monika996 22.11.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 malkul ten gruby lancuch przeszkadza na choince, tak by byla calkiem , calkiem. mi w Dauglasie podobają sie donice, przynajmniej u nas mają takie wielkie donice przy wejsciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.11.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Piękna choinka ,tylko ja bym również wywaliła ten gruby łańcuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.11.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 dziewczyny w Douglasie nie ma takich ekspertów od choinek jak my:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 malkul - powklejaj inspiracje świąteczne please. Czytałam na innym forum , że się ostro szykujesz na swięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.11.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 i ja bym się poinspirowała:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 właśnie za sprawą malkul poznałam to:http://www.gapphotos.com/imageresults.asp?txtsearchterm=christmas&horizontal=yes&vertical=yes&panoramic=yes&square=yes&propertyrelease=no&modelrelease=no&showcaptions=no&imagesperpage=100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 22.11.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 reni, rere, malkul dziekuję, także w imieniu siostry, bo stół u niej w domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 22.11.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 dziewczyny w Douglasie nie ma takich ekspertów od choinek jak my:rotfl: Reni, całkowicie się z Tobą zgadzam:yes: A jeszcze nie pozwalają fotografować! Szok:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.11.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 i ja bym się poinspirowała:p i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 22.11.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Byłam, oglądałam , szukałam. NIE MA Malkul, a sprawdzałaś Briluxa? Pamiętam że nasi architekci zapytani o oświetlenie mówili właśnie o Briluxie...szukałam w ich ofercie, jest tam trochę lamp, może wypatrzysz takie bez ramki? Wydaje mi się też że są tańsze niż Chors.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 23.11.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Pewien facet, przez kilka lat miał kochankę, Włoszkę. Pewnej nocy oświadczyła mu, że jest w ciąży.On, nie chcąc zrujnować swojej reputacji i małżeństwa, dał jej sporą sumę pieniędzy, aby wyjechała do Włoch i tam urodziła dziecko, aby uniknąć skandalu.Zaproponował również płacenie alimentów do 18 roku życia na dziecko.Ona się zgodziła, ale spytała:- Jak mam przesłać Ci wiadomość, kiedy dziecko się urodzi?- Aby utrzymać wszystko w sekrecie, wyślij mi pocztówkę na mój adres domowy, z jednym tylko słowem: "spaghetti", wtenczas zacznę słać Ci alimenty na utrzymanie dziecka.I wyjechała...Po około 9 miesiącach facet wieczorem wraca do domu z pracy, a tu żona mówi:- Dostałeś jakąś bardzo dziwną kartkę pocztową, nic nie rozumiem co to za kartka.Maż na to:- Daj mi tę kartkę, zobaczę co to?Żona dała mężowi kartkę bacznie go obserwując. Mąż zaczął czytać pocztówkę, zbladł jak ściana i... zemdlał.Na kartce było napisane:"Spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti. Trzy porcje z kulkami mięsnymi, dwie bez. Wyślij więcej sosu!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.11.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Nastrajasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 25.11.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Rere-mozna to tak ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 25.11.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 OD JURTA MNIE NIE MA - wybaczcie ale na chwilkę będę zajęta :lol2: Wracam jak się pozbieram, ogarnę i poukładam nasze nowe życie:) I ZAPOWIADAM: ŻE JAK WRÓCĘ TO BĘDĘ POTRZEBOWAŁA WASZEJ POMOCY W ARANŻACJI SYPILANI. Nie mam pomysłu na kolorystykę i dodatki więc jak już wreszcie dojdzie łóżko to wtedy porobie fotki i razem coś wymyslimy CUDNEGO. Mam nadzieje że mi chętnie pomożecie - nigdy się na WAS nie zawiodłam i za to WAM bardzo z całego serduszka DZIĘKUJĘ KOCHANE:hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 25.11.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Powodzenia i oby poszło jak z płatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.11.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Małgosiu, ja życzę Ci bezproblemowego rozwiązania i jak najszybszego spotkania z maleństwem. A ja będę czekać z tel przy tyłku na wiadomość od Ciebie. Wracaj do nas szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.11.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 :hug: trzymaj sie cieplutko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.11.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 makulątko się pcha na zewnątrz:wave: caluski, trzymajcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.11.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 To czekamy na Was:yes: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 25.11.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Powodzenia kochana :hug:,trzymam za WAS kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts