aneta s 16.11.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 moje nie świecą i nie wiem cieszyć się czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.11.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Malkul, dzisiaj piątek . Mam nadzieję, że łóżko do Ciebie dojedzie i się nam szybcutko nabytkiem pochwalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 16.11.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 No to się bardzo przestraszyliście:D:D. Oby łózko Malkul, (drewniane!?), nie swieciło:rotfl:Gdzie podziewa się gospodyni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 16.11.2012 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Jestem łóżko nie dojedzie dostałam emiala: Witam, tak jak mówiłem w rozmowie telefonicznej niestety element łóżka jest uszkodzony i nie ma szans na jego wysyłkę w takim stanie W poniedzialek o 10 proszę o kontakt ze mną będę wiedział już coś wiecej Nie mam sił się wnerwiać już na dodatek dziś miałam kontole z US e jednej z firm którą księguję , jeszcze mają kończyć w poniedziałek, więc muszę sie wstrzymać z bólami:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.11.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 muszę sie wstrzymać z bólami:eek: No ale jak będzie siła wyższa to nawet skarbówka Cię nie zatrzyma Szkoda, że łóżka narazie nie będzie. Też bym nie miała sił na nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 16.11.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Malkulinko, pomyśl sobie, ze niedługo będziesz tulić maleństwo w wygodnym łóżku (dojedzie wreszcie!) i nic nie będzie ważne, nawet kontrole us.Przesyłam ciepłe fluidy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.11.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Martuś Reruś dzieki kochane Co do wyraka to musze kupic jeszcze jakąś pościel (mam jedek komplet szary czysty IKEA GASSPA-piorę rano suszę wieczoram prasuje i na noc zakładam) - także musze kupic minumum jeden kpl. jeszcze. dzis szukałam na allegro i dooppa, nic ciekawego. ale namierzyłam takie pinke cosik http://studioprezentow.pl/1359-3578-thickbox/valeron-crocodile-cappuccino-ekskluzywna-posciel-140-cm-x-200-cm-.jpg http://studioprezentow.pl/14/1359-valeron-crocodile-cappuccino-ekskluzywna-posciel-140-cm-x-200-cm-.html tyle że cena nie dla mnie. ktoś kojarzy cos ładnego gdzieś?? to proszę się podzielić z kokochą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.11.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 chyba kupie białą pościel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.11.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ja z pościelą nie pomogę, bo kupuję tu w UK. Co do białej... też mam takie dwa zestawy i je bardzo lubię. Niestety nie ma jak pokazać, bo to zwykłe sieciówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 18.11.2012 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Oj, zadałaś pytanie o pościel, a ja od trzech dni wściekam się sama na siebie z powodu pościeli właśnie. Wypatrzyłam jakiś miesiąc temu w h&y taką wymarzoną dla mnie. Czarna kołdra z białym, niewielkim cytatem, poduszki odwrotnie. Była to nowość, więc stwierdziłam, że nie muszę się spieszyć, kupię na święta. Niedawno weszłam na str. internetową sklepu. I co? I d.... blada. Pościeli brak. Czy może orientujecie się, czy u nich towar jest powtarzalny? Pewnie pozostanie mi dzwonić i pytać, bo sklep stacjonarny mam w odległości 70km. Malkul, jaka pościel jest Ci potrzebna? Kolor, materiał??? Mnie się np. ta podoba, tylko szkoda, że te kokardki są zielone: http://www.vellahome.pl/komplet-poscieli-z-perkalu-szara-metaliczna-160x200-2x50x70.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.11.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Oj, zadałaś pytanie o pościel, a ja od trzech dni wściekam się sama na siebie z powodu pościeli właśnie. Wypatrzyłam jakiś miesiąc temu w h&y taką wymarzoną dla mnie. Czarna kołdra z białym, niewielkim cytatem, poduszki odwrotnie. Była to nowość, więc stwierdziłam, że nie muszę się spieszyć, kupię na święta. Niedawno weszłam na str. internetową sklepu. I co? I d.... blada. Pościeli brak. Czy może orientujecie się, czy u nich towar jest powtarzalny? Pewnie pozostanie mi dzwonić i pytać, bo sklep stacjonarny mam w odległości 70km. Malkul, jaka pościel jest Ci potrzebna? Kolor, materiał??? Mnie się np. ta podoba, tylko szkoda, że te kokardki są zielone: http://www.vellahome.pl/komplet-poscieli-z-perkalu-szara-metaliczna-160x200-2x50x70.html malkul, zobacz jaka ta ładna...cena niestety tyż.... http://static.westwing.pl/p/Muller-Po%C5%9Bciel-%E2%80%9EDESCANSO-III%E2%80%9D-140-x-200-cm%2C-bia%C5%82a-7910-26581-1-product.jpg szara http://static.westwing.pl/p/Muller-Po%C5%9Bciel-%E2%80%9EBEDROOM%E2%80%9D-200-x-200-cm%2C-szara-7901-75581-1.jpg szaro-brązowa http://static.westwing.pl/p/Muller-Po%C5%9Bciel-%E2%80%9EDENVER%E2%80%9D-200-x-200-cm%2C-szarobe%C5%BCowa-7820-61581-1-product.jpg pozdrawiam Brzuszka i Własicielkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.11.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 amglad1 ta ostatnia skad ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.11.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Oj, zadałaś pytanie o pościel, a ja od trzech dni wściekam się sama na siebie z powodu pościeli właśnie. Wypatrzyłam jakiś miesiąc temu w h&y taką wymarzoną dla mnie. Czarna kołdra z białym, niewielkim cytatem, poduszki odwrotnie. Była to nowość, więc stwierdziłam, że nie muszę się spieszyć, kupię na święta. Niedawno weszłam na str. internetową sklepu. I co? I d.... blada. Pościeli brak. Czy może orientujecie się, czy u nich towar jest powtarzalny? Pewnie pozostanie mi dzwonić i pytać, bo sklep stacjonarny mam w odległości 70km. Malkul, jaka pościel jest Ci potrzebna? Kolor, materiał??? Mnie się np. ta podoba, tylko szkoda, że te kokardki są zielone: http://www.vellahome.pl/komplet-poscieli-z-perkalu-szara-metaliczna-160x200-2x50x70.html martahp, zerknę w h&y u siebie, jak znajdę,to dam znać - najwyżej kupie i Ci wyślę ja mam z h&y taką http://home-you.com/15348-878-thickbox/komplet-poscieli-taurus.jpg dziwi mnie tylko cena tych pościeli, bo jedną mam drugi rok i nie wygląda najlepiej już... jakość taka sobie przy dość wysokiej cenie... ale wzory ładne... też szukam do sypialni biało-czarno-szarej pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.11.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 amglad1 ta ostatnia skad ?? jest teraz na wyprzedaży w westwingu, zobacz bo inne wzory sympatyczne też sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 18.11.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Hej , miałam Ci wkleić pościel z Westwing z napisem Bedroom,bo pięęęęęęękna jest .Ale widzę ,ze amglad już to zrobiła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.11.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 malkul to Ty jesteś kuleżanka po fachu . Ja się szykuję na białą ikeowską (podobałaby mi się czarna ale sierść ...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 19.11.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) martahp, zerknę w h&y u siebie, jak znajdę,to dam znać - najwyżej kupie i Ci wyślę amglad, ale mnie zaskoczyłaś! Dziękuję za chęci, tylko że nigdzie w necie nie mogę znaleźć zdjęcia tej pościeli. A poza tym ja zawsze kupuję dwie pojedyncze, więc nie wiem, czy to nie za duży kłopot. Postanowiłam, że pojadę w tym tygodniu do Poznania, może gdzieś upoluję Zmartwiłaś mnie trochę tym, że pościel kiepskiego gatunku. Kilka m-cy temu kupiłam w tchibo białoszarą w paseczki i jest super! Edytowane 19 Listopada 2012 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 19.11.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ja się szykuję na białą ikeowską (podobałaby mi się czarna ale sierść ...). mirela, planujesz tą z supełkami? Bardzo fajna. Ona jest naprawdę biała, czy złamana - lekkie ecru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 19.11.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 martahp, zerknę w h&y u siebie, jak znajdę,to dam znać - najwyżej kupie i Ci wyślę amglad, ale mnie zaskoczyłaś! Dziękuję za chęci, tylko że nigdzie w necie nie mogę znaleźć zdjęcia tej pościeli. A poza tym ja zawsze kupuję dwie pojedyncze, więc nie wiem, czy to nie za duży kłopot. Postanowiłam, że pojadę w tym tygodniu do Poznania, może gdzieś upoluję Zmartwiłaś mnie trochę tym, że pościel kiepskiego gatunku. Kilka m-cy temu kupiłam w tchibo białoszarą w paseczki i jest super! no co Ty, to dla mnie żaden problem, pokaz mi tylko jaka mam Ci kupić, mam dwa homy w slupsku a jestem tam prawie codzień co do jakości - po niecałym 1,5 roku korzystania - mam na zmiane 3 kpl, zmieniam średnio co 2 tyg - zamki sie wszedzie pourywały (znaczy te dzyndzelki do chwytania zamka) i te ozdobniki sa w żałosnym stanie - to takie fałdki, zakładki, nie wiem jak to sie nazywa - jak spojrzysz na tą biało-szara pościel, która pokazałam na zdjeciu wyżej z h&y - to będziesz wiedziała o co chodzi. byc może jak pościel jest gładka, bez ozdobników - to może wytrzyma dłużej... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 19.11.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) Ta czarna tez z ozdobnikami-napisy były haftowane. Urwane zamki mam przy jednej pościeli-strasznie denerwujące. Ale i tak chcę tę pościel, tak mi się podobała. :bash:Tylko, że nigdzie nie ma jej zdjęcia. Amglad, odezwę się, jeśli u siebie nic nie wskóram. Dziękuję!!!! Edytowane 19 Listopada 2012 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts