amglad1 19.11.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ta czarna tez z ozdobnikami-napisy były haftowane. Urwane zamki mam przy jednej pościeli-strasznie denerwujące. Ale i tak chcę tę pościel, tak mi się podobała. :bash:Tylko, że nigdzie nie ma jej zdjęcia. Amglad, odezwę się, jeśli u siebie nic nie wskóram. Dziękuję!!!! no problem, daj znać u mnie w dzienniku jak byś sie zdecydowała, bo jak malkul pojedzie wykluwać Pisklaczka to rzadziej tu bede zaglądać wiem, jakie to uczucie - chcesz coś bo tak strasznie Ci się podoba, mimo, że wiesz że jakośc taka sobie... hihi znam to. z drugiej strony jak pomyslę że na mój wymiar 200x220 za pościel, która mi sie podoba np w tym westwingu to 350 zl to sobie myslę, że za tą cene dwie np w h&y kupię - jak się jedna zniszczy, to druga będzie. i urozmaicenie większe - więc, nie ma co żałować. pozdr malkul uściski dla Ciebie jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.11.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 I po kontroli Pościelowo: Szukam :najlepiej to 200x200 ewentualnie 220x200 (do przeszycia wtedy niestety), najchętniej to satyna bawełniana, lubię martahp Ciekawa jestem jak wyglądała ta o której mówisz Czarna kołdra z białym, niewielkim cytatem, poduszki odwrotnie. jak znajdziesz na necie to wstaw prosze a jak namierzysz to pisz gdzie No to faktycznie masz niefart ze już wyprzedano, fatalnie ale może jeszcze ci się uda ja namierzyć. Bo ceny mają zachęcające . ja szukam takiej 220x200 więc dużej, ale trochę zasmuciła mnie informacje że kiepska jakość mnie też się kiedyś jedna w h&y podobała ale miała niestety taki pasek z cekinów i nie wzięłam jej bo się bałam że po paru praniach to się będzie rozsypywało a ja będę walczyć z cekinami. Chyba nawet to jest ta która pokazała i zakupiła amglad1 (biała z tymi szarymi pasami) amglad1 –fajna ta biała z czarnym kwiatem którą pokazałaś. Połasiłabym się na nią gdyby nie cena mirela99 ja pamietam że po fachu już gdzie mi się to przewinęło u ciebie w wątku , hihihihih za bardzo nie chcę z IKEA bo mają nietypowe poduszki więc trzeba by przeszywać a już mi się nie chce w to bawić. A ty na którą się zasadzasz? daj linka albo fotę. Hurtowo dziękuję kochane za uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.11.2012 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Byłam w niedzielę na TYSKIEJ GIEŁDZIE KWIATOWEJ i obkupiłam sie juz na święta że hohohoho:) Kupiam z 80 sztuk szklanych polskich bombek , czyste, gładkie, matowe i błyszczące, kolory:czerwień, czerń i biel. Koraliki, wstązki ozdobne z drutem, lampki nowe , taki zielkony choinkowy stożek przed dom , który przyozdobię samodzielnie, i inne pierdółki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.11.2012 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 I kupiłam w OBI takiego Zamiokulkasa Zamioculcas zamiifolia , jest spory i śliczny: i z 1,5 miesiąca temu po przecenie taka gigantyczna donicę ale troszke sfatygowana, mój M.musi ją przemalować na szaro , wtedy to połączą sie węzłem rodzinnym ten o to kwiat i ta oto donica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.11.2012 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 I moje storczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 19.11.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) I moje storczyki [ATTACH=CONFIG]149440[/ATTACH] cześć malkul, ciesze się, że u Ciebie ok. Edytowane 19 Listopada 2012 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.11.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 malkul- kochana, przenieś się do galerii, nie wiem co robisz w projektach, poproś joliskę, ona Cię przeniesie:yes: Bardzo fajne masz schody z barierkami, nie wiem czy pisałaś - dopieściliście drzwi? I najważniejsze pytanie-kiedy malkulątko przyjdzie na świat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.11.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Byłam w niedzielę na TYSKIEJ GIEŁDZIE KWIATOWEJ i obkupiłam sie juz na święta że hohohoho:) Kupiam z 80 sztuk szklanych polskich bombek , czyste, gładkie, matowe i błyszczące, kolory:czerwień, czerń i biel. Koraliki, wstązki ozdobne z drutem, lampki nowe , taki zielkony choinkowy stożek przed dom , który przyozdobię samodzielnie, i inne pierdółki:) pokażesz nabytki choinkowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 19.11.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Do szklanych bombek wkładam naturalną rafię-fajny efekt. Malkul- doniczka ma suuuuper kształt. Takie kocham! Ja mam białe storczyki falenopsis na parapecie w kuchni, jeden jakis ospały, ale drugi...kwitnie jak szalony (prezent od teściowej ), obecnie ma trzy pędy z pączkami. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.11.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Donica okazała, a po liftingu będzie super wyglądać. Pochwal się resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.11.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 piekna ta biała donica z czymś na z;) i storczyki w rozu też sie fajowo prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.11.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 znalazłam jeszcze taka pościel tylko nie ma w mioch kolorach ale zostawiam Wam a nóż ktoś skorzysta sobiehttp://deco24.pl/photo/normal/22a3839893d75e261714a4464f6b0c94.jpghttp://deco24.pl/pl/produkt/Posciel_Bedding_House_Happines_Brown_200x200_220/114/1938 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.11.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Na razie więcej fotek nie mam ale święta niedługo więc pokaże juz gotowe ozdoby, inspiracja dla mnie są zeszłoroczne ozdoby domu w forumowego MAJKI uchyliłam rąbka tajemnicy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.11.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 malkul- kochana, przenieś się do galerii, nie wiem co robisz w projektach, poproś joliskę, ona Cię przeniesie:yes: Bardzo fajne masz schody z barierkami, nie wiem czy pisałaś - dopieściliście drzwi? I najważniejsze pytanie-kiedy malkulątko przyjdzie na świat? tak musze w olnej chwili to przeniść, choc duzo jeszcze do wykończenia. drzwi wiszą na razie , nic nie robiliśmy z nimi nie ma kiedy:( a dzidzia jeszcze tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.11.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 już z a tydzień SUPER . dziś 19, więć 26 - Strzelczyk będzie:wiggle: a gdzie te ozdoby????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.11.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 malkul - pokaż proszę bombki, napisz mi po ile,przejadę się chyba na giełdę . Kurcze, zapomniałam o niej . Myślałam o tej: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10172642/#/70046472 lub o tej: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30189811/#/00189799 lub o tej: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30225244/#/20225230 lub(o tej najbardziej) http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50190111/#/40190084 U mnnie z poduszkami nie ma problemu. Bo i tak mam niewymiarowe (te lecznicze, co się dopasowują do ciała). Więc za 5 zyla daję sąsiadce i mi przeszywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 20.11.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) a ja takie znalazłam, ręcznie dziergane.. chyba zakupięhttp://www.decobazaar.com/foto-prod/zoom/3557889.jpg i jeszcze coś dla Makulątkahttp://img.decobazaar.com/foto-prod/normal/3558364.jpg Edytowane 20 Listopada 2012 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 ale sowa...cudo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.11.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ozdób nie pokażę bo : nic nadzwyczajnego , najwięcej kupiłam bombek szklanych, zwykłe bez nieczego;) i dlatego że w pudełku się nie prezentuja a jak są odpiwednio zaaranzowane to wtedy pojawia się ten błysk, że to piękne:) Mirelka chyba taniej niż na allegro bo dziś na szybko spojrzałam i takie wilekości 60mm 12szt na ALL stoją po 18zł. a ja dałam za takie chyba 12zł. za pudełko , kupiłam matowe i w połysku, trzy kolorki:biały czrewony i czarny. Musze jechac do IKEA i spojrzeć raz jeszcze na te pościele, bo też znajoma może mi przeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.11.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 ale sowa...cudo:wiggle: Monia Masz rację sowa jest cudniasta amglad1 - pierwsza fotka się nie wczytuje, co to jest tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts