malkul 22.01.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Właśnie niech ta zima już spada:wiggle:Oluś witaj kochana musze do ciebie kuknąć co tam nowego:)Monia bóg zapłać dobra kobieto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.01.2013 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Mam inspirację: SZUKAM PODOBNEJ DONICY DO WEWNĄTRZ aby ja tak obsadzić jak wyże. ale cena jest istotna. Znacie cosik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.01.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 malkul-fajnie,ze znow jestes!!!!Donice-popatrz do hurtowni ROZA -jest w Tychach na gieldzie,Goczalkowicach i Bielsku.Mnie udalo sie znalezc duze biale ceramiczne(te w ktorych mam skrzydlokwiaty)-bardzo ladnie wygladaja na zywo i kosztowaly 19,90Czasem maja jakies cudenka-sama poluje na biala ceramiczna wysoka;) DOM OBLEDNY!!!ACHA i dziekuje za namiary na zaluzje-dzwonilam,cena faktycznie nizsza niz gdzie indziej,poki co powiesilam zaslony;)USCISKI DLA CALEJ RODZINY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.01.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 superos te DIY Twojeogo M:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.01.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Malkul, rewelacyjne te lampy. Kruca, zdolnego masz męża. Szkoda, że mój nie ma takiego talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.01.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Rere pewnie ma inne;) Malkul a maz nie machnie donic??? Fajnie ze juz jestes i od razu zapytam zeby nie zapomniec -jakimi farbami malowaliscie dom wewnatrz i co to za bialy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 23.01.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Gumiśka- witaj. Ja byłam kiedyś w tej hurtowni i nawet ok. niestety teraz to ja uziemiona jestem przy córci, chętnych do opieki brak więc sama rozumiesz.Zasłony widziałam a i owszem całkiem fajnie to wygląda. Znam je z IKEA , oglądałam kiedyś wydaje się że mają dobrą jakość Ivy, Rere-dziękuję w imieniu M. Kakusku: koloeru nie znam niestety bo to była tak próbka dla nas , wykonaca zamawiał ja w firmie wujka, MITECH Chemia Budowlana, z żywca, więc nie pomogę niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 23.01.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 A potrzebne Ci jeszcze na coś obrazki z zasłonami, czy już zrobione? Kasia dawaj te wizki sypialni jak masz Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 26.01.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Malkul, białe donice są rewelacyjne! Ta wielkość! Ja mogłabym mieć takie nawet w salonie (gdybym miała salon:rolleyes:). Szare donice tez zapowiadają się smakowicie . Ja wiem gdzie u nas, w Wielkopolsce można podobne kupić, ale to zapewne Ciebie nie urządza. A..... I przekaż mężowi, że się tu zachwycamy efektami jego pracy . Naprawdę wykazuje się niesamowicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.01.2013 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 cześć Martuś te białe są naprawdę fajne:) duże i fajna jakość Mąż byłby dumny jak Paw gdyby czytał Wasze pochwały. Wiecie jakl to faceci , rosną wtedy :p:p;) A tu kolejny DIY czyli oświetlenie liniowe na antresoli, w środku wiaomo ledziki. Takie same jeszcze będą w sypialni, na razie tylko dziury straszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.01.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 A tu kolejny DIY czyli oświetlenie liniowe na antresoli, w środku wiaomo ledziki. [ATTACH=CONFIG]166336[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]166337[/ATTACH] to ja podpytam o jakiś tutorial DIY co i jak zrobione... bede bardzo wdzięczna a tak wogóle to super wyszły ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.01.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ivy- to takie rynienki z pleksi opal wsadzone do środka ledy a to wszystko wsadzone w dziurę wcześniej przygotowaną (u nas na etapie podwieszania sufitów). Fotki poglądowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 hejka malkul daj namiary na te rynienki, co , gdzie za ile bo takie będę potrzebowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.01.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Reni:wiggle: te rynienki mój Małż sam robił. Myślę że mogłabyś zapytać w lokalej agencji (pracowni) reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.01.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Reni:wiggle: te rynienki mój Małż sam robił. Myślę że mogłabyś zapytać w lokalej agencji (pracowni) reklamy cześć Małgoś!!! znow cos twoj M zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 no to przepis jak zrobić poproszę, mój też zdolny to myślę że da radę, a czemu w reklamie, z czego są wykonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.01.2013 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 cześć Monia:)tak te oświetlenie na antresoli , powyżej wkleiłam. Ostatnio płodny jest:o ps. muszę uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.01.2013 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 reni - z pleksi opal.to materiał stosowany w reklamie np. robi się z tego lico liter podświetlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 kumam, kumam a moge prosic zdjęcie z bliska, chcę zobaczyc w jaki sposób jest połączony styk sufitu z tą plexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.01.2013 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 mam tylko takie, ale wykończył to silikonem chyba albo akrylem, muszę go zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts