malkul 12.12.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 rere - mam kiepskie fotki ale co tam (proszę nie patrzeć na szczewgóły bałaganik i inne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 12.12.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Witam Przepiękne wnętrza ---cudowneMam pytanie odnośnie okien. Też chciałabym zrobić sobie w takim kolorze. Czy HS jest z PCV czy aluminum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.12.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 rere - mam kiepskie fotki ale co tam (proszę nie patrzeć na szczewgóły bałaganik i inne ) [ATTACH=CONFIG]154034[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]154035[/ATTACH] ja widzę w oknach zasłony czarne(, albo takie ciut przeżroczyste albo cięzkie) jasno szara narzuta ido tego poduchy szare, czarne ( i możesz poszaleć z jakimś kolorkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.12.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ja bym poszła w szare zasłony, może nawet zbliżone kolorem do łóżka. Do tego gładka narzuta i kropla niebieskiego w postaci poduchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evel_ina 12.12.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Jesli chodzi o oświetlenie, neisttey Cie nie zaskoczę, bo mamy przygotowane tak że wchodzi o ocieplenie, i profile były docinane na poziomie obrabiania sufitów podwieszanych. Szkoda, widziałam kiedyś takie rozwiązanie ledowe w formie profili z taśmą specjalnie do sufitów podwieszonych. Teraz szukam i niestety nie mogę znaleźć. A Twoimi wnętrzami będę się dalej zachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.12.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Malkul-raz jeszcze gratulacje w zwiazku z powiekszeniem rodziny-dzidzia jest przeslodka!!!!! Chcialam pochwalic lozkow sypialni bo baaaardzo mi sie podoba i widzialam zacztek swiat w galerii swiatecznej-PIEKNIE I NASTROJOWO!!!!! NO I NIEZMIENNIE JESTEM ZACHWYCONA OBRAZEM!!!! Bardzo prosze- czy Twoje zaluzje sa aluminiowe czy drewniane-namiary i cene jesli prosic moge;) PRZESYLAM BARDZO DUZO CIEPLYCH USCISKOW:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.12.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Witaj Malkul, jeszcze chyba nie gratulowałam córeczki więc to czynię Kolek współczuje, ale za 3 miesiące na pewno miną, powodzenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 13.12.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Malkul-dobra kobieto czy masz namiar na eamsa w bialej skorze ale z podlokietnikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 13.12.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Tez byłam w "świętach" i widziałam Twój stroik ze świeczkami i bombkami. Kolejny raz utwierdziłam się w przekonaniu, że piękno tkwi w prostocie. bardzo mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.12.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Tez byłam w "świętach" i widziałam Twój stroik ze świeczkami i bombkami. Kolejny raz utwierdziłam się w przekonaniu, że piękno tkwi w prostocie. bardzo mi się podoba:) I ja, i ja go widziałam. Piękne masz dekoracje w domu. Pochwaliłabyś się i tutaj z większą ilością fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 ja też widziałam, bombeczki na czarnej tacy piękne a ze mam taką to też zgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.12.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 reni1980- masz rację fajowa ta pierwsza poducha amglad1 – ależ propozycji nastukałaś : wielkie Bóg zapłać , jednak ta pierwsze od rere mnie urzekła, a co do wazonu krowiego jakoś chyba byłoby za krowio w tej sypialni, jedna krowa chyba dość ps. Podrzuć miodownika, bo smaka mam : Pesteczko, byłam widziałam , musze przyznać że nic mnie nie urzekło. Martahp.- tez mi się wydaje że do tego Picassa to tylko jakieś jednobarwne pasuja, bo tak to chyba „za dużo by się działo” Monia – to jednak krowa może zostać?Pasi? To teraz będziemy zasłony dobierać. Do tych pierwszych poduch od rere i całości ma się rozumieć To już widać skończyli sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 13.12.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Malkulku przesympatyczny ja bym tu bardzo skromnie, minimalistycznie ubrała łóżko, by już nic nie konkurowało z obrazem i krową http://cdn.decoist.com/wp-content/uploads/2012/08/Ipes-House-Marcio-Kogan-25.jpg Co prawda przy Twoich kolorach bardziej by mi się podobała taka krowa: http://www.decodir.com/wp-content/uploads//2010/06/Moderna-Cowhide-Rug-Grey-Freckles.jpg Ale Twoja także jest świetna I teraz kolory narzuty... Szara narzuta i szare zasłony pasowałyby moim zdaniem do szarej krowy: http://st.houzz.com/simgs/090140300e94af27_4-5229/modern-rugs.jpg a Twoja jest z brązami, więc póki co muszę pomyśleć, bo już padam na dziś, ale chyba greige do obejrzenia trochę muciek http://www.santelmodesign.com/uk/productossi.html http://www.archiexpo.com/tab/cow-rug.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 14.12.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 jeszcze raz ( tyle się wybierałam tu do Ciebie, że teraz wyjść nie mogę hihi) Nie do końca jestem przekonana co do tego, że krowa i obraz będą dobrym małżeństwem. Może lepiej z niej jednak zrezygnować i pójść w szarości, biel i błękity... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 14.12.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Jeszcze raz Gosiu, wczoraj spałam tylko godzinkę i w nocy wiele nie mogłam wymodzić, jak obiecałam, bo zwyczajnie padłam Wkleję raz jeszcze Twoje zdjęcia, ja to muszę widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.12.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Małgoś tę krowę może raczej machnij na dole przed kominkiem. Tam na pewno będzie pasowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 14.12.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Nie do końca jestem przekonana co do tego, że krowa i obraz będą dobrym małżeństwem. Może lepiej z niej jednak zrezygnować i pójść w szarości, biel i błękity... :rolleyes: Dokładnie takie jest także moje zdanie, ale ja nie jestem obiektywna, bo nie przepadam za skórami. (czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego cytat nie zawsze zaznacza mi się w ramce, mimo zastosowania opcji "odp. z cytatem??? Zmuszona jestem wówczas stosować kursywę i bardzo mnie to denerwuje) Edytowane 14 Grudnia 2012 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.12.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 (czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego cytat nie zawsze zaznacza mi się w ramce, mimo zastosowania opcji "odp. z cytatem??? Zmuszona jestem wówczas stosować kursywę i bardzo mnie to denerwuje) Bo pewnie kasowałaś tekst i poleciałaś za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 15.12.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Witam Przepiękne wnętrza ---cudowne Mam pytanie odnośnie okien. Też chciałabym zrobić sobie w takim kolorze. Czy HS jest z PCV czy aluminum? PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 15.12.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Gumisiowa – nie mam takich namiarów w eko z podłokietnikami, żaluzje są aluminowe a resztę wyślę priv Lucka – dzieki kochana , koleczki chyba już mijają bo są sporadycznie Dziewczyny cieszę się że się stroik podoba, mnie też . Martuś masz rację : piękno tkwi w prostocie. Kto ma ochotę proszę zgapiać. Zrobiłam wianek na kominek ale wyszedł fatal error więc go raczej nie pokażę. Czyli tak: Monika - głosuje na czernie i szarościRere – szarości i niebieskiePiu- wielkie dziękuję że znalazłaś chęci i czas aby wpaść i doradzić, wiesz jak cenię Twoje zdanie. skromnie, minimalistycznie – to idealny kierunek . Fajna ta pierwsza inspiracją którą wkleiłaś.Piu , Pesteczko, Matruś - Dałyście mi do myślenia z tą krową, choć przyznam że jej eksmisji z sypialni dokonałabym z ciężkim sercem. Ale pomyślę nad tym, chyba najpierw dobiorę szarą narzutę i szare zasłony , potem dokupię poszewki na poduszki a na końcu wrócę do krowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts