Siostra mojego męża dwa dni temu urodziła, ale ona miała termin na 13stego. Jak się czujesz kochana? Zostawiam Rereczku dzięki za pamięć , w miarę zwarta i gotowa, dzis planuje ostatnia firmę zaksięgować, coby spokojna głowę mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.11.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Nota bene to ostatnio głowę mam zaprzątniętą wystrojem na Święta Bożego Narodzenia, szukam i planuję i grzebię i marzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.11.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Dziś u Mytki wyanlazłąm i zachorowałam na taką ściągaczkę do szyb i luster a dokładnie to do kabiny:http://perfekt-lazienka.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_aed181860991966fd7475378f786849f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.11.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Jest ładna i designerska, ale cholernie niewygodna:rolleyes:, lepsza taka z długą rączką. Buziaki i uściski zostawiam i napisz nam chociaż sms-ka ze szpitala jak się rozpakujesz,pliiiisss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts