rere79 12.11.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 To dobrze, że się jakoś toczysz No właśnie, masz do kogoś numer? Jak nie to ja mogę służyć pomocą i przekazać dziewczyną tą wspaniałą wieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.11.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 święta święta święta http://home-you.com/pl/39-salon-wianki-stroiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.11.2012 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 SZUKAM ładnych skarpet na kominek, widziałyście coś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.11.2012 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Jest ładna i designerska, ale cholernie niewygodna:rolleyes:, lepsza taka z długą rączką. Buziaki i uściski zostawiam i napisz nam chociaż sms-ka ze szpitala jak się rozpakujesz,pliiiisss... Rasieńko musze przemysleć twoje argumenty i ochłonąć bo na razie to jestm zauroczona ale rozum musi sie włączyć , jasna sprawa , dziękuję za postawienie mnie do pionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 12.11.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Rasieńko musze przemysleć twoje argumenty i ochłonąć bo na razie to jestm zauroczona ale rozum musi sie włączyć , jasna sprawa , dziękuję za postawienie mnie do pionu hej malkul jak zdrówko? toczysz brzucho jeszcze przed sobą? wszystkiego dobrego, będe czekać na radosne wieści:wiggle: to pierwsze będzie Maleństwo Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.11.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 amglad1 własnie od Ciebie wróciłam toczę toczę nie to drugie już mamy chłopca 5lat i 4 m-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 12.11.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 amglad1 własnie od Ciebie wróciłam toczę toczę nie to drugie już mamy chłopca 5lat i 4 m-ce a ja się właśnie zastanawiałam jak Ty to robisz tak szybko.. a to już zaprawiona w boju jesteś teraz Panienka by się przydała Wam z całego serduszka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.11.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 W PIĄTEK MAM MIEĆ WYRKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 o rany kobieto myślałam ,że urodziłaś jednak hormony w ciżąy robią swoje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.11.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 o rany kobieto myślałam ,że urodziłaś jednak hormony w ciżąy robią swoje;) ja też Oczywiście w pospiechu przezytałam : mamy maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 ja też Oczywiście w pospiechu przezytałam : mamy maleństwo :lol2: kobiety cięzarne zadziwiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.11.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 :lol2: kobiety cięzarne zadziwiają Malkul, to super! Ja też myślałam, żeś się rozdwoiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 13.11.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ja też myślałam, żeś się rozdwoiła i ja też :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.11.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Oj dziewczyny!!!!! nie gońcie mnie jeszcze;) A dla świrusów zostawiam linka do nocnego oglądania : http://mobius.pl/project-category/projekty-wnetrz/# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 13.11.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Trzymam kciuki za szczęśliwe rozpakowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 13.11.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Matko, Malkul, ja też skojarzyłam jednoznacznie. Takie fanfary i radosne podskoki! Potem przeczytałam, że będziesz miała w piątek łóżko. Stwierdziłam, że pewnie planowałaś cesarkę i do tej pory nie było wolnego łózka w szpitalu (w naszym kraju wszystko możliwe). A tu chodzi o łóżko domowe, zaraz ze śmiechu spadnę z krzesła :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 13.11.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Martuś - jak doradzając że mam sie wstrzymac z zakupem lampki, masz na mysli że kiedys uzbieram na te najdroższą (pierwszą) to niestety nie ma na to szans (...) Ps. gdzie moge popodglądac Twoje wnętrza?? Nie, nie. Nie myślałam o zakupie drogich, tylko o tym, ze może nie robić zakupów na siłę. Może warto poczekać na lampę, której będziesz pewna. ...Moich wnętrz nigdzie nie można zobaczyć, bo i nie mam takiego pięknego domu, jak Twój. Może kiedyś wkleję fotki z mieszkanka, nie omieszkam powiadomić i przyjąć twórczą krytykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.11.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ciesze sie razem z Toba z piatkowego przyjazdu wyrka Super ze zdazysz go jeszcze zobaczyc przed pojsciem do szpitala no ale przede wszystkim ze chociaz kilka/nascie nocy wyspisz sie wygodnie bedac jeszcze w dwupaku Ciekawe czy nakastliki Oli beda Ci pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.11.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.11.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Malkul, nadrabiam zaległości i odwiedzam po kolei ulubione dzienniki, jestem więc opóźniona z zachwytami Masz piękne schody!!! Wyszły bardzo lekko i elegancko Czekam też na łóżko (Twoje... żeby podziwiać ) I też myślałam, że masz łóżko w szpitalu W każdym razie trzymam kciuki za finisz rodzicielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts