malkul 20.06.2012 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 wpadłam dosłownie na chwilke. , ok chyba macie rację, poszukam innego zegara, zajrzę do tych od rere , w nadzieji że cana mnie nie przewróci Wczoraj kończyli kuchnie i nie skończyli, blat im nie spasował, ja ich mam już po dziurki w nosie, juz trzy dni montują , a teaz znów na blat będę czekała , ciekawe ile jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.06.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 malkul, wkońcu uchyliłaś rąbka tajemnicy i pokazałaś trochę wnętrza domu . Okno salonowe piękne!!! Uwielbiam takie przeszklenia. Eamsy w skórze nie dokońca mi leżą, ale to tylko moje zdanie. Powinno dobrze wyglądać to zestawienie 2+2+2. Zegar dałabym inny, bardziej w tonacji krzeseł. rere ja jakoś mam problem wewnętrzny z pokazywaniem domu, powody różne: wstydzę się że niepodokańczane, że bałaganik jeszcze, że może się nie spodobac alboż eto takie zwykłe, i tak wkoło macieja sobie tłumaczę, stąd się to bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Malkul, uwielbiam do Ciebie zaglądać. A wnętrza pokazuj koniecznie. Są smaczne i z przyjemnością je oglądam. Jeszcze większa frajda... dogadywanie Ci co podpowiada wyobraźnia. Chyba wszystkie mamy w sobie kawałek duszy wnętrzarza Zegar podoba mi się ten pierwszy z dużymi białymi cyframi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.06.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Malkul, uwielbiam do Ciebie zaglądać. A wnętrza pokazuj koniecznie. Są smaczne i z przyjemnością je oglądam. Jeszcze większa frajda... dogadywanie Ci co podpowiada wyobraźnia. Chyba wszystkie mamy w sobie kawałek duszy wnętrzarza Zegar podoba mi się ten pierwszy z dużymi białymi cyframi Pesteczko polałas miód na moje serce bo czasami miałam wrażanie że pisze tylko dla siebie. pokazesz kiedyś lampę córki? Zegar wybrałam też właśnie ten pierwszy , czekam tylko aż będzie po weekendzie i czy wrócę z Warszawy z tymi krzesłami czy nie. jak kupie to zaraz zamawiam ten zegar I wtedy zaczynam poszukiwania lampy nad stół jadalny. gdyby ktoś miał pomysły to proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Lampę ona dopiero robi. Wsio sama, a najtrudniej odciąć dno. Już dwie pękły, ale się nie zniechęca. Oczywiście pokarzę, a kiedy w końcu udostępni swojego bloga z poszukiwań domu, remontowania i dalszego życia wiejskiego, dostaniesz oczywiście linka. To pewnie w połowie września, bo na razie za dużo tam różnych rzeczy, które mogłyby spowodować póki co kłopoty. Widzę, że podobają nam się podobne rzeczy – LAMPY – lubię KARKO, bo są proste, prawie ich nie widać, a dizajn wysmakowany, ale poszukam też kolorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.06.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) oczywiście ,że ja także czytam , co u ciebiehttp://ep.yimg.com/ca/I/ylighting_2212_34075554 ta fajna i ta też http://sklep.max-fliz.com.pl/image.php?main=Produkty%2Foswietlenie%2Flampy_wiszace%2FDna_MD2131S_6.JPG Edytowane 20 Czerwca 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Malkul, to, że komuś może się nie spodobać to kogoś problem nie Twój. Ja uważam, że zapowiada się u Ciebie rewelacyjnie i nie masz się czego wstydzić. Mówisz, że nikt Cię nie czyta, mylisz się. Polazłam kiedyś za Tobą na ogrodowisko i tam już przepadłam Co do lamypy, to tylko coś prostego i chyba wtapiającego się w tło. Jak będę miała więcej czasu to poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.06.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 jesny jaka ja tempa, zawsze przez tego zasranego fotosika wklejam a dzis wyczytałam przypadkiem że można bezpośrednio z kompa Zatem zaczątki komina , szyba niestety w niemczech w reklamacji. [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.06.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 pesteczko - zapisuję się na linka blogowego, te lampy znam ładne nie powiem monika ciekawa ta pierwsza, kiedyś widziałam że samemu można zrobić rere ale mi ćwieka wbiłaś, :lol2: czyli nie pisze tylko dla siebie:D oj tak mój ogród to też niezłe przeboje jestem czasem śmieszna, ale to co stworzyła forumowa Magnolia (kochana chwała ci za to) to prawdziwe cudeńko, teraz jestem w ciąży i nie rusze ogrodu bo mam zakaz pracowania ale w przyszłym roku ,:lol2::lol2: oojjjj trzęście się tłumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Malkul, kciuki to mam trzymać już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.06.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) W sumie to tak, abym donosiła , bo od początku spore problemy a to dopiero 17 tydzień Edytowane 20 Czerwca 2012 przez malkul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 A który to miesiąc, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.06.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 17 tydzień dopiero, i cały czasy zagrożene poronieniem, szkoda gadać, a ja na budowie musze zapierniczać, choc po wczorajszej wizycie już dziś odpuściłam ale mało kto wie że my z mężem robimy prawie wszytsko sami, SSZ robili fachowcy, a potem juz my dwóch dzielnych ludzików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.06.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 łatwiej i szybciej wymienić to czego nie robiliśmy , robilismy wszystko poza tynkiem wew. maszynowym, schodami i drzwiami oraz meblami do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 No to faktycznie musisz się oszczędzać. Pamiętaj, budowa nie zająć, nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.06.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 ja wiem że jest kilka takich dzielnych Pań tu na forum co też dzielnie zaiwaniają na budowie, jest nawe taka co wiązała zbrojenie, ale musze szczerze przyznac że ja też do nich należę , płyty GK zmężem na plerach targałam po drabinie ja trzymałam a on kręcił, wełnę i stelaż również, styropian na podłodze to moja zasługa w całym domu, glazura razem z M, elektryka i hydraulika również, kotłownia tez a co se będę żałowała, nawet drenaz wokół domu 9o boże juz nie pamiętam ile ton przerzuciłam piach i kamienia), długo by wymieniać......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Malkul, ja pewnie też tak będę zapitalać. Mam nadzieję, że podołam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 20.06.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) a do schdów juz M. zmajstrował takie oświetlenie na LED'ach , tylko czeka na zamontowanie i wykucie dziur Edytowane 20 Czerwca 2012 przez malkul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ach, piękne masz te schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.06.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Malkul, Wy tak jak my - Zosie Samosie. Też po rusztowaniach skakałam. Własnymi łapkami układałam i przybijałam deski na naszym skosie sufitowym nad salonem. Nie wspomnę już o malowaniu różnych tam, kładzeniu kafli i płytek kamiennych. I jeszcze ścieżki naumiałam się brukować. Czasem czułam się jak Pudzian. Ty sobie to wszystko odpuść i urodź bezproblemowo piękne małe. Potem będziesz w ogródku pod moskitierką zostawiała i zasuwała w roślinkach Kciuki już zaciskam i myślę pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts