rere79 07.12.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Gosiu, witaj Po pierwsze: masz piękną córeczkę! Kochana kruszynka. Współczuję kolek, bo wiem co to znaczy. Oby szybciutko przeszły! Po drugie: wyrko boskie!!! Aż mi się zamarzyło wymienić moje Po trzecie: Komody fajne. Wyglądają na duże, ale mogą zniknąć w tej sypialni Po czwarte: drzwi, muszę podumać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.12.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Hej Śliczną masz czarnulkę ,gratuluję kurcze jeszcze się napatrzę i mi się zachce Łózko świetne ,drzwi bym chyba zrobiła z "mrożonki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.12.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Gosia, spóźnione gratulki !!!!!!!Córunia cudowna! Tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.12.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Boziu, jakie piękności :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.12.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Bardzo poważnie śpimy, zupełnie jakby się zamyśliła i usnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.12.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Bardzo poważnie śpimy, zupełnie jakby się zamyśliła i usnęła o a ja sie nie załapałam, gapa ze mnie :( witaj Gosia, fajnie że juz wróciłaś na forum, a najważniejsze , że Malkulka zdrowa i Mama Malkulowa też!!!! ucałuj Misię swoja małą od ludzi z północy zasypanych śniegiem - zyczę Wam - całej Rodzince - szczęścia i radości:bye: łozko bombowe, te lampki przy łózku - to ja nie wiem, jak sie nazywaja, ale są po prostu odjazdowe.. a skóra krowia mnie rozbawiła... ja nie przepadam za żadnymi skórami na podłodze, ale tam u Ciebie wygląda po prostu dobrze :yes: pozdrowienia dla Malkulów:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 08.12.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Druga gapa się wita! Też się nie załapałam na fotki, ale rozumiem, że już ich nie ma, bo sama nie zamieszczam w necie zdjęć dziecka. Malkul, jak ja Ci zazdroszczę tej kruszynki:yes:, jakoś trudno mi zdecydować się na drugie dziecię. Łóżko i lampy piękne, rodzaj komody dobrałaś idealnie (tylko może nóżki bym zmieniła;)). A...i nie kładź nic na wagę łazienkową, bo się psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.12.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Kruszynka sliczna:yes: Ucałuj ją od cioci Emili;) Łóżko swietne , bardzo mi się podoba, napisz gdzie zamawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.12.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Kobitki - dziekuję za córcię, prosze nie zauroczyć :):):):): śliczności. czerwoną kokardkę jej załóżhttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRtDxuVOj80FqsOen2J_9Jbs6ryAQ22U169iFZpPjaVU_J_Li_p a poduchy fajnie będą pasować , a krowa co wtedy z nią??? KROWA no zostaje tam gdzie jest. a nie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.12.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Kruszynka sliczna:yes: Ucałuj ją od cioci Emili;) Łóżko swietne , bardzo mi się podoba, napisz gdzie zamawiałaś? Ucałowalam soczyście łózko kupowałam na allegro Sprzedający meblomix_2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.12.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Druga gapa się wita! Też się nie załapałam na fotki, ale rozumiem, że już ich nie ma, bo sama nie zamieszczam w necie zdjęć dziecka. Malkul, jak ja Ci zazdroszczę tej kruszynki:yes:, jakoś trudno mi zdecydować się na drugie dziecię. Łóżko i lampy piękne, rodzaj komody dobrałaś idealnie (tylko może nóżki bym zmieniła;)). A...i nie kładź nic na wagę łazienkową, bo się psuje Nam też było się ciężko zdecydowac ale syn nas ciągle prosił i prosił aż mi się zachciało Nózki dam inne bo to na zamówienie będzie więc mam wybór, a za rade dot. wagi wielkie dzieki, każda dobra rada w cenie. poprawiłam sie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.12.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 a ja się nie załapałam na focię Maleństwa:(ale Wyściskaj Małgosiu Malutką od cioci forumowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.12.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 nie załapałąm się na fotki . Daj proszę na pw tego cudaczka. Gosiu - jak mi wszyscy mówili, że kolki przejdą po 3 miesiącach to nie chciałąm wierzyć. Ale teraz już wierzę . I Ciebie może szybciej przejdą. Łóżko ... cuuuudne . Zajebiste. I fajne te komody. Masz jakiegoś sprawdzonego stolarza ? Bo mój ostatnio w kule leci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.12.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 amglad1 dzięki kochana , my również pozdrawiamy , a widzisz ja bardzo lubię skóry , nawet choruje na taki ala dywan na podłogę do salonu ze skór różnych łatek łączonych. Ale na razie cena nie dal mnie, musze uszporować trochę grosiwa pestka56- tak taka z niej poważna dama hihihihihihihi rere79-wydumałas cos z drzwiami?? NO ALE nic nie napisałyście o tych poduchach kamiennych – fatalnie dobrałam , sama mam mieszane uczucia ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.12.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 a ja się nie załapałam na focię Maleństwa:(ale Wyściskaj Małgosiu Malutką od cioci forumowej:) Lecę wysciskać ................................. Ach jak miło było i przyjemnie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.12.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 nie załapałąm się na fotki . Daj proszę na pw tego cudaczka. Gosiu - jak mi wszyscy mówili, że kolki przejdą po 3 miesiącach to nie chciałąm wierzyć. Ale teraz już wierzę . I Ciebie może szybciej przejdą. Łóżko ... cuuuudne . Zajebiste. I fajne te komody. Masz jakiegoś sprawdzonego stolarza ? Bo mój ostatnio w kule leci . Czyli wyśpię się za 3 miesiące, ok, niech i tak będzie:bash: Ja robiłam w grodex-ie ale tam tez lecą w kule, więc uczyłam sie cierpliwości i trzymania języka za zebami chociaz niejednokrotnie kur.........y sie cisneły na usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.12.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 rere79-wydumałas cos z drzwiami?? Nie będę orginalna, ale pasują mi tam szklane mleczne, mocno mleczne. Białe też nie byłyby złe. NO ALE nic nie napisałyście o tych poduchach kamiennych – fatalnie dobrałam , sama mam mieszane uczucia ??????? Sama jakoś nie jestem przekonana do tych poduch. Musiałabym zobaczyć je na żywca. Jeśli chodzi o kolorystykę to dałabym dwie ozdobne poduchy w odcieniu niebieskiego z obrazu i tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.12.2012 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 poduchy:http://sklep.twojeokno.com.pl/images/big/886_1.jpghttp://ppt.net.pl/Zasoby/Produkty/poszewka_carlo_brunni_jednobarwna_niebieska_50x50poduszka_jedn_nieb0_990_t3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 mi ta pierwsza się nie podoba:no: a druga taka sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.12.2012 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 kruca fix, ciężko o niebieskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts