malkul 05.03.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 rere u nas prosto i szaro. prawdopodobnie Semmelrock kostka typu holland ułożona na przekładką. Nic nadzwyczajnego. coś podobnie jak ma spirea. Wszystko musi pasować. Ogród ma górować i przyciągać oko a podjazd tylko ma byc praktyczny i mało narzucający się. Bez przepchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.03.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Zapomniałam dodać, że prace nad budową tarasu tez rozpoczęte.Drewno zamówione i w sobote wierciliśmy dziury. zaraz dam fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.03.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Obiecane dziury. Szósta rano, było tak: pomocnik nasz 17:15 po południu, było tak Razem 32 dziury, głębokość około 1 metra. Ja niestety podałam po 8 dziurze i mąż musiał wezwać posiłki. Nie miałam już siły wyjąć otwornicy z dziury, ręce omówiły mi posłuszeństwa. Zostałam wysłana „do łopaty”. Dziś: zakwasy, ból kręgosłupa, mąż ledwo człapie ale satysfakcja gwarantowana. Mordy nam się śmieją, taras coraz bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.03.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Trwają też wyceny nasadzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.03.2013 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 w KUCHNI DOSZŁY LAMPY TUBY BIAŁE. NA ALLEGRO FACET MA ZA PSIE PIENIĄDZE. i wiadomo żarówki Ledowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.03.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Gosiu, możesz dać namiar na tego gościa z all. Może być na prv Ja też gustuję w prostym ułożeniu kostki. Im prościej tym lepiej. Czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.03.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 w KUCHNI DOSZŁY LAMPY TUBY BIAŁE. NA ALLEGRO FACET MA ZA PSIE PIENIĄDZE. i wiadomo żarówki Ledowe. dziury super o namiar na tubki poprosze jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.03.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 05.03.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Malkul, a widziałaś kostkę Plato Semmelrocka? Ja będę pewnie ją układać, bo jest prosta i w miarę przystępna cenowo. Podobało mi się swojego czasu Umbriano (zresztą pewnie pamiętasz ), ale jest drogie i na żywo już było mniej atrakcyjne niż na zdjęciach. A Plato wygląda OK, więc prawdopodobnie na nią się zdecydujemy (w połączeniu z Piccolą Libetu w kolorze jesieni) Dziury pod taras fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.03.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 poszło na priv Nic nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 daj tez prosz.. namiar na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 06.03.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 dziewczynki poszło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 06.03.2013 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Malkul, a widziałaś kostkę Plato Semmelrocka? Ja będę pewnie ją układać, bo jest prosta i w miarę przystępna cenowo. Podobało mi się swojego czasu Umbriano (zresztą pewnie pamiętasz ), ale jest drogie i na żywo już było mniej atrakcyjne niż na zdjęciach. A Plato wygląda OK, więc prawdopodobnie na nią się zdecydujemy (w połączeniu z Piccolą Libetu w kolorze jesieni) Dziury pod taras fajne Lucka6, widziałam w necie. bardzo, bardzo ładna. a cenowo to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 06.03.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 malkul, mogę też prosić o namiar na tubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.03.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Lucka6, widziałam w necie. bardzo, bardzo ładna. a cenowo to jak? chyba podobnie jak np. Libet Akropol, ja mam mieć cenę za m2 z ułożeniem, więc nie wiem ile w tym dokładnie będzie kosztować kostka, ale cena się nie zmienia przy Plato, za to przy Umbriano tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 07.03.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 malkul, bardzo dziękuję za namiar na tuby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.03.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 dziekuję za tubowe namiary...musze policzyc ile potrzebuję Mam prośbę abyś robiła dokumentację tarasowych postepów bo chętnie podpatrzę jak sie robi takie cuda samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.03.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Malkul-wczesno-wiosenne usciski zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 07.03.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 zamówiłam na razie trzy sztuki tych tub:) malkul, a czy one są od razu z żarówką, bo nie wiem czy kupować, a chce żeby mi je mąż zaraz po dostawie zamontował zawsze to 3 kable mniej i cena faktycznie super:wiggle: jeszcze raz dzięki pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 08.03.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 malkul, pytanie dotyczące żarówek już nieaktualne właśnie dotarły lampy i już wszystko wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts