malkul 08.04.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Lucka6- krzesła są mega wygodne, dobrze się czyszczą (raz w tygodniu przeciera je mój 6 letni mężczyzna, wszystko schodzi). Faktycznie jak ktoś nosi spodnie z kieszeniami na popie to może zaczepić się o te guziki. Ja nie noszę więc nie mam problemy mój małż czasem dżinsami przyhaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 08.04.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 jadawi dzięki za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 08.04.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Spireo-ja taki laik mam zatwierdzić, zawstydzasz mnie kochana. Ale poślij jak przygotujesz to mojemu M. dam do sprawdzenia, hihihihihiJest przy tym roboty jak i przy wszystkim zresztą, ale nie ma to jak samemu zrobić. Nie dość że taniej to i porządnie bez fuszery.Elektryczny pomocnik czyli wiertnica spalinowa - wypożycza się z wypożyczalni narzędzi. U nas na dobę to koszt ok. 120zł.drewno to termodrewno z tartaku stefan włoszczakowice bodajże. Polecił mi Robert Sitek architekt który też buduje ma swój wątek na FM (na pewno kojarzysz).Na elewacji tez mamy termodrewno z tego tartaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 08.04.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Rere - SPECIAL FOR YOU Jakie masz wymiary szafek kuchennych dolnych? O wysokość mi chodzi ( mierzone z blatem). Odpowiedź : 86cm mierzone od podłogi do górnej krawędzi blatu(my jesteśmy raczej niscy ja mam 156cm ) same szafki są wysokie na 70cm a cokół miał chyba 10cm. Odstęp pomiędzy blatem a parapetem: 30cm Okno w kuchni : długie poziome ma 60x210cm zaczyna sie na około 115-120cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.04.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Weszłam właśnie na FM. Wiedziałam kiedy Wielkie dzięki Gosiu. Ja się właśnie zastanawiam na jakiej wysokości zrobić szafki, bo ja kurdupel (160 cm w kapciach). Pewnie zrobię na standardowej wysokości i chyba mi się wydaje, że Ty też nie masz mniej niż te 86 cm (szafka+blat+cokół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.04.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 To ja mam zwykłe śruby - w dodatku ... złote (tańsze były). Ja mam blat na wysokości 110 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 09.04.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 kurcze mirelcia ale ty to jestes jak ja postawiona jedna na drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.04.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 To ja mam zwykłe śruby - w dodatku ... złote (tańsze były). Ja mam blat na wysokości 110 cm . :jawdrop::jawdrop: jezuniu to ile sobie mierzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.04.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Spireo-ja taki laik mam zatwierdzić, zawstydzasz mnie kochana. Ale poślij jak przygotujesz to mojemu M. dam do sprawdzenia, hihihihihi Jest przy tym roboty jak i przy wszystkim zresztą, ale nie ma to jak samemu zrobić. Nie dość że taniej to i porządnie bez fuszery. Elektryczny pomocnik czyli wiertnica spalinowa - wypożycza się z wypożyczalni narzędzi. U nas na dobę to koszt ok. 120zł.drewno to termodrewno z tartaku stefan włoszczakowice bodajże. Polecił mi Robert Sitek architekt który też buduje ma swój wątek na FM (na pewno kojarzysz). Na elewacji tez mamy termodrewno z tego tartaku. No właśnie jeśli sami zrobimy, to może uda się w tym roku, bo robocizna odpadnie. Sprawdziłam tartak - to Włoszakowice. To w okolicach moich rodzinnych stron, więc będę mogła podjechać i pooglądać dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.04.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 stoosiemdziesiąt . Wszyscy mówili, że będzie za wysoko. Powiem wam, że nawet o jeden cm bym nie obniżyła. Razem z P. jesteśmy z tej wysokości cholernie zadowoleni. Jak stanę przy blacie i zegnę łokieć to mam przysłowiowe 10 cm. I to jest idealna wyoskość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.04.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Mirelci - Oj to ja się nie mogę z Tobą spotkać bo wstyd by było z takim elfem jak ja iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.04.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Malkul, dlaczego wybraliście to thermo-drewno? Czy wiesz jaka się różnica między nim a np modrzewiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 14.04.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Lucka6- krzesła są mega wygodne, dobrze się czyszczą (raz w tygodniu przeciera je mój 6 letni mężczyzna, wszystko schodzi). Faktycznie jak ktoś nosi spodnie z kieszeniami na popie to może zaczepić się o te guziki. Ja nie noszę więc nie mam problemy mój małż czasem dżinsami przyhaczy. Dzięki malkul a napiszesz gdzie kupowałaś i czy była wersja z drewnianymi nogami? pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.04.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Lucka były też z drewnianymi:) kupowałam w king home warszawa na allegro http://allegro.pl/wloskie-krzeslo-dsw-dsr-dar-ekoskora-warszawa-i3123802175.html Spirea-masz na mysli róznice cenową czy jakościową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.04.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 U nas robota wre : warzeniki w trumienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 17.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 U nas robota wre : warzeniki w trumienkach [ATTACH=CONFIG]184277[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]184278[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]184279[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]184280[/ATTACH] Wow, ale trumienek!!! Malkul, a napiszesz po co robią te kolejne warstwy w trumience? Bo ja kompletnie zielona w temacie jestem.. I czy w trumienkach jest wygodniej mieć warzywa czy chodzi o efekt głównie wizualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.04.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.04.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Spirea-masz na mysli róznice cenową czy jakościową? i jedną i drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.04.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 helloł jezuniu, Ty kobieto możesz warzywniak otworzyć:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.04.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Hejka Jedziemy w sobotę ? Dzwoniłam i pani zapraszała Czynne od 8 do 12. Jaką siatke dałaś do trumienek ?? Ile metr kosztował ? Zryłać pod siatką ziemię ? Czy na obecny trawnik tylko trumienki z siatką dałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts