amglad1 20.11.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 mi się wyswietla, spróbuję jeszcze raz http://www.decobazaar.com/foto-prod/normal/3558725.jpgjak teraz? mam już futurki reflektorki,widziałaś? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.11.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Szukam do kuchni od jakiegos czasu opraw wbudowanych bezramkowych (ale nie chors ani aquaform-cena mie się nie podoba)cos w tym stylu:http://www.light-house.pl/1797-3971-large/iner-1-qr111-trimless-oprawa-wpuszczana-bezramkowa-labra.jpghttp://ds-studio.com.pl/m/product_pictures/q_________________________JPG_900x700_q85.jpghttp://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/27/77/88/81/2777888101Czy może cos kojarzycie poza chorsem i aquaformem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 21.11.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 malkul, patrzyłam za tymi reflektorkami, ale oprócz tych dwóch firm nic nie znalazłam. myslę, że lepiej pójść do sklepu z lampami i może kumaty sprzedawca będzie wiedział, jakie firmy to maja i w necie sobie zamówisz... a to też dla Malkulątka, jest w westwingu na wyprzedaży - naf naf http://www.fashiondays.pl/media/products/4471/804781/listing_1.jpg z moim ukochanym akcentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 makuląrko będzie najbardziej wystylizowanym maluchem na Fm;) chyba Pinakolada ma coś fajnego w stylu twoich reflektorkow z Maxfliza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.11.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Małgosia, odzywał się pan od łóżka? Zostawiam dla Ciebie i dla brzusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.11.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Jesli chodzi o te oprawy to byłam juz w sklepach podpytywać ale nikt nic innego nie kojarzy:( amglad1 strasznie to miłe że o nas pamiętasz , bardzo fajny ten śpiworek, my juz mamy akurat kupiony , czeka sobie na dzidziusia w łóżeczku pod kocykiem, hihihihihi, a kolejny to kupię jak juz będę płać znała to wtedy cos dobiore na razie mam taki nautralny jak i zreszta cała reszta rere79 - oni się nie odzywają, kontakt z nimi ciężki niestety, dzis rano dzwoniłam tam i facet mi powiedział że się zorientuje w sprawie i zadzwoni ale na razie echo Monia - no jak tak będziecie o mnie pamiętały i pomysły podrzucały to faktycznie stylizacja maluszka za pomocą kobitek z FM będzie bez dwóch zdań WYMIATAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.11.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Wczoraj kupiłam komplet pościeli, nie jest to może design moich marzeń i snów ale potrzebuję a ten nawet ładny i w lokalnym sklepie kupiony z polskiej bawełny. Ostatnio nasłuchałam się tez bardzo duzo negatywnych opinii o pościeli z H&Y więc na 100% sobie odpuszcze zakupy u nich, mimo że ładne to jakość tragiczna. A tu moja biała: Nota bene : jak ja oglądałam w necie to mnie nie ujęła ale na żywo wygląda bardzo fajnie. Tak to z tym netem tez jest że często przekłamuje , dobre zdjęcie i ującie czyni cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 21.11.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) Malkul, pościel bardzo ładna! Podoba mi się! Kurczę, po wpisie amglad na temat jakości pościeli z h&y poszperałam trochę w necie i rzeczywiście niemal wszyscy narzekają. Wcześniej dla tego sklepu pościele produkował Andropol i był ok. (mam z tej firmy wielki szary obrus i serwetki i jestem zadowolona), ale teraz zmienili dostawcę i jakość niestety się pogorszyła. Mimo wszystko szukam trzeci wieczór zdjęcia czarnej pościeli i nic. Gdybym jej nie oglądała z mężem, pomyślałabym, że mam jakieś omamy. Nigdzie ani śladu, szok. Dekoracje bombkowe u Majkiego w tamtym roku baaaardzo mi się podobały. Jak znajdę zdjęcie mojego stroika na stół m.in. ze szklanymi bombkami, to wkleję, może kogoś zainspiruje:D Znalazłam, choć te bombki niestety kiepsko widać. http://images37.fotosik.pl/1868/f465b8f4752e481amed.jpg http://images41.fotosik.pl/1850/9356a408c2621558med.jpg Edytowane 21 Listopada 2012 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.11.2012 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dekoracje bombkowe u Majkiego w tamtym roku baaaardzo mi się podobały. Jak znajdę zdjęcie mojego stroika na stół m.in. ze szklanymi bombkami, to wkleję, może kogoś zainspiruje:D No kochana teraz to ty się juz nie wymigasz. Dawaj ten stroik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.11.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 zobacz na stronie Kanluxa..tam sa fajne lampy czasem w dobrych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.11.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 chyba Pinakolada ma coś fajnego w stylu twoich reflektorkow z Maxfliza:yes: Przyszłam powiedzieć że to pomówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Przyszłam powiedzieć że to pomówienie no tak , bo mialam na myśli Hazelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.11.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 no tak , bo mialam na myśli Hazelkę kuleżanki Ci sie po$^$&%*&ły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.11.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 i to dziwne,kuleżanki Ci sie po$^$&%*&ły bo bylo południe:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 malkul bardzo ładna pościel ja kupuję tylko w ikea bo mam ich poduchy i kołdry a tam inny wymiar, więc wszystko inne odpada, ale droższe pościele w ikea są bardzo dobre jakościowo, nie mówię o takich po 39 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 marta bardzo ładny ten stół u ciebie, zwłaszcza klieliszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.11.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 zobacz na stronie Kanluxa..tam sa fajne lampy czasem w dobrych cenach Byłam, oglądałam , szukałam. NIE MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.11.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 MArtahp - bardzo ciekawy ten twój stroik I stół tak pięknie wygląda Rani-ja mam tez jeden kpl. pościeli z IKEA taki właśnie drogi i jestem zadwolona z jakości. tyle że ja musiałam przeszywać i dokupić dodatkowe poszwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.11.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Kiedys mnie urzekła choinka w Perfumeria Douglas. Pstryknęłam fotki na szybko bo sprzedawczyniom to aż para z uszu szła ze złości że nie wolno i takie tam: ale co mi tam, wstawiam moze kogoś zainspirują: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.11.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Malkul, piękne inspiracje przyniosłaś. Pościel ładna. Ja też lubię prostotę Martahp, śliczne dekoracje i nakryty stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts